Cyber security plan

Beschikt jouw organisatie al over een cyber security plan? Voor de continuïteit van processen en de toegankelijkheid van data is cybersecurity belangrijker dan ooit. Ultimum heeft ruim 25 jaar ervaring en werkt aan een veilige IT omgeving en neemt alle zorgen uit handen. Hiervoor wordt een IT veiligheidsplan opgesteld, waarmee je inzicht krijgt in de zwakke punten van de IT. Vervolgens kijken wij met penetratietesten en onze "Hackers" hoe je binnen kan komen in het netwerk. Zo controleert Ultimum de netwerk beveiliging en wordt een cyber security veiligheidsplan opgesteld.

Neem contact op

Cyber security plan van Ultimum

Om inbraak door cybercriminelen te voorkomen analyseert Ultimum de zwaktes. Dit wordt gedaan door middel van diverse tests, PEN Testing en Ethical Hacking. Zo leggen de experts van Ultimum de zwaktes bloot, waarop een stappenplan wordt opgesteld. Voor een waterdicht ICT-landschap worden eerst technische maatregelen getroffen. Zo voorkom je hacks, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Vervolgens monitoren specialisten het systeem 24/7 met het CDC (Cyber Defense Centre) en wordt waar nodig ingegrepen.

Cyber security plan van Ultimum

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Beleid en Bewustwording

Wanneer de technische maatregelen zijn getroffen moet ook de organisatie kijken naar verbeterpunten. Zo is het met de nieuwe wetgeving op het gebied van privacy verplicht om persoonsgegevens te beschermen. Bijna alle instanties en bedrijven moeten hierdoor anders werken en omgaan met gegevens. Wij helpen met het opstellen van een plan van aanpak en het treffen van maatregelen op zowel technisch als organisatorisch vlak.

Bewuste gebruikers

Niet alleen moet je als organisatie persoonsgegevens beschermen. Ook moeten medewerkers bewust omgaan met de IT Veiligheid. Hiervoor zijn in het cyber security plan ook adviezen en cyber security trainingen opgenomen voor bewust en alert personeel.

Cybersecurity diensten

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom hebben wij diverse Cybersecurity diensten om de ICT-omgeving van jouw bedrijf of organisatie optimaal te bewaken. Zo scannen wij dagelijks de risico's en zwaktes met de Vulnerability Scanner. Komt er toch een hacker binnen? Dan krijg je direct een melding middels de "Hacker Alert". Je hebt altijd inzicht middels het Cybersecurity dashboard. Hiermee krijg je inzicht in de resultaten van Vulnerability scanners, Webscanners en de Hacker Alert. Overtuigd of heb je nog vragen? Laat je adviseren door onze consultants en neem vrijblijvend contact op voor een doelgericht cyber security plan.

FAQ: Cybersecurity plan

Hoe stel ik een cybersecurity plan op?

Na een intake volgt een onderzoek naar de huidige en wenselijke situatie. Hieruit volgt een rapport en cybersecurity plan om de beveiliging op orde te brengen en optimaliseren.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics