Phishing test voor (overheids)instanties en MKB

Hoe bescherm jij data en processen tegen cybercriminaliteit? Door het explosief stijgende aantal cyberaanvallen is cybersecurity niet langer een keuze, maar noodzaak. Onderdeel van IT security is het creëren van awareness onder personeel, waarmee je organisatie beschermt tegen phishing of social engineering. Door middel van een Phishing test maken wij het awareness-level meetbaar en is inzichtelijk welke individuen extra aandacht nodig hebben. De beveiliging is immers zo sterk als de zwakste schakel. Benieuwd wat wij kunnen beteken voor jouw organisatie? Maak een afspraak met één van onze specialisten, zodat wij de mogelijkheden met je door kunnen nemen.

Neem contact op

Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends, technieken en producten. Als cybersecurity bedrijf bieden wij 24/7 service met een landelijke dekking. Actief voor (overheids)instanties, MKB en groot bedrijf kennen wij onze verantwoordelijkheden en is de ICT-beveiliging in goede handen. Onze ethische hackers en ICT specialisten staan voor je klaar, waarmee de continuïteit van (bedrijfs)processen en beveiliging van data op orde is. Voorkom hoge herstelkosten, boetes en de gevolgen van cybercriminaliteit en ben kwaadwillende altijd een stap voor met security van Ultimum.

Phishing test specialist

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Phishing test specialist

Een kleine fout kan fatale gevolgen hebben voor een organisatie. Zo zijn diverse organisaties compleet stilgelegd met Ransomware na opening van nepmails. Als (overheids)instantie of bedrijf moet je maatregelen treffen en personeel bewust maken. Met Phishing as a service (PHaaS) van Ultimum versterk je de zwakste schakel; de mens.

Onze Phishing test specialisten brengen in kaart hoeveel medewerkers op een malafide klink klikken, gegevens achterlaten of bijlage downloaden. Vervolgens gaan wij doelgericht aan de slag om de IT security awareness op individueel niveau te verbeteren. Verhoog het bewustzijn en de kans om phishingmails te herkennen. Door personeel continu te testen blijven zij alert en zien wij dat positieve resultaten.

Spear Phishing test van Ultimum

De kwaliteit van phishingmails wordt steeds beter en criminelen steeds slimmer. Zo is de huisstijl vaak niet te onderscheiden, wordt persoonlijke data gebruikt en is de spelling steeds beter. Waarbij wij bij een reguliere phishing test een algemene aanval simuleren, is de Spear Phishing test een (zeer) gerichte aanval.

In een adviesgesprek bepalen wij in samenspraak voor welke functies of gebruikers deze methode nuttig kan zijn.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


Interesse?

Wees voorbereid en klaar voor de toekomst. Maak een afspraak met één van onze phishing test specialisten en neem direct contact met ons op.

FAQ: Phishing test

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze phishing test experts start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit doen wij onder andere middels PEN- en Phishing testen.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics