Phishing simulatie

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 91% van datalekken voortvloeit uit social engineering, waarbij phishing de grootste boosdoener is. Hoe alert zijn jouw medewerkers. Met de phishing simulatie van Ultimum krijg je inzicht in het awareness level. Doordat de mailing op individueel niveau meetbaar is, kunnen we doelgericht extra trainingen aanbieden. Zo leg je de focus op de zwakke plek en verhoog je de beveiliging maximaal. De beveiliging is immers zo sterk als de zwakste schakel.

Neem contact op

Een cybercrimineel heeft voldoende aan een kleine opening. Ondoordacht en gemakzuchtig handelen kan daarom grote gevolgen hebben voor de organisatie. Het is essentieel om IT security awareness op peil te houden. Als cybersecurity bedrijf ondersteunen wij je graag in dit proces. Neem contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak. Onze cybersecurity specialisten nemen dan de mogelijkheden met je door.


Lees ook: Pentest audit uitvoeren


Phishing simulatie

Phishing simulatie uitvoeren

De meest voorkomende vorm van cybercriminaliteit is phishing. Helaas zijn bedrijven steeds vaker slachtoffer met schade en hoge (herstel)kosten als gevolg. Wees cybercriminelen een stap voor en kies voor security maatregelen in combinatie met een phishing simulatie en training. Zo verhoog je de awareness en voorkom je datalekken, overname van accounts en gijzeling middels Ransomware.

Waarom phishing simuleren bij Ultimum?

  • Inzicht in risico's
  • Extra aandacht voor slecht scorend personeel
  • Verhoging security awareness
  • Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen

Phishing simulatie test en meer

Als full-service IT-dienstverlener met ruim 24 jaar ervaring biedt Ultimum phishing simulaties en diverse andere diensten, zoals IT beheer, detachering en business solutions. Werkzaam voor (overheids)instanties, MKB en groot bedrijf zijn wij de aangewezen partij en kennen wij de nieuwste producten en ontwikkelingen als geen ander.

Samenwerken en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag om meer informatie of neem direct contact op. Onze security consultants staan voor je klaar.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?

Uitgelichte topics