Phishing test voor (overheids)instanties en MKB

Hoe bescherm jij data en processen tegen cybercriminaliteit? Door het explosief stijgende aantal cyberaanvallen is cybersecurity niet langer een keuze, maar noodzaak. Onderdeel van IT security is het creëren van awareness onder personeel, waarmee je organisatie beschermt tegen phishing of social engineering. Door middel van een Phishing test maken wij het awareness-level meetbaar en is inzichtelijk welke individuen extra aandacht nodig hebben. De beveiliging is immers zo sterk als de zwakste schakel. Benieuwd wat wij kunnen beteken voor jouw organisatie? Maak een afspraak met één van onze specialisten, zodat wij de mogelijkheden met je door kunnen nemen.

Neem contact op

Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends, technieken en producten. Als cybersecurity bedrijf bieden wij 24/7 service met een landelijke dekking. Actief voor (overheids)instanties, MKB en groot bedrijf kennen wij onze verantwoordelijkheden en is de ICT-beveiliging in goede handen. Onze ethische hackers en ICT specialisten staan voor je klaar, waarmee de continuïteit van (bedrijfs)processen en beveiliging van data op orde is. Voorkom hoge herstelkosten, boetes en de gevolgen van cybercriminaliteit en ben kwaadwillende altijd een stap voor met security van Ultimum.

Phishing test specialist

Phishing test specialist

Een kleine fout kan fatale gevolgen hebben voor een organisatie. Zo zijn diverse organisaties compleet stilgelegd met Ransomware na opening van nepmails. Als (overheids)instantie of bedrijf moet je maatregelen treffen en personeel bewust maken. Met Phishing as a service (PHaaS) van Ultimum versterk je de zwakste schakel; de mens.

Onze Phishing test specialisten brengen in kaart hoeveel medewerkers op een malafide klink klikken, gegevens achterlaten of bijlage downloaden. Vervolgens gaan wij doelgericht aan de slag om de IT security awareness op individueel niveau te verbeteren. Verhoog het bewustzijn en de kans om phishingmails te herkennen. Door personeel continu te testen blijven zij alert en zien wij dat positieve resultaten.

Phishing test voor MKB

Spear Phishing test van Ultimum

De kwaliteit van phishingmails wordt steeds beter en criminelen steeds slimmer. Zo is de huisstijl vaak niet te onderscheiden, wordt persoonlijke data gebruikt en is de spelling steeds beter. Waarbij wij bij een reguliere phishing test een algemene aanval simuleren, is de Spear Phishing test een (zeer) gerichte aanval.

In een adviesgesprek bepalen wij in samenspraak voor welke functies of gebruikers deze methode nuttig kan zijn.

Interesse?

Wees voorbereid en klaar voor de toekomst. Maak een afspraak met één van onze phishing test specialisten en neem direct contact met ons op.

FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?