Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Systeembeheer uitbesteden?

Goed systeembeheer is een kunst en vereist kennis en ervaring. Ultimum heeft ruim 23 jaar ervaring met netwerk-, applicatie- en systeembeheer voor diverse grote organisaties en bedrijven. Door onze centrale organisatie zijn wij als geen ander instaat om elk IT-vraagstuk adequaat op te lossen. Systeembeheer uitbesteden? Neem dan direct contact op. Wij informeren en adviseren graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Wanneer je systeembeheer uitbesteed bij Ultimum kies je voor veiligheid en continuiteit. Wij bieden 24/7 service, houden alles up-to-date en lossen wij 95% van de incidenten direct op afstand op. Waar nodig komen wij op locatie. Zo blijft de ICT-omgeving veilig en draaien bedrijfsprocessen probleemloos door. Breng de focus op kernactiviteiten van de organisatie weer terug en laat het systeembeheer aan ons over. Wij zorgen dat de ICT-omgeving aansluit bij de huidige behoefte en is voorbereid op de toekomst.

Systeembeheer uitbesteden

Systeembeheer uitbesteden bij Ultimum

IT Beheer is allang geen eenmalige investering meer. Licenties, onderhoud en personeel vragen continu aandacht. Systeembeheer uitbesteden kan bij ons tegen een vast tarief per maand. Hierdoor zijn kosten overzichtelijk en voorspelbaar. Wij dragen zorg voor de installatie, configuratie, het onderhoud en optimalisatie, zodat de organisatie zich volledig kan richten op de core-business. Voor het operationeel houden van applicaties en informatievoorziening is systeembeheer essentieel. Kies daarom voor zorgeloos systeembeheer en vraag direct een gesprek aan met één van onze specialisten.

Voordelen van IT outsourcing bij Ultimum:

  • Meer focus op kernactiviteiten
  • Toegang tot een gekwalificeerd team
  • Voorspelbare en gereduceerde kosten
  • Betere en 24/7 servicedesk
  • Veilige werkomgeving
  • Innovatie binnen handbereik

IT Beheer

Detachering van netwerk of systeembeheerders

Nog niet uitbesteden, maar wel een systeembeheerder nodig? Ultimum detacheert systeembeheerders als tijdelijke- of vaste kracht voor jouw organisatie. Ook bieden wij de optie voor co-sourcing. Handig in geval van onderbezetting, bij zwangerschap, ziekte of tijdens de vakantieperiodes. Profiteer van onze kennis en ervaring en laat IT voor jou werken.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Onze specialisten kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en nemen systeembeheer uit handen.   


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.