Pentest expert inhuren?

De dreiging van cyberaanvallen is hoger dan ooit, waarmee de behoefte aan cyber- en datasecurity is toegenomen. Veel (overheids)instanties en bedrijven doen nog te weinig aan beveiliging. Als vaste partner in IT en Cybersecurity biedt Ultimum diverse mogelijkheden om de ICT-beveiliging te analyseren en verbeteren. Ook werken aan het security level? Een pentest expert van Ultimum neemt traceert openingen middels pentesting en ethical hacking. Vervolgens kan je kwetsbaarheden effectief en doelgericht beveiligen.

Neem contact op

De kleinste opening kan al voldoende zijn voor een succesvolle hackpoging. Jouw ICT-beveiliging is daarom zo sterk als de zwakste schakel. Expertise is bepalend voor de bescherming van jouw netwerk en omgeving. Bij Ultimum streven we naar het ultieme niveau en zijn onze pentest experts altijd op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen. Actief voor MKB, overheid en groot bedrijf pakken wij onze verantwoordelijkheden en zijn afspraken vanaf dag één duidelijk. Voorkom hoge (herstel)kosten en waarborg continuïteit. Doe geen concessies en kies voor cybersecurity van Ultimum.

Pentest expert bedrijf

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Pentest expert inhuren bij Ultimum?

Het proces begint het in kaart brengen van zwakke plekken in het netwerk en applicaties. Afhankelijk van de behoefte gaan wij over op andere diensten als ethical hacking, social engineering of Phishing as a service (PHaaS). Hierbij mag je een transparant en oprecht advies verwachten, waarna wij aan de slag gaan om de IT security op orde te brengen.

Met het huidige aantal aanvallen is het niet langer de vraag 'of' je slachtoffer wordt van een cyberaanval, maar 'wanneer'. Voorkom ernstige schade, een datalek of gijzeling middels Ransomware en wees kwaadwillende een stap voor. Onze specialisten adviseren na een korte analyse de mogelijke cybersecurity services.

Inhuren van een pentest expert

Drie typen PENtesten

In de basis maakt men onderscheid uit drie typen PENtesten, namelijk blackbox, whitebox en greybox. Afhankelijk van de situatie en de doelstelling maken wij een passende keus. In sommige gevallen kan een combinatie oplossing bieden.

Black box

Voor het bepalen van de algehele veiligheid gebruiken wij black box pentesting. Hierbij kruipt onze pentest expert in de huid van een ambitieuze hacker en gebruikt de meest recente technieken voor diverse pogingen.

White box

Voor kleinere, maar bedrijfskritische applicaties en processen is White box pentesting zeer geschikt. Hierbij onderzoeken we de gehele scope tot in het kleinste detail. Belangrijk voor de continuïteit van de organisatie.

Grey box

Actueel en belangrijk voor veel van onze klanten is Grey box pentesting. Hierbij simuleren we een phishing situatie, waarbij de PENtester beperkte informatie en rechten krijgt. Met een gebruikersaccount van een klant of medewerker gaat hij opzoek naar kwetsbaarheden.

Meer dan Pentest experts

Wij kenmerken ons als een flexibele organisatie die samen met de klant kijkt naar de uitdagingen op het pad naar digitale transformatie. Dit begint vaak al bij de inrichting van de IT infrastructuur en kernprocessen. Voor optimale beveiliging kijken onze pentest experts en security consultants niet alleen naar het netwerk en applicaties. Ook gebruikersrechten, processen, de infrastructuur en andere factoren zijn van invloed op het security level.

Ook inzicht krijgen in jouw cyberrisico's? Neem direct contact met ons op of doe vrijblijvend een Quickscan.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Pentest expert

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze Pentest experts start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie. Dit onder andere met Pentest experts.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics