Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Ethical hacking in Nederland

Als bedrijf of organisatie is het van groot belang dat zowel het netwerk als het systeem optimaal beveiligd is. Om dit te ontdekken worden ethical hackers ingezet, maar wat doen zij nou precies? Bij ethical hacking zoeken specialisten naar een ingang in het systeem en netwerk. Zo leg je zwakke plekken bloot, waarna deze met technische oplossingen worden beveiligd. Vervolgens is netwerk beveiliging en monitoring van groot belang en daar helpt Ultimum graag bij. Een vraag, meer informatie of direct aan de slag? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak.

Neem contact op

Ethical hacking van Ultimum

Ultimum werkt dagelijks aan de cyber security van bedrijven in Nederland. Data en continuïteit is misschien wel het meest waardevol voor een bedrijf of organisatie. Door middel van een juiste aanpak en cyber security plan werkt Ultimum naar een veilige omgeving. Zo wordt er gekeken naar technische maatregelen, bedrijfsprocessen en de bewustwording onder gebruikers.

Ethical hacking en ethische hackers

De mens is vaak nog de zwakste schakel in een organisatie. Door middel van duidelijke afspraken, goed doordachte processen en bewustwording bereik je optimale veiligheid. Ontdek ook hoe je voor netwerk- en databeveiliging op ISO-niveau zorgt. Uiteraard voldoet ook de IT Security van Ultimum aan de ISO27001 en NEN7510 norm.

Wat is ethical hacking?

Om het cybercriminelen zo lastig mogelijk te maken gebruiken wij ethical hacking. Ethische hackers hebben als doel om lekken en zwakke plekken te vinden en rapporteren, waarna deze worden beveiligd. Door middel van penetratietesten vinden zij de openingen, waar zij vervolgens proberen in te breken. Door openingen preventief te beveiligen ben je potentiële cybercriminelen een stapje voor.

Ethical hackers voor ICT beveiliging

Voor de beveiliging van de totale ICT beveiliging zijn ethical hackers essentieel. Zij vinden zwakke plekken om hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten te voorkomen. Daarbij moeten zij het proces regelmatig herhalen, want ook de kennis en technieken van hackers wordt steeds geavanceerder. Hierop moeten ethical hackers van Ultimum het netwerk structureel testen.

Ultimum hackt Nederlandse overheid

Onlangs hebben ethical hackers van Ultimum nog een kwetsbaarheid op de website van de politie gevonden. Het ging om een "Stored XSS", waarmee cybercriminelen een opening hebben. Natuurlijk is hierop direct geacteerd.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten, technieken en ontwikkeling als geen ander en brengen de veiligheid op orde, middels ethical hacking.  


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Ethical hacking

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur met ethical hacking?

We starten altijd met een inventarisatie, ethical hacking en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken met ethical hacking?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, zoals penetratietesten en ethical hacking technieken. Hierdoor brengen wij de kwetsbaarheden in kaart en zijn wij hackers een stap voor.

Wat kan ik doen om een hack van mijn systeem te voorkomen?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?