Werkplekbeheer uitbesteden

Wil je meer focus op de core-business en het werkplekbeheer uitbesteden? Dan kies je voor werkplekken van Ultimum. Wij nemen de zorg uit handen en zorgen dat de online werkplek altijd optimaal werkt. Zo houden wij alles up-to-date, veilig en is er een 24/7 servicepunt voor alle IT vraagstukken of problemen. Op deze manier kan je veilig, efficiënt en zorgeloos werken.

Neem contact op

Naast de focus op kernactiviteiten brengt het uitbesteden van werkplekbeheer andere voordelen met zich mee. Je bespaart namelijk op licenties, hardware en personeel. In ruil daarvoor krijg je vaste kosten, expertise en een optimaal beveiligde omgeving. Onze werkplekbeheerders zorgen voor schone apparaten, monitoren in- en uitgaande verbindingen en updaten alle software automatisch naar de laatste versie.

Werkplekbeheer

Waarom werkplekbeheer van Ultimum?

Verzeker jezelf van continuiteit en een snelle beveiligde omgeving. Kies voor werkplekbeheer van Ultimum. Centraal gelegen in Almere bieden wij een landelijke dekking. Met ruim 20 jaar ervaring verenigen wij diverse disciplines met elkaar in één servicecentrum. Hiermee zijn wij instaat om adequaat IT vraagstukken en problemen op te lossen. 95 procent van alle problemen lossen wij direct op afstand op.

Met specialisten op alle gebieden zijn wij als geen ander instaat om de volledige implementatie en het operationele beheer over te nemen. Zo nemen wij vanaf dag één alle zorgen uit handen en is er slechts één aanspreekpunt. Waar nodig communiceren wij met andere ICT-partners.

Voordelen

  • Meer focus op de core-business
  • Single Point of Contact (één aanspreekpunt)
  • Voorspelbare en vaste kosten
  • Toegewijd servicemanagement
  • Keuze uit diverse SLA's

Werkplekbeheer uitbesteden?

Het is van groot belang dat werkplekken aansluiten bij de behoefte. Een efficiënte en betrouwbare werkomgeving kan de drijvende kracht van een organisatie zijn of deze juist afremmen. Ook het werkplekbeheer uitbesteden of een werkplekbeheerder nodig? Vraag een gesprek aan met een specialist van Ultimum om de mogelijke oplossingen te bekijken.