Cyber security specialist

Heb je een cyber security specialist nodig? Ultimum detacheert security specialisten, maar levert cybersecurity ook als dienst. In beide gevallen brengen wij het veiligheidsniveau op orde en naar het hoogste niveau. Zo gaan bedrijfsactiviteiten ongestoord door en draait de organisatie zorgeloos door.

Neem contact op

Om het cybersecurity niveau te verhogen worden diverse maatregelen getroffen. Als eerst testen en analyseren wij de huidige situatie, waarbij wij kwetsbaarheden blootleggen. Hiervoor nemen wij veiligheidsmaatregelen, waarna wij extra beveiliging inbouwen en het netwerk monitoren.

Cyber security specialist

Naast de veiligheid van de IT omgeving is een bewuste gebruiker minimaal net zo belangrijk. Hiervoor hebben wij een methodiek ontwikkeld om het bewustzijn onder personeel te vergroten. Denk aan efficiënte bedrijfsprocessen, bestandsrechten, maar ook handelingen met betrekking tot USB-sticks en Phishingmail.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen of direct aan de slag? Vraag een gesprek aan met één van onze experts!

Cyber security specialisten van Ultimum

Naar verwachting zal het aantal cyberaanvallen in de komende jaren stijgen. Alle bedrijven in Nederland zijn in potentie doelwit van cybercriminelen. Niet alleen overheidsinstellingen, maar ook grote multinationals, organisaties en kleine MKB’ers. Het gaat criminelen vaak om privacygevoelige gegevens, intellectuele eigendommen, waardevolle medische gegevens of zelfs het platleggen van bedrijfsprocessen.

Voorkom hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Laat de ICT beveiliging over aan Ultimum en vraag een gesprek aan met één van onze medewerkers.

Vacature: Cybersecurity specialist

Uiteraard zijn wij altijd opzoek naar cybersecurity specialisten om onze klanten met raad en daad bij te staan. Je signaleert problemen en draagt constructieve oplossingen aan. Door jouw ervaring met Cybersecurity weet je als geen ander de knelpunten en kwetsbaarheden te vinden in de IT omgeving of processen.

Dankzij jouw kennis en ervaring van onder meer pentesten, social engineering en informatiebeveiliging kun je beveiligingsrisico's omzetten in concrete oplossingen. Om jouw kennis op peil te houden biedt Ultimum jou diverse trainingen, workshops en opleidingen aan. Zo blijf jij jezelf ontwikkelen en ben je van meerwaarde voor onze klanten.

Werken bij Ultimum? Ga naar: werkenbij.ultimum.nl

Werken met cyber security specialisten

Heeft u een vraag of zo snel mogelijk starten met een cyber security specialist van Ultimum? Neem dan contact met ons op! Wij detecteren, beveiligen doelgericht, coachen en monitoren voor maximale IT security.

FAQ: Detachering ICT

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kunt u snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.