Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Cyber security specialist

Heb je een cyber security specialist nodig? Ultimum detacheert security specialisten, maar levert cybersecurity ook als dienst. In beide gevallen brengen wij het veiligheidsniveau op orde en naar het hoogste niveau. Zo gaan bedrijfsactiviteiten ongestoord door en draait de organisatie zorgeloos door. Een vraag, meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak met een specialist.

Neem contact op

Om het cybersecurity niveau te verhogen worden diverse maatregelen getroffen. Als eerst testen en analyseren wij de huidige situatie, waarbij wij kwetsbaarheden blootleggen. Hiervoor nemen wij veiligheidsmaatregelen, waarna wij extra beveiliging inbouwen en het netwerk monitoren.

Cyber security specialist

Naast de veiligheid van de IT omgeving is een bewuste gebruiker minimaal net zo belangrijk. Hiervoor hebben wij een methodiek ontwikkeld om het bewustzijn onder personeel te vergroten. Denk aan efficiënte bedrijfsprocessen, bestandsrechten, maar ook handelingen met betrekking tot USB-sticks en Phishingmail.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen of direct aan de slag? Vraag een gesprek aan met één van onze experts!

Cyber security specialisten van Ultimum

Naar verwachting zal het aantal cyberaanvallen in de komende jaren stijgen. Alle bedrijven in Nederland zijn in potentie doelwit van cybercriminelen. Niet alleen overheidsinstellingen, maar ook grote multinationals, organisaties en kleine MKB’ers. Het gaat criminelen vaak om privacygevoelige gegevens, intellectuele eigendommen, waardevolle medische gegevens of zelfs het platleggen van bedrijfsprocessen.

Voorkom hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Laat de ICT beveiliging over aan Ultimum en vraag een gesprek aan met één van onze medewerkers.

Vacature: Cybersecurity specialist

Uiteraard zijn wij altijd opzoek naar cybersecurity specialisten om onze klanten met raad en daad bij te staan. Je signaleert problemen en draagt constructieve oplossingen aan. Door jouw ervaring met Cybersecurity weet je als geen ander de knelpunten en kwetsbaarheden te vinden in de IT omgeving of processen.

Dankzij jouw kennis en ervaring van onder meer pentesten, social engineering en informatiebeveiliging kun je beveiligingsrisico's omzetten in concrete oplossingen. Om jouw kennis op peil te houden biedt Ultimum jou diverse trainingen, workshops en opleidingen aan. Zo blijf jij jezelf ontwikkelen en ben je van meerwaarde voor onze klanten.

Werken bij Ultimum? Ga naar: werkenbij.ultimum.nl

Werken met cyber security specialisten

Heeft u een vraag of zo snel mogelijk starten met een cyber security specialist van Ultimum? Neem dan contact met ons op! Wij detecteren, beveiligen doelgericht, coachen en monitoren voor maximale IT security.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?