Phishing cybersecurity

De menselijke factor is vaak de zwakste schakel binnen een organisatie. Daarom biedt Ultimum Phishing als cybersecurity dienst, waarbij wij op basis van de huidige ontwikkelingen een phishing situatie simuleren. We versturen nepmails naar medewerkers en monitoren de resultaten om trainingen aan te bieden op individueel niveau. Zo leggen we de focus op behoefte en verbeteren kwetsbaarheden doelgericht. De beveiliging is immers zo sterk als de zwakste schakel.

Neem contact op

Met Phishing als cybersecurity dienst ben je criminelen een stap voor en voorkom je een datalek, schade en (hoge) herstelkosten. Door het bewustzijn te vergroten blijven medewerkers alert en verklein je de kans op een succesvolle cyberaanval. Criminelen worden steeds slimmer en gebruiken niet alleen e-mail, maar ook SMS en WhatsApp. Leer personeel met phishing training om valse berichten te herkennen en wat zij vervolgens kunnen doen. Meer weten of direct een afspraak maken? Onze security consultants nemen de mogelijkheden graag met je door. Neem direct contact met ons op.

Phishing en cybersecurity

Phishing en Cybersecurity

Het is niet langer de vraag 'of' je slachtoffer wordt van een cyberaanval, maar 'wanneer'. Phishing en Cybersecurity zijn belangrijker dan ooit, want alles is verbonden en cybercriminelen worden steeds slimmer. Schuif het daarom niet langer vooruit en waarborg de continuïteit van jouw organisatie.

Bescherm data- en processen met maatregelen en awareness onder personeel. Combineer Phishing en cybersecurity oplossingen voor maximale veiligheid. Als full-service IT-dienstverlener en security specialist heb je met Ultimum slechts één partner nodig. Nieuwsgierig? Vraag naar de mogelijkheden!

Wat is phishing eigenlijk?

Bij phishing worden gebruikers verleidt om op een valse link of bijlage te klikken, waarna de hacker een bestand installeert of gegevens verzameld. Regelmatig worden op deze manier complete bedrijven of organisaties platgelegd middels Ransomware (gijzelsoftware). Pas na het betalen van losgeld geeft de gijzelaar bestanden weer vrij.

Nadat de gevolgen verholpen zijn, dien je alsnog te investeren in cybersecurity en phishing. Breng daarom het IT security niveau preventief op peil en kies voor Ultimum. Wees klaar voor de toekomst.

Meer over Phishing?


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?

Uitgelichte topics