Applicatiebeheer uitbesteden?

Technologie blijft zich ontwikkelen en de IT-behoefte verandert. Een flexibele ICT-omgeving is daarom van groot belang. Naast innovatie zijn onderhoud, veiligheid en kosten belangrijke factoren. Laat daarom applicatiebeheer uitbesteden en kies voor IT Outsourcing van Ultimum. Laat ons de applicaties configureren en optimaliseren voor meer snelheid en minder storingen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Als vaste IT-dienstverlener voor overheidsinstanties en bedrijven gaan wij verder dan andere partijen. Zo nemen wij desgewenst een deel of het volledige IT Beheer uit handen. Je kan bij ons applicatiebeheer uitbesteden, maar tevens werkplekbeheer, systeembeheer, netwerkbeheer of infrastructuur beheer. Door onze centrale organisatie en het samenbrengen van diverse disciplines zijn wij als geen ander instaat om ieder IT vraagstuk adequaat op te lossen.

Applicatiebeheer uitbesteden

Telefoon: 0031881189820 of E-mail: sales@ultimum.nl

Applicatiebeheer uitbesteden bij Ultimum

Overtref de verwachting van elke gebruiker met een optimaal functionerend systeem. Laat het applicatiebeheer uitbesteden bij Ultimum en wij zorgen voor een perfect onderhouden en veilig systeem. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en kan je eenvoudig op- en afschalen. Het uitbesteden van IT beheer kent vele voordelen, zoals:

  • Meer focus op kernactiviteiten
  • Toegang tot een gekwalificeerd team
  • Voorspelbare en gereduceerde kosten
  • Betere en 24/7 servicedesk
  • Veilige werkomgeving
  • Innovatie binnen handbereik

Uitbesteden: Wat is applicatiebeheer?

In een tijd waar de ontwikkeling van technologie niet stilstaat neemt de behoefte aan flexibiliteit binnen een organisatie toe. Denk aan efficiëntere processen, organisatieveranderingen, een fusie of nieuwe producten of diensten. Het is daarom belangrijker dan ooit om de ICT-omgeving goed te onderhouden, configureren en optimaliseren.

Applicatiebeheer is het proces om software en databases te onderhouden en optimaliseren, zodat deze aansluit bij de ICT-omgeving, IT-behoefte en werkprocessen. Goed applicatiebeheer sluit op de korte termijn aan bij de actuele behoefte, maar is voorbereid op de doelen voor de lange termijn. Kies daarom voor applicatiebeheer van Ultimum en wees klaar voor de toekomst!

IT Beheer

Meer dan IT Beheer

Onze expertise gaat verder dan IT beheer, waardoor aan alles is gedacht. Zo zijn diensten als Cybersecurity, Microsoft 365 en Dynamics eenvoudig te integreren. Als vaste IT-partner voor diverse bedrijven in Nederland is ook detachering van tijdelijke of vaste krachten mogelijk.

Wil je applicatiebeheer uitbesteden en meer informatie of direct ondersteuning? Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en brengen de ICT-omgeving op orde.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Applicatiebeheer

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Zo draagt onder andere outsourcing van applicatiebeheer bij aan de informatiebeveiliging en dat het netwerk en systemen optimaal functioneren.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit doen wij onder andere middels toonaangevende producten en hoogwaardig applicatiebeheer.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics