Pentest voor audit laten uitvoeren

Krijg inzicht in het huidige security niveau middels een penetratietest van Ultimum. Laat een pentest voor een audit uitvoeren door onze cybersecurity specialisten, waarmee we de kwetsbaarheden blootleggen. Het rapport is vervolgens bruikbaar om zwakke plekken doelgericht te beveiligen en bij een audit, als DigID, BIO, ISAE of ISO. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte van een eenmalige penetratietest.

Neem contact op

Als vaste partner in IT beheer en security voor diverse (overheids)instanties, MKB en groot bedrijf doen wij geen concessies. De beveiliging is immers zo sterk als de zwakste schakel. Een cybercrimineel heeft namelijk al voldoende aan de kleinste opening. Cruciaal hierin is dat de PENtest voor een audit correct gebeurd en experts geen detail missen. Laat de penetratietest daarom uitvoeren door Ultimum. Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente technieken en ontwikkelingen.

PENtest audit laten uitvoeren

Pentest voor audit laten uitvoeren

Het is niet meer de vraag of je wordt getroffen, maar wanneer. Security audits en PENtesten geven inzicht in de cyberrisico's, zodat je tijdig kan acteren. Voorkom een datalek, het platleggen van processen, overname van accounts of gijzeling middels Ransomware. Wees hackers een stap voor en waarborg continuïteit. Doe vandaag nog een gratis quickscan of vraag een PENtest  / security audit aan.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op of plannen een afspraak in om de mogelijkheden door te nemen. Er bestaan namelijk diverse PENtesten die wij afhankelijk van de doelstelling en behoefte inzetten. Zo bestaat PENtesting in de basis uit Black, Grey en Whitebox, maar zijn combinaties denkbaar.

Black box

Bij de Black box variant kruipt de specialist in de huid van een ambitieuze hacker. Hierbij gaat hij opzoek naar openingen en kwetsbaarheden zonder enige informatie.

Grey Box

Bij Grey box testen maakt de expert gebruik van een regulier account, zoals die van een klant of medewerker. Met beperkte informatie en rechten gaat hij aan de slag om openingen en kwetsbaarheden te traceren.

White box

In geval van bedrijfskritische processen en applicaties kiezen we voor White box testen. Hierbij krijgt de specialist volledige openheid en slaat hij geen enkel detail over. Omdat het vaak om kleinere applicaties gaat is het mogelijk om deze methode toe te passen.

Uitbesteden van PENtesten en meer

Expertise is van groot belang. Ons team van ethische hackers staan voor je klaar en adviseren transparant en oprecht over de benodigde diensten. Plan daarom een afspraak of neem direct contact op en wij brengen de IT security weer op orde.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?

Uitgelichte topics