Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Netwerkbeheer uitbesteden

Als organisatie is het probleemloos functioneren van de infrastructuur essentieel. Goed systeem, applicatie- en netwerkbeheer is daarom van groot belang. Bij Ultimum kennen wij een centrale organisatie en brengen diverse disciplines bij elkaar, waardoor wij elk IT-vraagstuk aankunnen. Netwerk beheer uitbesteden? Dan kies je Ultimum. Vraag een gesprek aan of neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op

Met netwerkbeheer van Ultimum ben je altijd up-to-date. Onderhoud is noodzakelijk en daar bovenop bieden wij 24/7 service. Ruim 95% van de incidenten lossen wij direct op afstand op en waar nodig komen wij op locatie. Netwerkbeheer uitbesteden kan bij ons tegen een vast tarief per maand. Dit maakt de kosten voorspelbaar en overzichtelijk.

Netwerkbeheer uitbesteden

Netwerkbeheer uitbesteden bij Ultimum

Onze ervaren netwerkbeheerders optimaliseren de infrastructuur en houden deze up-to-date, zodat bedrijfsprocessen zorgeloos doordraaien. Preventief onderhoud voorkomt problemen en houdt de infrastructuur veilig.

Ontwikkelingen in de wereld van IT gaan snel. Moeite om dit bij te houden? Onze ervaren ICT specialisten ondersteunen graag en verzorgen veilig en zorgeloos netwerkbeheer. Desgewenst nemen wij zelfs het hele IT beheer over. Dit kent diverse voordelen,  zoals meer focus op de core-business, kostenbesparing en flexibiliteit.

Waarom outsourcen?

  • Focus op kernactiviteiten van de organisatie
  • Professionele support desk
  • Kostenreductie op onderhoud, hardware, licenties en personeel

Technisch beheer

Voor netwerkbeheer verzorgen wij het technisch beheer, maar zijn wij tevens specialist voor functioneel- en applicatiebeheer. Technisch beheer is van groot belang voor onderhoud, beveiliging en het vernieuwen van de ICT infrastructuur. De juiste configuratie en het structureel optimaliseren is belangrijk voor het operationeel houden van applicaties en de informatievoorziening. Kennis van de laatste producten en technologieën is daarbij van groot belang om niet achter de feiten aan te lopen.

Netwerkbeheerder nodig?

Detachering van systeem of netwerkbeheerders

Heb je een netwerk engineer op locatie nodig? Wij detacheren tijdelijke en vaste krachten voor jouw organisatie. Ook bieden wij de mogelijkheid van co-sourcing. Wij doen dit voor diverse organisaties en bedrijven in Nederland. Maak kennis met Ultimum en laat IT voor jou werken. Vraag ons naar de mogelijkheden en neem direct contact met ons op.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.