Netwerkbeheer uitbesteden

Als organisatie is het probleemloos functioneren van de infrastructuur essentieel. Goed systeem, applicatie- en netwerkbeheer is daarom van groot belang. Bij Ultimum kennen wij een centrale organisatie en brengen diverse disciplines bij elkaar, waardoor wij elk IT-vraagstuk aankunnen. Netwerk beheer uitbesteden? Dan kies je Ultimum. Vraag een gesprek aan of neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op

Met netwerkbeheer van Ultimum ben je altijd up-to-date. Onderhoud is noodzakelijk en daar bovenop bieden wij 24/7 service. Ruim 95% van de incidenten lossen wij direct op afstand op en waar nodig komen wij op locatie. Netwerkbeheer uitbesteden kan bij ons tegen een vast tarief per maand. Dit maakt de kosten voorspelbaar en overzichtelijk.

Netwerkbeheer uitbesteden

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Netwerkbeheer uitbesteden bij Ultimum

Onze ervaren netwerkbeheerders optimaliseren de infrastructuur en houden deze up-to-date, zodat bedrijfsprocessen zorgeloos doordraaien. Preventief onderhoud voorkomt problemen en houdt de infrastructuur veilig.

Ontwikkelingen in de wereld van IT gaan snel. Moeite om dit bij te houden? Onze ervaren ICT specialisten ondersteunen graag en verzorgen veilig en zorgeloos netwerkbeheer. Desgewenst nemen wij zelfs het hele IT beheer over. Dit kent diverse voordelen,  zoals meer focus op de core-business, kostenbesparing en flexibiliteit.

Technisch beheer

Voor netwerkbeheer verzorgen wij het technisch beheer, maar zijn wij tevens specialist voor functioneel- en applicatiebeheer. Technisch beheer is van groot belang voor onderhoud, beveiliging en het vernieuwen van de ICT infrastructuur. De juiste configuratie en het structureel optimaliseren is belangrijk voor het operationeel houden van applicaties en de informatievoorziening. Kennis van de laatste producten en technologieën is daarbij van groot belang om niet achter de feiten aan te lopen.

Detachering van systeem of netwerkbeheerders

Heb je een netwerk engineer op locatie nodig? Wij detacheren tijdelijke en vaste krachten voor jouw organisatie. Ook bieden wij de mogelijkheid van co-sourcing. Wij doen dit voor diverse organisaties en bedrijven in Nederland. Maak kennis met Ultimum en laat IT voor jou werken. Vraag ons naar de mogelijkheden en neem direct contact met ons op.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Netwerkbeheer

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met netwerkbeheer.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Hiervoor kunt u onder andere netwerkbeheer uitbesteden.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics