Pentest voor audit laten uitvoeren

Krijg inzicht in het huidige security niveau middels een penetratietest van Ultimum. Laat een pentest voor een audit uitvoeren door onze cybersecurity specialisten, waarmee we de kwetsbaarheden blootleggen. Het rapport is vervolgens bruikbaar om zwakke plekken doelgericht te beveiligen en bij een audit, als DigID, BIO, ISAE of ISO. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte van een eenmalige penetratietest.

Neem contact op

Als vaste partner in IT beheer en security voor diverse (overheids)instanties, MKB en groot bedrijf doen wij geen concessies. De beveiliging is immers zo sterk als de zwakste schakel. Een cybercrimineel heeft namelijk al voldoende aan de kleinste opening. Cruciaal hierin is dat de PENtest voor een audit correct gebeurd en experts geen detail missen. Laat de penetratietest daarom uitvoeren door Ultimum. Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente technieken en ontwikkelingen.

PENtest audit laten uitvoeren

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Pentest voor audit laten uitvoeren

Het is niet meer de vraag of je wordt getroffen, maar wanneer. Security audits en PENtesten geven inzicht in de cyberrisico's, zodat je tijdig kan acteren. Voorkom een datalek, het platleggen van processen, overname van accounts of gijzeling middels Ransomware. Wees hackers een stap voor en waarborg continuïteit. Doe vandaag nog een gratis quickscan of vraag een PENtest  / security audit aan.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op of plannen een afspraak in om de mogelijkheden door te nemen. Er bestaan namelijk diverse PENtesten die wij afhankelijk van de doelstelling en behoefte inzetten. Zo bestaat PENtesting in de basis uit Black, Grey en Whitebox, maar zijn combinaties denkbaar.

Black box

Bij de Black box variant kruipt de specialist in de huid van een ambitieuze hacker. Hierbij gaat hij opzoek naar openingen en kwetsbaarheden zonder enige informatie.

Grey Box

Bij Grey box testen maakt de expert gebruik van een regulier account, zoals die van een klant of medewerker. Met beperkte informatie en rechten gaat hij aan de slag om openingen en kwetsbaarheden te traceren.

White box

In geval van bedrijfskritische processen en applicaties kiezen we voor White box testen. Hierbij krijgt de specialist volledige openheid en slaat hij geen enkel detail over. Omdat het vaak om kleinere applicaties gaat is het mogelijk om deze methode toe te passen.

Uitbesteden van PENtesten en meer

Expertise is van groot belang. Ons team van ethische hackers staan voor je klaar en adviseren transparant en oprecht over de benodigde diensten. Plan daarom een afspraak of neem direct contact op en wij brengen de IT security weer op orde.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Pentest audit

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met o.a. een pentest audit.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere middels pentest audits en overige testmiddelen.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics