ICT Specialist inhuren?

Een ICT specialist nodig? Dan is het als organisatie handig om een vaste (staffing)partner achter de hand te hebben. Ultimum detacheert ICT personeel vanuit Almere met een landelijke dekking. De behoefte aan (tijdelijke) krachten kan ontstaan door diverse oorzaken, zoals ziekte, drukte of vakantie. Ook als hulp bij complexe implementaties, projecten of specialistische vraagstukken kan een ICT specialist van Ultimum orde op zaken stellen.

Neem contact op

Momenteel detacheert Ultimum al meer dan 25 jaar ICT specialisten door heel Nederland. Zowel kleine MKB'ers als grote organisaties krijgen vroeg of laat behoefte aan een expert. Neem daarom direct contact met ons op, zodat wij snel kunnen schakelen als de behoefte daar is.

ICT Specialist

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

ICT Specialisten van Ultimum

Bij Ultimum kennen wij diverse ICT specialisten. In een tijd waar IT niet stil staat is het belangrijk dat ons personeel up-to-date is. Zowel op technisch als persoonlijk vlak zorgen wij voor de ultieme match. Zeker op het gebied van matching onderscheiden wij ons ten opzichte van andere IT-dienstverleners. Zo letten wij naast technische eisen ook op eigenschappen als teamcultuur, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden. Hieronder een greep uit ons personeelsbestand.

Linux specialist: innovatief en resultaatgericht

De Linux specialisten van Ultimum zijn innovatief en resultaatgericht. Niet alleen de ontwikkeling van besturingssystemen of infrastructuur hoort tot de werkzaamheden, want ook beheer en onderhoud zijn belangrijke competenties. Onze Linux specialisten houden bij het bedenken van oplossingen rekening met de behoefte, eisen en wensen van de opdrachtgever, waarbij zij knelpunten wegnemen.

Ook voor de implementatie of migratie van (netwerk)infrastructuren en inrichting van communicatie- managementoplossingen is een Linux expert van Ultimum de geschikte ICT specialist voor jouw organisatie.

Citrix specialist: analytisch en doelgericht

Is jouw werkomgeving chaotisch of toe aan verbetering? Dan werkt een Citrix specialist van Ultimum graag mee aan een betere werkomgeving. Analytisch en doelgericht gaan wij aan de slag. Zo stemmen wij de ICT-behoefte van zowel opdrachtgever als werknemer af op de technische mogelijkheden. Hierbij houden wij rekening met de digitale en sociale aspecten van het systeem.

ICT Consultant: projectmanager met Prince 2 of Agile

Van tijdelijke ondersteuning tot de realisatie van de complete ICT Infrastructuur is een ICT consultant van Ultimum de aangewezen kracht. Afhankelijk van de werkwijze matchen wij de geschikte projectmanager voor de klus. Zowel Prince 2, Agile of combinaties met scrum zijn realiseerbaar. Nieuwsgierig of assistentie nodig? Vraag gerust een gesprek aan met één van onze specialisten.

Cyber security specialist: pentesten en etisch hacken

Het lijkt vanzelfsprekend, maar is jouw werkomgeving wel veilig? Wat doe je eigenlijk aan cybersecurity en is alle software wel up-to-date? Etische hackers van Ultimum kunnen het IT security niveau van jouw netwerk, applicatie of complete infrastructuur in kaart brengen. Hierbij worden kwetsbaarheden door middel van ethical hacking en pentesten zichbaar, waarna je deze doelgericht kan beveiligen.

Voorkom de ernstige gevolgen van cyberaanvallen en werk samen met een cyber security specialist van Ultimum.

FAQ: ICT Specialisten

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kunt u snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gekwalificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Uitgelichte topics