Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Cyber security plan

Heeft jouw organisatie al een cyber security plan? De veiligheid van jouw gegevens is belangrijker dan ooit, maar hoe zit het nu eigenlijk met de cyberveiligheid? Ultimum heeft ruim 20 jaar ervaring en werkt aan een veilige IT omgeving en neemt alle zorgen uit handen. Hiervoor wordt een IT veiligheidsplan opgesteld, waarmee je inzicht krijgt in de zwakke punten van de IT. Vervolgens kijken wij met penetratietesten en onze "Hackers" hoe je binnen kan komen in het netwerk. Zo controleert Ultimum de netwerk beveiliging en wordt een cyber security veiligheidsplan opgesteld. Een vraag, meer informatie of direct aan de slag? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak.

Neem contact op

Cyber security plan van Ultimum

Om inbraak door cybercriminelen te voorkomen analyseert Ultimum de zwaktes. Dit wordt gedaan door middel van diverse tests, PEN Testing en Ethical Hacking. Zo leggen de experts van Ultimum de zwaktes bloot, waarop een stappenplan wordt opgesteld. Voor een waterdicht ICT-landschap worden eerst technische maatregelen getroffen. Zo voorkom je hacks, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Vervolgens monitoren specialisten het systeem 24/7 met het CDC (Cyber Defense Centre) en wordt waar nodig ingegrepen.

Cyber security plan van Ultimum

Beleid en Bewustwording

Wanneer de technische maatregelen zijn getroffen moet ook de organisatie kijken naar verbeterpunten. Zo is het met de nieuwe wetgeving op het gebied van privacy verplicht om persoonsgegevens te beschermen. Bijna alle instanties en bedrijven moeten hierdoor anders werken en omgaan met gegevens. Wij helpen met het opstellen van een plan van aanpak en het treffen van maatregelen op zowel technisch als organisatorisch vlak.

Bewuste gebruikers

Niet alleen moet je als organisatie persoonsgegevens beschermen. Ook moeten medewerkers bewust omgaan met de IT Veiligheid. Hiervoor zijn in het cyber security plan ook adviezen en cyber security trainingen opgenomen voor bewust en alert personeel.

Cybersecurity diensten

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom hebben wij diverse Cybersecurity diensten om de ICT-omgeving van jouw bedrijf of organisatie optimaal te bewaken. Zo scannen wij dagelijks de risico's en zwaktes met de Vulnerability Scanner. Komt er toch een hacker binnen? Dan krijg je direct een melding middels de "Hacker Alert". Je hebt altijd inzicht middels het Cybersecurity dashboard. Hiermee krijg je inzicht in de resultaten van Vulnerability scanners, Webscanners en de Hacker Alert. Overtuigd of heb je nog vragen? Laat je adviseren door onze consultants en neem vrijblijvend contact op voor een doelgericht cyber security plan.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?