Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Werkplekbeheer uitbesteden

Wil je meer focus op de core-business en het werkplekbeheer uitbesteden? Dan kies je voor werkplekken van Ultimum. Wij nemen de zorg uit handen en zorgen dat de online werkplek altijd optimaal werkt. Zo houden wij alles up-to-date, veilig en is er een 24/7 servicepunt voor alle IT vraagstukken of problemen. Op deze manier kan je veilig, efficiënt en zorgeloos werken. Een vraag, meer informatie of direct aan de slag? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak.

Neem contact op

Naast de focus op kernactiviteiten brengt het uitbesteden van werkplekbeheer andere voordelen met zich mee. Je bespaart namelijk op licenties, hardware en personeel. In ruil daarvoor krijg je vaste kosten, expertise en een optimaal beveiligde omgeving. Onze werkplekbeheerders zorgen voor schone apparaten, monitoren in- en uitgaande verbindingen en updaten alle software automatisch naar de laatste versie.

Werkplekbeheer

Waarom werkplekbeheer van Ultimum?

Verzeker jezelf van continuiteit en een snelle beveiligde omgeving. Kies voor werkplekbeheer van Ultimum. Centraal gelegen in Almere bieden wij een landelijke dekking. Met ruim 20 jaar ervaring verenigen wij diverse disciplines met elkaar in één servicecentrum. Hiermee zijn wij instaat om adequaat IT vraagstukken en problemen op te lossen. 95 procent van alle problemen lossen wij direct op afstand op.

Met specialisten op alle gebieden zijn wij als geen ander instaat om de volledige implementatie en het operationele beheer over te nemen. Zo nemen wij vanaf dag één alle zorgen uit handen en is er slechts één aanspreekpunt. Waar nodig communiceren wij met andere ICT-partners.

Voordelen

  • Meer focus op de core-business
  • Single Point of Contact (één aanspreekpunt)
  • Voorspelbare en vaste kosten
  • Toegewijd servicemanagement
  • Keuze uit diverse SLA's

Werkplekbeheer uitbesteden?

Het is van groot belang dat werkplekken aansluiten bij de behoefte. Een efficiënte en betrouwbare werkomgeving kan de drijvende kracht van een organisatie zijn of deze juist afremmen. Ook het werkplekbeheer uitbesteden of een werkplekbeheerder nodig? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en verzorgen werkplekbeheer als vaste partner.  


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.