Phishing simulatie

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 91% van datalekken voortvloeit uit social engineering, waarbij phishing de grootste boosdoener is. Hoe alert zijn jouw medewerkers. Met de phishing simulatie van Ultimum krijg je inzicht in het awareness level. Doordat de mailing op individueel niveau meetbaar is, kunnen we doelgericht extra trainingen aanbieden. Zo leg je de focus op de zwakke plek en verhoog je de beveiliging maximaal. De beveiliging is immers zo sterk als de zwakste schakel.

Neem contact op

Een cybercrimineel heeft voldoende aan een kleine opening. Ondoordacht en gemakzuchtig handelen kan daarom grote gevolgen hebben voor de organisatie. Het is essentieel om IT security awareness op peil te houden. Als cybersecurity bedrijf ondersteunen wij je graag in dit proces. Neem contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak. Onze cybersecurity specialisten nemen dan de mogelijkheden met je door.


Lees ook: Pentest audit uitvoeren


Phishing simulatie testbedrijf

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Phishing simulatie uitvoeren

De meest voorkomende vorm van cybercriminaliteit is phishing. Helaas zijn bedrijven steeds vaker slachtoffer met schade en hoge (herstel)kosten als gevolg. Wees cybercriminelen een stap voor en kies voor security maatregelen in combinatie met een phishing simulatie en training. Zo verhoog je de awareness en voorkom je datalekken, overname van accounts en gijzeling middels Ransomware.

Waarom phishing simuleren bij Ultimum?

  • Inzicht in risico's
  • Extra aandacht voor slecht scorend personeel
  • Verhoging security awareness
  • Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen

Phishing simulatie test en meer

Als full-service IT-dienstverlener met ruim 24 jaar ervaring biedt Ultimum phishing simulaties en diverse andere diensten, zoals IT beheer, detachering en business solutions. Werkzaam voor (overheids)instanties, MKB en groot bedrijf zijn wij de aangewezen partij en kennen wij de nieuwste producten en ontwikkelingen als geen ander.

Samenwerken en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag om meer informatie of neem direct contact op. Onze security consultants staan voor je klaar.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl

FAQ: Phishing simulatie

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze phishing simulatie specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere middels phishing simulaties om personeel te testen en awareness te verhogen.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics