Netwerkbeheer bedrijf in Nederland

Een tijd waarin de ontwikkelingen van IT elkaar snel opvolgen stijgt de behoefte naar specialistische kennis. Steeds meer apparaten en computers zijn op het netwerk aangesloten en een ervaren netwerkbeheer bedrijf kan dan orde op zaken stellen. Het adequaat afhandelen en oplossen van storingen en IT-vraagstukken kan een belangrijke succesfactor zijn voor een organisatie. Dit maakt het selecteren van het juiste netwerkbeheer bedrijf een cruciale stap. Kies voor Ultimum en wij nemen de zorgen uit handen. Vraag een gesprek aan en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op

Met ruim 23 jaar ervaring zijn wij een full-service IT-dienstverlener voor overheidsinstanties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING. Centraal gelegen in Almere bieden wij een landelijke dekking. Wij verzorgen zowel netwerkbeheer op afstand als op locatie. Zo detacheren wij kundig personeel op tijdelijke, vaste en co-sourcing basis. Netwerk engineer nodig of het netwerkbeheer uitbesteden? Wij staan voor je klaar en gaan verder dan andere IT-dienstverleners. Zo verdiepen wij ons in de organisatie om naadloos aan te sluiten bij de behoefte van de organisatie. Goed netwerkbeheer sluit aan bij de actuele behoefte, maar ook bij de doelstellingen op de lange termijn.

Netwerkbeheer bedrijf

Netwerkbeheer bedrijf Ultimum

Ultimum is full-service IT beheer bedrijf in Nederland met een centrale organisatie. Zo brengen wij diverse disciplines bij elkaar, waardoor wij instaat zijn op elk vraagstuk op te lossen. Breng de focus op de core-business terug en laat het IT beheer uitbesteden. IT behoort al enige tijd tot de vaste kosten van een organisatie, maar kan soms hoger uitvallen. Wanneer je kiest voor outsourcing betaal je een vast tarief en hoef je niet meer te investeren in kosten als licenties, hardware, kennis, personeel en onderhoud. Daarbij brengt het uitbesteden van netwerkbeheer en andere activiteiten diverse voordelen met zich mee. Denk aan:

 • ​​Meer dan 95% van de problemen direct op afstand opgelost
 • Eén aanspreekpunt voor al uw IT outsourcing (Single Point of Contact)
 • Proactieve monitoring inclusief gedetailleerde rapportages
 • Keuze uit diverse SLA’s en toegewijd servicemanagement
 • Voorspelbare en overzichtelijke (lagere) kosten.

Netwerkbeheerder detacheren

Interesse?

Als netwerkbeheer bedrijf horen wij graag wat we kunnen betekenen op het gebied van:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Ontdek Ultimum! Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en kent de nieuwste producten en technieken als geen ander. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.