Security awareness training

Is jouw ICT-omgeving waterdicht? De menselijke factor blijkt vaak nog de zwakste schakel in een organisatie. Voor onze klanten verzorgen wij daarom security awareness trainingen, waarmee je het bewustzijn van dreigingen onder personeel verhoogt. Dit verloopt geheel naast de cybersecurity diensten en maatregelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op of vraag een gesprek aan.

Neem contact op

Als gebruikers de zwakste schakel zijn verdienen zij extra aandacht. Een verhoogt bewustzijn is belangrijk en daarvoor heeft Ultimum een unieke methode ontwikkeld. Zo draait jouw organisatie zorgeloos door en komen processen niet tot stilstand. Daarbij voorkom je ernstige gevolgen als een hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Ook voor thuiswerkers biedt een security awareness training een uitkomst.


Lees ook onze topic: Thuiswerken en beveiliging

Security awareness training

Security awareness training van Ultimum

Naast onze vaste cybersecurity diensten speelt security awareness training een belangrijke rol. Het sluiten van openingen voor cybercriminelen heeft tenslotte pas zin als niemand de deur opendoet. Hiervoor bieden wij diverse oplossingen en testen wij het effect van de trainingen door "phishing as a service". Op deze manier brengen wij het securitylevel op orde en zorgen wij dat normen en certificeringen worden behaald. Zo kan je bedrijfsdoelstellingen behalen, zoals risico- en compliance standaarden, waar je als organisatie aan wilt voldoen.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarbij zijn er voorbeelden van bedrijven en instanties die in zijn geheel zijn platgelegd of gegijzeld door middel van software. Hoe goed zijn jouw bedrijfskritische processen, apparatuur en gegevens beschermd? Doe een gratis quickscan van Ultimum.


Lees ook onze topic: Cyber security training

Awareness programma

Onderdeel van ons Awareness-programma is de focus leggen op het kennisniveau van medewerkers. Zo zet ons team Phishing-mails en Social Engineering in om te zien hoe medewerkers hiermee omgaan. Onze cybersecurity specialisten breken in door misbruik te maken van de menselijke factor binnen de organisatie.

Vervolgens starten we de training, waarin wij medewerkers trainen om dreigingen te herkennen. Tevens brengen wij IT beheerders op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trainen wij op de inzet van juiste tools.

Snel aan de slag!

Ook aan de slag met cybersecurity of de huidige maatregelen uitbreiden met ons Awareness-programma? Neem direct contact met ons op en maak een afspraak met één van onze specialisten!