IT Security awareness training

Is jouw ICT-omgeving waterdicht? De menselijke factor blijkt vaak nog de zwakste schakel in een organisatie. Voor onze klanten verzorgen wij daarom security awareness trainingen, waarmee je het bewustzijn van dreigingen onder personeel verhoogt. Dit verloopt geheel naast de cybersecurity diensten en maatregelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op of vraag een gesprek aan.

Neem contact op

Als gebruikers de zwakste schakel zijn verdienen zij extra aandacht. Een verhoogt bewustzijn is belangrijk en daarvoor heeft Ultimum een unieke methode ontwikkeld. Zo draait jouw organisatie zorgeloos door en komen processen niet tot stilstand. Daarbij voorkom je ernstige gevolgen als een hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Ook voor thuiswerkers biedt een security awareness training een uitkomst.


Lees ook onze topic: Thuiswerken en beveiliging

Security Awareness bedrijf

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

IT Security awareness trainingen

Naast onze vaste cybersecurity diensten speelt IT security awareness training een belangrijke rol. Het sluiten van openingen voor cybercriminelen heeft tenslotte pas zin als niemand de deur opendoet. Hiervoor bieden wij diverse oplossingen en testen wij het effect van de trainingen door "phishing as a service". Op deze manier brengen wij het securitylevel op orde en zorgen wij dat normen en certificeringen worden behaald. Zo kan je bedrijfsdoelstellingen behalen, zoals risico- en compliance standaarden, waar je als organisatie aan wilt voldoen.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarbij zijn er voorbeelden van bedrijven en instanties die in zijn geheel zijn platgelegd of gegijzeld door middel van software. Hoe goed zijn jouw bedrijfskritische processen, apparatuur en gegevens beschermd? Doe een gratis quickscan van Ultimum.


Lees ook onze topic: Cyber security training

Awareness programma

Onderdeel van ons Awareness-programma is de focus leggen op het kennisniveau van medewerkers. Zo zet ons team Phishing-mails en Social Engineering in om te zien hoe medewerkers hiermee omgaan. Onze cybersecurity specialisten breken in door misbruik te maken van de menselijke factor binnen de organisatie.

Vervolgens starten we de training, waarin wij medewerkers trainen om dreigingen te herkennen. Tevens brengen wij IT beheerders op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trainen wij op de inzet van juiste tools.

Snel aan de slag!

Ook aan de slag met cybersecurity of de huidige maatregelen uitbreiden met IT security awareness training? Wij vertellen graag meer en nemen de mogelijkheden graag met je door. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste ontwikkelingen en technieken als geen ander en brengen de ICT-omgeving op orde. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Cybersecurity awareness

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze IT security awareness specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere met managed IT security awareness.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics