Cyber security specialist

Heb je een cybersecurity specialist nodig? Ultimum detacheert security specialisten, maar levert cybersecurity ook als dienst. In beide gevallen brengen wij het veiligheidsniveau op orde en naar het hoogste niveau. Zo gaan bedrijfsactiviteiten ongestoord door en draait de organisatie zorgeloos door.

Neem contact op

Om het cybersecurity niveau te verhogen worden diverse maatregelen getroffen. Als eerst testen en analyseren wij de huidige situatie, waarbij wij kwetsbaarheden blootleggen. Hiervoor nemen wij veiligheidsmaatregelen, waarna wij extra beveiliging inbouwen en het netwerk monitoren.

Cyber security specialist

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Naast de veiligheid van de IT omgeving is een bewuste gebruiker minimaal net zo belangrijk. Hiervoor hebben wij een methodiek ontwikkeld om het bewustzijn onder personeel te vergroten. Denk aan efficiënte bedrijfsprocessen, bestandsrechten, maar ook handelingen met betrekking tot USB-sticks en Phishingmail.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen of direct aan de slag? Vraag een gesprek aan met één van onze experts!

Cybersecurity specialisten van Ultimum

Naar verwachting zal het aantal cyberaanvallen in de komende jaren stijgen. Alle bedrijven in Nederland zijn in potentie doelwit van cybercriminelen. Niet alleen overheidsinstellingen, maar ook grote multinationals, organisaties en kleine MKB’ers. Het gaat criminelen vaak om privacygevoelige gegevens, intellectuele eigendommen, waardevolle medische gegevens of zelfs het platleggen van bedrijfsprocessen.

Voorkom hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Laat de ICT beveiliging over aan Ultimum en vraag een gesprek aan met één van onze medewerkers.

Vacature: Cybersecurity specialist

Uiteraard zijn wij altijd opzoek naar cybersecurity specialisten om onze klanten met raad en daad bij te staan. Je signaleert problemen en draagt constructieve oplossingen aan. Door jouw ervaring met Cybersecurity weet je als geen ander de knelpunten en kwetsbaarheden te vinden in de IT omgeving of processen.

Dankzij jouw kennis en ervaring van onder meer pentesten, social engineering en informatiebeveiliging kun je beveiligingsrisico's omzetten in concrete oplossingen. Om jouw kennis op peil te houden biedt Ultimum jou diverse trainingen, workshops en opleidingen aan. Zo blijf jij jezelf ontwikkelen en ben je van meerwaarde voor onze klanten.

Werken bij Ultimum? Ga naar: werkenbij.ultimum.nl

Werken met cyber security specialisten

Heeft u een vraag of zo snel mogelijk starten met een cyber security specialist van Ultimum? Neem dan contact met ons op! Wij detecteren, beveiligen doelgericht, coachen en monitoren voor maximale IT security.

FAQ: Cybersecurity specialist

Hoe zorgt Ultimum voor cybersecurity specialisten?

Ultimum beschikt over een vast team van cybersecurity specialisten voor tijdelijke en complexe werkzaamheden.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics