Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Systeembeheer uitbesteden?

Goed systeembeheer is een kunst en vereist kennis en ervaring. Ultimum heeft ruim 23 jaar ervaring met netwerk-, applicatie- en systeembeheer voor diverse grote organisaties en bedrijven. Door onze centrale organisatie zijn wij als geen ander instaat om elk IT-vraagstuk adequaat op te lossen. Systeembeheer uitbesteden? Neem dan direct contact op. Wij informeren en adviseren graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Wanneer je systeembeheer uitbesteed bij Ultimum kies je voor veiligheid en continuiteit. Wij bieden 24/7 service, houden alles up-to-date en lossen wij 95% van de incidenten direct op afstand op. Waar nodig komen wij op locatie. Zo blijft de ICT-omgeving veilig en draaien bedrijfsprocessen probleemloos door. Breng de focus op kernactiviteiten van de organisatie weer terug en laat het systeembeheer aan ons over.

Systeembeheer uitbesteden

Systeembeheer uitbesteden bij Ultimum

IT Beheer is allang geen eenmalige investering meer. Licenties, onderhoud en personeel vragen continu aandacht. Systeembeheer uitbesteden kan bij ons tegen een vast tarief per maand. Hierdoor zijn kosten overzichtelijk en voorspelbaar. Wij dragen zorg voor de installatie, configuratie, het onderhoud en optimalisatie, zodat de organisatie zich volledig kan richten op de core-business. Voor het operationeel houden van applicaties en informatievoorziening is systeembeheer essentieel. Kies daarom voor zorgeloos systeembeheer en vraag direct een gesprek aan met één van onze specialisten.

Voordelen van IT outsourcing bij Ultimum:

  • Meer focus op kernactiviteiten
  • Toegang tot een gekwalificeerd team
  • Voorspelbare en gereduceerde kosten
  • Betere en 24/7 servicedesk
  • Veilige werkomgeving
  • Innovatie binnen handbereik

IT Beheer

Detachering van netwerk of systeembeheerders

Nog niet uitbesteden, maar wel een systeembeheerder nodig? Ultimum detacheert systeembeheerders als tijdelijke- of vaste kracht voor jouw organisatie. Ook bieden wij de optie voor co-sourcing. Handig in geval van onderbezetting, bij zwangerschap, ziekte of tijdens de vakantieperiodes. Profiteer van onze kennis en ervaring en laat IT voor jou werken. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij helpen graag!