Cybersecurity services uitbesteden?

Steeds vaker zien wij slachtoffers van cybercriminaliteit. Het aantal cyberaanvallen is sinds de Coronacrisis explosief gestegen en de gevolgen zijn vaak niet te overzien. Denk aan een datalek, overname van accounts of de complete bedrijfsvoering die stil komt te liggen door Ransomware. Met Cybersecurity services voor MKB en grote organisaties ben je optimaal beveiligd en krijg je inzicht in de kwetsbaarheden en dreigingen. Denk aan diensten als ethical hackers, pentesten, Phishing as a service en security awareness trainingen. Direct aan de slag? Plan vrijblijvend een gesprek met één van onze specialisten.

Neem contact op

Allereerst bespreken we de behoefte en lokaliseren de kwetsbaarheden in zowel de ICT-omgeving als organisatie. Vervolgens plaatsen wij doelgericht digitale maatregelen en bieden wij trainingen aan ter verhoging van de awareness. Na het beveiligen van digitale kwetsbaarheden is de gebruiker de zwakste schakel. Door middel van trainingen en het testen van personeel bepalen wij het veiligheidsniveau en brengen deze op orde.

Cybersecurity services van Ultimum

Cybersecurity Services van Ultimum

Het is niet meer de vraag of je gehackt zult worden, maar wanneer. Herstel kost veel geld en je vervolgens alsnog moeten investeren in cybersecurity maatregelen. Voorkom de ernstige gevolgen van cybercriminaliteit en breng jouw security level op orde. Met onze cybersecurity services beveilig je kwetsbaarheden en voer je procesverbeteringen effectief door.

Waarom security services?

  • Inzicht in de cyberdreigingen en zwakke plekken
  • Beveilig kwetsbaarheden en stel een cybersecurity plan op.
  • Zorgeloos ondernemen met 24/7 monitoring van Ultimum.

Cybersecurity Services en audit

Vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere zijn wij uitgegroeid tot een landelijke speler die streeft naar een verbonden, veilige en betrouwbare samenleving. Met klanten als eBay, Shell, KPN en ING pakken wij onze verantwoordelijkheden. Met onze cybersecurity services en security audit zorgen wij dat onze klanten voldoen aan de ISO en NEN norm. Uiteraard voldoet onze eigenlijk veiligheid ook.

Relevante ISO normen

  • ISO 27002: richtlijnen voor implementatie van maatregelen beschreven in ISO 27001.
  • ISO 27004: richtlijnen voor het meten van informatiebeveiliging. Zo maak je behaalde doelen van ISO 27001 meetbaar.
  • ISO 27005: richtlijnen voor informatiebeveiliging risicomanagement, waarmee je details krijgt over hoe je een risicobeoordeling en analyse correct moet uitvoeren.

Cyber security audit

IT Security, Outsourcing en Detachering

Als specialist ondersteunen wij graag bij een cybersecurity audit. Na een analyse van de kwetsbaarheden stellen wij een plan van aanpak op en begeleiden wij in het hele traject. Daarnaast bieden wij IT outsourcing en detacheren wij professionals. Benieuwd wat wij kunnen betekenen? Neem direct contact op en plan een afspraak in.

FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?

Uitgelichte topics