Phishing training en testing

Het aantal cyberaanvallen stijgt explosief en het treffen van maatregelen is essentieel. Technische oplossingen en it security awareness spelen hierbij een cruciale rol. Kies daarom voor cybersecurity specialist Ultimum. Wij brengen het veiligheidsniveau op orde middels pentesten en ethical hacking, waarmee wij kwetsbaarheden in de ICT-omgeving doelgericht aanpakken. Vervolgens werken wij met awareness en phishing training aan het bewustzijn van gebruikers. Meer weten? Maak een afspraak met één van onze specialisten.

Neem contact op Doe Quickscan

Met Phishing training werken wij structureel aan de veiligheid van jouw organisatie. Ons anti-phishingprogramma verhoogt het bewustzijn onder personeel en test gebruikers regelmatig voor de meetbaarheid. Zo testen wij medewerkers individueel en bieden wij phishing trainingen op maat. Door een realistische nabootsing van phishingmail te versturen vanuit ons testcentrum controleren wij het effect van onze trainingen op het personeel.

Phishing training

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Phishing training en testen uitbesteden

Werkzaam voor diverse grote organisaties, MKB, ziekenhuizen en overheidsinstanties zijn onze methoden bewezen effectief. Wij kennen onze verantwoordelijkheid en streven naar een verbonden, veilige en betrouwbare samenleving. Kies daarom voor phishing training van Ultimum en streef naar het Ultieme veiligheidsniveau.


Lees ook: Phishing as a Service (PHaaS)


Hoe werkt Phishing eigenlijk?

Dat een ongeluk in een klein hoekje zit wordt bij phishing heel snel duidelijk. Al bij het openen van een e-mail kan een kwaadwilligen toegang krijgen tot het systeem. Door personeel structureel te testen blijven gebruikers alert. Daarbij monitoren wij de resultaten en kunnen personeelsleden individueel extra aandacht geven. Hiermee leggen wij extra focus op de zwakste plekken en verhogen wij de veiligheid doelgericht.

Graag gaan wij in gesprek om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Tips voor het herkennen van Phishingmails

Het herkennen van phishingmails is belangrijk. Daarom hebben wij een aantal tips opgesteld voor het herkennen van nepmails/phishingmails.

  • Controleer de afzender en domeinnaam van de e-mail. Het gedeelte na het @-teken dient overeen te komen met de domeinnaam van de vermeende afzender.
  • Controleer een link, voordat je erop klikt. Houdt de muis boven de link en bekijk het adres dat verschijnt. Vertrouw je het niet of zijn er twijfels? Bezoek altijd het domein rechtstreeks via de browser en login om berichten die klaarstaan in het account te lezen.
  • Bijlagen dien je altijd met voorzichtigheid te openen. Als je de afzender, e-mail of bijlage niet vertrouwd is het raadzaam de bijlage niet te openen.
  • Komt de huis- en schrijfstijl overeen? Taalgebruik en vormgeving kan duiden op neppe of valse e-mails.
  • Veel gebruikte trucs om persoonsgegevens te verkrijgen zijn e-mails waarin wordt gevraagd om (oude) persoonsgegevens te wijzigen of te updaten. Wees hierop bedacht en bel bij twijfel het bedrijf of de organisatie voor meer informatie.
  • De aanhef van een e-mail kan ook een teken zijn van Phishingmail. Zij beschikken immers (nog) niet over persoonsgegevens. Wanneer de afzender u aanspreekt met algemene termen, zoals Geachte heer/mevrouw of Beste klant kan dit duiden op nepmail.

Anti Phishing training

Cybersecurity van Ultimum

Het traceren van zwakke plekken in het netwerk, applicaties en apparaten is belangrijk. Na de analyse dichten we de kwetsbaarheden doelgericht. Na toepassing van digitale maatregelen monitoren wij het netwerk 24/7 en voorkomen wij de ernstige gevolgen van cybercriminaliteit.

Het is niet de vraag óf je organisatie gehackt wordt, maar wanneer. Wees daarom voorbereid en voorkom hoge herstelkosten. Kies voor cybersecurity van Ultimum en wees klaar voor de toekomst.

FAQ: Phishing training

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Dit onder andere middels phishing training en testing.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere met onze bewezen methode; pPhishing training, coaching en testing.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics