Pentest specialist inhuren

Doet jouw organisatie al voldoende aan cybersecurity? Het aantal cyberaanvallen is explosief gestegen en de noodzaak voor cybersecurity is daarom hoger dan ooit. Ultimum biedt IT security op het hoogste niveau voor midden en groot bedrijven in Nederland. Wij zijn niet alleen pentest specialist, maar verzorgen tevens diensten als ethical hacking, social engineering en phishing. Hiermee brengen wij de beveiliging op orde en verhogen we de security awareness. Interesse? Maak een afspraak met één van onze specialisten of neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Het is niet meer de vraag 'of' je slachtoffer wordt van een cyberaanval, maar 'wanneer'. Als security en pentest specialist zien wij de ernstige gevolgen in de praktijk. Zo ondersteunen wij slachtoffers bij een datalek, overname van accounts of een gijzeling van het systeem middels Ransomware. Herstel gaat gepaard met hoge kosten, waarna je alsnog maatregelen moet treffen. Voorkom problemen en kies voor cybersecurity van Ultimum. Na een analyse en scans gaan wij doelgericht aan de slag met digitale toepassingen en training van medewerkers. Ook preventie en monitoring behoort tot onze werkzaamheden.

Pentest specialist inhuren

PENtest specialist in Nederland

Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en is security-partner voor diverse organisaties. Als pentest specialist zoeken wij in de eerste instantie naar kwetsbaarheden in het systeem en netwerk. Vervolgens implementeren wij doelgericht beveiligingen en bieden wij een security awareness traject aan. Bij pentesten of penetratietesten maken wij onderscheid tussen 3 methodes, namelijk Black Box, Grey Box en White box. Afhankelijk van de situatie en behoefte bepalen wij als pentest specialist de geschikte methode.

Black box

Om de algehele veiligheid te bepalen is Black box penetratietesten een mogelijkheid. Hierbij kruipt de pentester in de mindset v an een ambitieuze hacker en doet verschillende pogingen.

White box

Voor maximale veiligheid zetten wij White box pentesten in. Hiermee krijgt de pentester volledige openheid en kan de gehele scope tot in de detail worden onderzocht. Dit zetten wij veelvuldig in bij kleinere, maar bedrijfskritische applicaties.

Grey box

Een methode die beide werelden samenbrengt is Grey box testing. Hierbij krijgt de pentester beperkte informatie en toegang tot gebruikersaccounts, zoals die van een klant of medewerker. Vervolgens gaat de specialist opzoek naar kwetsbaarheden en mogelijkheden. Grey box is zeer actueel en simuleert een situatie, waarbij een medewerker slachtoffer is van phishing.

Gratis Quickscan bij Ultimum

Krijg een eerste indicatie van jouw veiligheidsniveau en doe de gratis Quickscan van Ultimum. Spoedgeval of extra informatie nodig? Neem direct contact met ons op.

FAQ: Detachering Solutions Architect

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kan je snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.

Uitgelichte topics