IT Security awareness training

Is jouw ICT-omgeving waterdicht? De menselijke factor blijkt vaak nog de zwakste schakel in een organisatie. Voor onze klanten verzorgen wij daarom security awareness trainingen, waarmee je het bewustzijn van dreigingen onder personeel verhoogt. Dit verloopt geheel naast de cybersecurity diensten en maatregelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op of vraag een gesprek aan.

Neem contact op

Als gebruikers de zwakste schakel zijn verdienen zij extra aandacht. Een verhoogt bewustzijn is belangrijk en daarvoor heeft Ultimum een unieke methode ontwikkeld. Zo draait jouw organisatie zorgeloos door en komen processen niet tot stilstand. Daarbij voorkom je ernstige gevolgen als een hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Ook voor thuiswerkers biedt een security awareness training een uitkomst.


Lees ook onze topic: Thuiswerken en beveiliging

Security awareness training

IT Security awareness trainingen

Naast onze vaste cybersecurity diensten speelt IT security awareness training een belangrijke rol. Het sluiten van openingen voor cybercriminelen heeft tenslotte pas zin als niemand de deur opendoet. Hiervoor bieden wij diverse oplossingen en testen wij het effect van de trainingen door "phishing as a service". Op deze manier brengen wij het securitylevel op orde en zorgen wij dat normen en certificeringen worden behaald. Zo kan je bedrijfsdoelstellingen behalen, zoals risico- en compliance standaarden, waar je als organisatie aan wilt voldoen.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarbij zijn er voorbeelden van bedrijven en instanties die in zijn geheel zijn platgelegd of gegijzeld door middel van software. Hoe goed zijn jouw bedrijfskritische processen, apparatuur en gegevens beschermd? Doe een gratis quickscan van Ultimum.


Lees ook onze topic: Cyber security training

Awareness programma

Onderdeel van ons Awareness-programma is de focus leggen op het kennisniveau van medewerkers. Zo zet ons team Phishing-mails en Social Engineering in om te zien hoe medewerkers hiermee omgaan. Onze cybersecurity specialisten breken in door misbruik te maken van de menselijke factor binnen de organisatie.

Vervolgens starten we de training, waarin wij medewerkers trainen om dreigingen te herkennen. Tevens brengen wij IT beheerders op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trainen wij op de inzet van juiste tools.

Snel aan de slag!

Ook aan de slag met cybersecurity of de huidige maatregelen uitbreiden met IT security awareness training? Wij vertellen graag meer en nemen de mogelijkheden graag met je door. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste ontwikkelingen en technieken als geen ander en brengen de ICT-omgeving op orde. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?