Systeembeheer uitbesteden?

Goed systeembeheer is een kunst en vereist kennis en ervaring. Ultimum heeft ruim 25 jaar ervaring met netwerk-, applicatie- en systeembeheer voor diverse grote organisaties en bedrijven. Door onze centrale organisatie zijn wij als geen ander instaat om elk IT-vraagstuk adequaat op te lossen. Systeembeheer uitbesteden? Wij staan voor je klaar. Laat je adviseren in een kort informatiegesprek of neem contact met ons op.

Neem contact op

Wanneer je systeembeheer uitbesteed bij Ultimum kies je voor veiligheid en continuiteit. Wij bieden 24/7 service, houden alles up-to-date en lossen wij 95% van de incidenten direct op afstand op. Waar nodig komen wij op locatie. Zo blijft de ICT-omgeving veilig en draaien bedrijfsprocessen probleemloos door. Breng de focus op kernactiviteiten van de organisatie weer terug en laat het systeembeheer aan ons over.

Systeembeheer uitbesteden

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Systeembeheer uitbesteden bij Ultimum

IT Beheer is allang geen eenmalige investering meer. Licenties, onderhoud en personeel vragen continu aandacht. Systeembeheer uitbesteden kan bij ons tegen een vast tarief per maand. Hierdoor zijn kosten overzichtelijk en voorspelbaar. Wij dragen zorg voor de installatie, configuratie, het onderhoud en optimalisatie, zodat de organisatie zich volledig kan richten op de core-business. Voor het operationeel houden van applicaties en informatievoorziening is systeembeheer essentieel. Kies daarom voor onze toonaangevende producten en service. Vraag direct een gesprek aan met één van onze specialisten.

Voordelen van IT outsourcing bij Ultimum:

  • Meer focus op kernactiviteiten
  • Toegang tot een gekwalificeerd team
  • Voorspelbare en gereduceerde kosten
  • Betere en 24/7 servicedesk
  • Veilige werkomgeving
  • Innovatie binnen handbereik

Detachering: netwerk of systeembeheerders

Een systeembeheerder nodig? Ultimum detacheert specialisten als tijdelijke- of vaste kracht voor jouw organisatie. Ook bieden wij de optie voor co-sourcing. Handig in geval van onderbezetting, bij zwangerschap, ziekte of tijdens de vakantieperiodes. Profiteer van onze kennis en ervaring en laat IT voor jou werken.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Onze specialisten kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en nemen systeembeheer uit handen.   


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Systeembeheer

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met de implementatie en configuratie van hoogwaardig systeembeheer.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit door onder andere het uitbesteden van systeembeheer.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics