Filter op dienst

Filter op type

Ultimum optimaliseert infrastructuur detailhandelsketens

Ultimum is een toonaangevende IT-dienstverlener die gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen aan diverse sectoren. Onlangs heeft Ultimum succesvolle projecten afgerond bij gerenommeerde detailhandelsketens, zoals Rituals en G-Star. Hierbij hebben ze site surveys uitgevoerd, netwerkapparatuur vervangen en het kassasysteem geüpgraded. Speciale standby teams, bestaande uit twee Ultimum specialisten, zijn met een speciaal uitgeruste Ultimum-auto het hele land afgereden om alle filialen van de klanten te bedienen.

Lees verder

Bescherming in een Gedigitaliseerde Wereld

In de snel evoluerende wereld van transport en logistiek speelt technologie een steeds grotere rol. Digitalisering heeft gezorgd voor meer efficiëntie, realtime gegevens en geautomatiseerde processen. Echter, met deze voordelen komen ook nieuwe risico's, vooral op het gebied van cybersecurity. Het waarborgen van een robuuste beveiligingssysteem is van cruciaal belang in deze branche. Hier zijn enkele redenen waarom cybersecurity zo belangrijk is voor transport en logistiek.

Lees verder

Beveiliging in het Digitale Tijdperk

In het digitale tijdperk waarin we ons bevinden, speelt technologie een cruciale rol in vrijwel elk aspect van ons leven. Accountancy is daarop geen uitzondering. Met de groeiende afhankelijkheid van digitale systemen en gegevensopslag wordt de veiligheid van vertrouwelijke financiële informatie steeds belangrijker. Een manier om de veiligheid van deze gegevens te waarborgen, is door middel van penetratietesten.

Lees verder

De voordelen van IT-detachering

Als het gaat om het inhuren van IT-professionals, kan detachering een slimme keuze zijn. Detachering houdt in dat een werknemer voor een bepaalde periode wordt ingehuurd om te werken aan een project of om specifieke taken uit te voeren. In deze blog zullen we enkele voordelen bespreken van detachering in de IT. ☑️

Lees verder

Versterk uw beveiligingsniveau met een SOC en Rapid7 SIEM-tooling

Benieuwd hoe u uw beveiligingsniveau kunt versterken en proactief kunt reageren op bedreigingen en incidenten? Lees dan snel ons nieuwste artikel over de voordelen van een Security Operations Center (SOC) in combinatie met Rapid7 SIEM-tooling. Ontdek hoe deze krachtige oplossing kan helpen bij het monitoren en detecteren van bedreigingen, het minimaliseren van de tijd die nodig is om incidenten te detecteren en te reageren, en het voldoen aan de steeds strengere beveiligings- en compliance-eisen.

Lees verder

Belangrijke prijsupdate van Microsoft (licenties)

Ieder jaar worden de prijzen van o.a. Microsoft licenties tegen het licht gehouden en verhoogd. Dit betekent dit jaar dat alle verlengingen, die worden afgesloten na 1 april, een prijsverhoging van 11% tegemoet zien. Wanneer u deze verlenging nog doet voor volgende week zaterdag (1 april – geen grap) kunt u de Microsoft licenties nog, voor maximaal 12 maanden, tegen de oude prijs afnemen.

Lees verder

Managed Enterprise Firewall Service

Data en processen zijn digitaal bereikbaar wat voor- en nadelen met zich meebrengt. Vast staat dat de netwerk beveiliging op orde moet zijn om data te beschermen, continuïteit te waarborgen en een hack te voorkomen. Een Firewall is de eerste lijn van bescherming en controleert al het in- en uitgaande verkeer. Zo kan er tijdig worden ingegrepen en voorkom je aanvallen van hackers, zoals virussen, spam en Denial of Service-attacks.

Lees verder

Enterprise Cybersecurity Solutions?

Data en processen zijn 24/7 toegankelijk, wat voordelen en kwetsbaarheden met zich meebrengt. Met toonaangevende producten en hoogwaardige informatiebeveiliging draagt Ultimum bij aan de beveiliging en weerbaarheid van onze klanten. Middels managed detection, endpoint security, testing en een awareness-programma.

Lees verder