Cyber security bedrijven

Als organisatie ontkom je er niet meer aan. Gegevens, systemen en het netwerk moeten bedrijven beschermen, want de dreiging van cybercriminaliteit ligt continu op de loer. Maar hoe doe je dat? Hiervoor bestaan Cyber Security bedrijven als Ultimum. Als security specialist staan wij klaar bij noodsituaties, maar ligt prioriteit bij het voorkomen van incidenten.

Neem contact op

Ultimum: Cyber Security voor bedrijven

Ter preventie van de totale IT-huishouding levert Ultimum Cyber Security aan bedrijven in Nederland. Door het treffen van passende maatregelen, ethical hacking en doelgerichte beveiliging zijn wij kwaadwillende altijd een stap voor. Zo blijven werkplekken, data en processen toegankelijk en waarborg je continuïteit.

Cybersecurity bedrijven

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Aanvallen: Penetratietest en Hackers

Allereerst onderzoeken cyber security bedrijven de zwakke punten van de IT-omgeving. Zo kijken wij middels Penetratietesten (PEN Testen) en "Hackers" of iemand kan binnenkomen. Hieruit komt een analyse van de totale veiligheid, waarna een actieplan wordt opgesteld.

Beveiligen: Technische maatregelen tegen cybercriminelen

Nadat de veiligheid van de IT-omgeving in kaart is gebracht worden maatregelen getroffen. Het gaat hier om technische maatregelen om inbraak voor cybercriminelen te voorkomen.

Beleid: Compliant privacy- en ICT-gebruiksbeleid

Vervolgens stelt Ultimum samen met jou een beleid op. Een cyber security plan waarmee de IT-Beveiliging kan worden gehandhaafd. Dreiging is niet alleen maar van buitenaf, want ook intern kan onveilig worden gehandeld door personeelsleden. Door middel van security training maken we gebruikers bewust van handelingen en dreigingen. Zo werken we samen naar een compliant privacy- en ICT-gebruiksbeleid.

Bewustwording: Cybersecurity awereness

Een zwakke schakel is vaak het personeel van een organisatie. Bewuste gebruikers zijn essentieel en daarvoor is een methodiek ontwikkeld die leid tot veiligheidsbewustzijn onder medewerkers. Belangrijk is dat er bewust en alert personeel aanwezig is in de organisatie. Om de cybersecurity awereness te vergroten geven wij trainingen. Een belangrijke stap naar de ultieme staat van IT-security.

Monitoren: 24/7 Cyber Defense Centre

Data behoort misschien wel tot het meest waardevolle bezit van de organisatie. Cyber Security bedrijven zijn daarom onmisbaar. Ultimum werkt met een 24/7 Cyber Defense Centre, waarmee wij het netwerk monitoren. Waar nodig wordt direct ingegrepen.

Snel aan de slag!

Ook aan de slag met cybersecurity? Neem direct contact met ons op. Met U-Secure testen wij het netwerk op kwetsbaarheden, waarna wij met de U-Secure scan het netwerk bewaken.  

FAQ: Cybersecurity bedrijven

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Als cybersecurity bedrijf starten wij met de intake en analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Wij leveren cybersecurity aan bedrijven en overheidsinstanties. Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics