Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Cyber security bedrijven

Als organisatie ontkom je er niet meer aan. Data, systemen en het netwerk moet je als bedrijf beschermen, want cybercriminelen zijn actiever dan ooit. Maar hoe doe je dat? Het ontbreekt vaak intern aan kennis en kunde. Als cyber security bedrijf biedt Ultimum ICT-beveiliging als dienst en neemt zorgen uit handen. Een vraag, meer informatie of direct aan de slag? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak.

Neem contact op

Ultimum: Cyber Security voor bedrijven

Ter preventie van de totale IT-huishouding levert Ultimum Cyber Security aan bedrijven in Nederland. Hiervoor is de Ultieme aanpak ontwikkeld om hackers en cybercriminelen een stapje voor te zijn. Zo werkt Ultimum aan een veilige en betrouwbare IT-omgeving.

Cybersecurity bedrijven

Aanvallen: Penetratietest en Hackers

Allereerst onderzoeken cyber security bedrijven de zwakke punten van de IT-omgeving. Zo kijken wij middels Penetratietesten (PEN Testen) en "Hackers" of iemand kan binnenkomen. Hieruit komt een analyse van de totale veiligheid, waarna een actieplan wordt opgesteld.

Beveiligen: Technische maatregelen tegen cybercriminelen

Nadat de veiligheid van de IT-omgeving in kaart is gebracht worden maatregelen getroffen. Het gaat hier om technische maatregelen om inbraak voor cybercriminelen te voorkomen.

Beleid: Compliant privacy- en ICT-gebruiksbeleid

Vervolgens stelt Ultimum samen met jou een beleid op. Een cyber security plan waarmee de IT-Beveiliging kan worden gehandhaafd. Dreiging is niet alleen maar van buitenaf, want ook intern kan onveilig worden gehandeld door personeelsleden. Door middel van security training maken we gebruikers bewust van handelingen en dreigingen. Zo werken we samen naar een compliant privacy- en ICT-gebruiksbeleid.

Bewustwording: Cybersecurity awereness

Een zwakke schakel is vaak het personeel van een organisatie. Bewuste gebruikers zijn essentieel en daarvoor is een methodiek ontwikkeld die leid tot veiligheidsbewustzijn onder medewerkers. Belangrijk is dat er bewust en alert personeel aanwezig is in de organisatie. Om de cybersecurity awereness te vergroten geven wij trainingen. Een belangrijke stap naar de ultieme staat van IT-security.

Monitoren: 24/7 Cyber Defense Centre

Data behoort misschien wel tot het meest waardevolle bezit van de organisatie. Cyber Security bedrijven zijn daarom onmisbaar. Ultimum werkt met een 24/7 Cyber Defense Centre, waarmee wij het netwerk monitoren. Waar nodig wordt direct ingegrepen.

Snel aan de slag!

Ook aan de slag met cybersecurity? Neem direct contact met ons op. Met U-Secure testen wij het netwerk op kwetsbaarheden, waarna wij met de U-Secure scan het netwerk bewaken.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?