Phishing simulatie

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 91% van datalekken voortvloeit uit social engineering, waarbij phishing de grootste boosdoener is. Hoe alert zijn jouw medewerkers. Met de phishing simulatie van Ultimum krijg je inzicht in het awareness level. Doordat de mailing op individueel niveau meetbaar is, kunnen we doelgericht extra trainingen aanbieden. Zo leg je de focus op de zwakke plek en verhoog je de beveiliging maximaal. De beveiliging is immers zo sterk als de zwakste schakel.

Neem contact op

Een cybercrimineel heeft voldoende aan een kleine opening. Ondoordacht en gemakzuchtig handelen kan daarom grote gevolgen hebben voor de organisatie. Het is essentieel om IT security awareness op peil te houden. Als cybersecurity bedrijf ondersteunen wij je graag in dit proces. Neem contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak. Onze cybersecurity specialisten nemen dan de mogelijkheden met je door.


Lees ook: Pentest audit uitvoeren


Phishing simulatie

Phishing simulatie uitvoeren

De meest voorkomende vorm van cybercriminaliteit is phishing. Helaas zijn bedrijven steeds vaker slachtoffer met schade en hoge (herstel)kosten als gevolg. Wees cybercriminelen een stap voor en kies voor security maatregelen in combinatie met een phishing simulatie en training. Zo verhoog je de awareness en voorkom je datalekken, overname van accounts en gijzeling middels Ransomware.

Waarom phishing simuleren bij Ultimum?

  • Inzicht in risico's
  • Extra aandacht voor slecht scorend personeel
  • Verhoging security awareness
  • Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen

Phishing simulatie test en meer

Als full-service IT-dienstverlener met ruim 24 jaar ervaring biedt Ultimum phishing simulaties en diverse andere diensten, zoals IT beheer, detachering en business solutions. Werkzaam voor (overheids)instanties, MKB en groot bedrijf zijn wij de aangewezen partij en kennen wij de nieuwste producten en ontwikkelingen als geen ander.

Samenwerken en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag om meer informatie of neem direct contact op. Onze security consultants staan voor je klaar.