Cybersecurity services uitbesteden?

Steeds vaker zien wij slachtoffers van cybercriminaliteit. Het aantal cyberaanvallen is sinds de Coronacrisis explosief gestegen en de gevolgen zijn vaak niet te overzien. Denk aan een datalek, overname van accounts of de complete bedrijfsvoering die stil komt te liggen door Ransomware. Met Cybersecurity services voor MKB en grote organisaties ben je optimaal beveiligd en krijg je inzicht in de kwetsbaarheden en dreigingen. Denk aan diensten als ethical hackers, pentesten, Phishing as a service en security awareness trainingen. Direct aan de slag? Plan vrijblijvend een gesprek met één van onze specialisten.

Neem contact op Doe Quickscan

Allereerst bespreken we de behoefte en lokaliseren de kwetsbaarheden in zowel de ICT-omgeving als organisatie. Vervolgens plaatsen wij doelgericht digitale maatregelen en bieden wij trainingen aan ter verhoging van de awareness. Na het beveiligen van digitale kwetsbaarheden is de gebruiker de zwakste schakel. Door middel van trainingen en het testen van personeel bepalen wij het veiligheidsniveau en brengen deze op orde.

Cybersecurity services van Ultimum

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Cybersecurity Services van Ultimum

Het is niet meer de vraag of je gehackt zult worden, maar wanneer. Herstel kost veel geld en je vervolgens alsnog moeten investeren in cybersecurity maatregelen. Voorkom de ernstige gevolgen van cybercriminaliteit en breng jouw security level op orde. Met onze cybersecurity services beveilig je kwetsbaarheden en voer je procesverbeteringen effectief door.

Waarom security services?

  • Inzicht in de cyberdreigingen en zwakke plekken
  • Beveilig kwetsbaarheden en stel een cybersecurity plan op.
  • Zorgeloos ondernemen met 24/7 monitoring van Ultimum.

Cybersecurity en audit

Vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere zijn wij uitgegroeid tot een landelijke speler die streeft naar een verbonden, veilige en betrouwbare samenleving. Met klanten als eBay, Shell, KPN en ING pakken wij onze verantwoordelijkheden. Met onze cybersecurity services en security audit zorgen wij dat onze klanten voldoen aan de ISO en NEN norm. Uiteraard voldoet onze eigenlijk veiligheid ook.

Relevante ISO normen

  • ISO 27002: richtlijnen voor implementatie van maatregelen beschreven in ISO 27001.
  • ISO 27004: richtlijnen voor het meten van informatiebeveiliging. Zo maak je behaalde doelen van ISO 27001 meetbaar.
  • ISO 27005: richtlijnen voor informatiebeveiliging risicomanagement, waarmee je details krijgt over hoe je een risicobeoordeling en analyse correct moet uitvoeren.

Cyber security audit

IT Security, Outsourcing en Detachering

Als specialist ondersteunen wij graag bij een cybersecurity audit. Na een analyse van de kwetsbaarheden stellen wij een plan van aanpak op en begeleiden wij in het hele traject. Daarnaast bieden wij IT outsourcing en detacheren wij professionals. Benieuwd wat wij kunnen betekenen? Neem direct contact op en plan een afspraak in.

FAQ: Cyberservices

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze cybersecurity service experts start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere met cybersecurity services.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Ontvang SOC-Whitepaper!

Uitgelichte topics