Phishing cybersecurity

De menselijke factor is vaak de zwakste schakel binnen een organisatie. Daarom biedt Ultimum Phishing als cybersecurity dienst, waarbij wij op basis van de huidige ontwikkelingen een phishing situatie simuleren. We versturen nepmails naar medewerkers en monitoren de resultaten om trainingen aan te bieden op individueel niveau. Zo leggen we de focus op behoefte en verbeteren kwetsbaarheden doelgericht. De beveiliging is immers zo sterk als de zwakste schakel.

Neem contact op

Met Phishing als cybersecurity dienst ben je criminelen een stap voor en voorkom je een datalek, schade en (hoge) herstelkosten. Door het bewustzijn te vergroten blijven medewerkers alert en verklein je de kans op een succesvolle cyberaanval. Criminelen worden steeds slimmer en gebruiken niet alleen e-mail, maar ook SMS en WhatsApp. Leer personeel met phishing training om valse berichten te herkennen en wat zij vervolgens kunnen doen. Meer weten of direct een afspraak maken? Onze security consultants nemen de mogelijkheden graag met je door. Neem direct contact met ons op.

Phishing en cybersecurity

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Phishing en Cybersecurity

Het is niet langer de vraag 'of' je slachtoffer wordt van een cyberaanval, maar 'wanneer'. Phishing en Cybersecurity zijn belangrijker dan ooit, want alles is verbonden en cybercriminelen worden steeds slimmer. Schuif het daarom niet langer vooruit en waarborg de continuïteit van jouw organisatie.

Bescherm data- en processen met maatregelen en awareness onder personeel. Combineer Phishing en cybersecurity oplossingen voor maximale veiligheid. Als full-service IT-dienstverlener en security specialist heb je met Ultimum slechts één partner nodig. Nieuwsgierig? Vraag naar de mogelijkheden!

Wat is phishing eigenlijk?

Bij phishing worden gebruikers verleidt om op een valse link of bijlage te klikken, waarna de hacker een bestand installeert of gegevens verzameld. Regelmatig worden op deze manier complete bedrijven of organisaties platgelegd middels Ransomware (gijzelsoftware). Pas na het betalen van losgeld geeft de gijzelaar bestanden weer vrij.

Nadat de gevolgen verholpen zijn, dien je alsnog te investeren in cybersecurity en phishing. Breng daarom het IT security niveau preventief op peil en kies voor Ultimum. Wees klaar voor de toekomst.

Meer over Phishing?


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Phishing

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze phishing en cybersecurity specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere met awareness tegen Phishing en cybersecurity oplossingen.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics