Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

IT Outsourcing, waarom?

Het is een begrip dat in grote organisaties altijd al werd gebruikt, maar tegenwoordig doen zowel kleine als MKB-bedrijven en grote organisaties aan IT Outsourcing. Dit is natuurlijk niet voor niets, want het uitbesteden van de ICT kent diverse voordelen. Denk aan online werkplekken, cloud oplossingen, schaalbaarheid, flexibiliteit en vaste kosten. Een vraag, meer informatie of direct aan de slag? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak.

Neem contact op

Investeren in een eigen ICT afdeling is tijdrovend en brengt hoge kosten met zich mee. Daarbij raken hardware, technologie en kennis al snel achterstalling, terwijl je met IT Outsourcing altijd beschikking hebt over de nieuwste technologieën. Waar nodig vinden wij een passende toepassing en zorgen wij altijd dat oplossingen aansluiten bij bedrijfsprocessen. Experts van Ultimum helpen graag bij de implementatie, optimalisatie en het beheer.

IT Outsourcing

IT Oursourcing: Focus op kernactiviteiten

De belangrijkste overweging voor veel organisaties is de focus op kernactiviteiten van het bedrijf. Evenals administratieve werkzaamheden kan je de ICT Infrastructuur, Cybersecurity en het IT Beheer beter uitbesteden aan specialisten. Zo kan je de nadruk weer leggen op de kernactiviteiten van het bedrijf.

Daarbij levert IT outsourcing in veel gevallen een kostenbesparing op door een slimme toepassing van licenties, hardware en infrastructuur. Ook het hebben van één aanspreekpunt is handig voor alle IT vraagstukken. Zo kan Ultimum 95 procent van alle problemen direct op afstand regelen en is het schakelen naar koppelingen of andere toepassingen snel geregeld. Samengevat zijn beweegredenen om te kiezen voor IT outsourcing:

 • Meer focus op core-business
 • Toegang tot resources, kennis en kunde
 • Reduceren van kosten
 • Betere kwaliteit van service
 • Innovatie
 • Veiligheid

IT Outsourcing van Ultimum

Wij zijn gevestigd in Almere met MITSS als kloppend hart binnen Ultimum. Doordat wij diverse disciplines samenbrengen zijn wij in staat om IT vraagstukken en incidenten adequaat op te lossen. Dit doen wij dagelijks als geïntegreerde aanpak of losse dienst voor organisaties in heel Nederland.

Ultimum neemt vanaf dag één de verantwoordelijkheid en zorgen uit handen. Ook zijn wij het gewend om samen te werken met bestaande ICT-partners en kunnen het contact desgewenst overnemen, zodat er slechts één vast aanspreekpunt is (Single Point of Contact). 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander. IT Oursourcing is onze core-business. Wij vernemen graag wat we kunnen betekenen op het gebied van:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.