Netwerkbeheer bedrijf in Nederland

Een tijd waarin de ontwikkelingen van IT elkaar snel opvolgen stijgt de behoefte naar specialistische kennis. Steeds meer apparaten en computers zijn op het netwerk aangesloten en een ervaren netwerkbeheer bedrijf kan dan orde op zaken stellen. Het adequaat afhandelen en oplossen van storingen en IT-vraagstukken kan een belangrijke succesfactor zijn voor een organisatie. Dit maakt het selecteren van het juiste netwerkbeheer bedrijf een cruciale stap. Kies voor Ultimum en wij nemen de zorgen uit handen. Vraag een gesprek aan en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op

Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij een full-service IT-dienstverlener voor overheidsinstanties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING. Centraal gelegen in Almere bieden wij een landelijke dekking. Wij verzorgen zowel netwerkbeheer op afstand als op locatie. Zo detacheren wij kundig personeel op tijdelijke, vaste en co-sourcing basis. Netwerk engineer nodig of het netwerkbeheer uitbesteden? Wij staan voor je klaar en gaan verder dan andere IT-dienstverleners. Zo verdiepen wij ons in de organisatie om naadloos aan te sluiten bij de behoefte van de organisatie. Goed netwerkbeheer sluit aan bij de actuele behoefte, maar ook bij de doelstellingen op de lange termijn.

Netwerkbeheer bedrijf

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Netwerkbeheer bedrijf Ultimum

Ultimum is full-service IT beheer bedrijf in Nederland met een centrale organisatie. Zo brengen wij diverse disciplines bij elkaar, waardoor wij instaat zijn op elk vraagstuk op te lossen. Breng de focus op de core-business terug en laat het IT beheer uitbesteden. IT behoort al enige tijd tot de vaste kosten van een organisatie, maar kan soms hoger uitvallen. Wanneer je kiest voor outsourcing betaal je een vast tarief en hoef je niet meer te investeren in kosten als licenties, hardware, kennis, personeel en onderhoud. Daarbij brengt het uitbesteden van netwerkbeheer en andere activiteiten diverse voordelen met zich mee. Denk aan:

 • ​​Meer dan 95% van de problemen direct op afstand opgelost
 • Eén aanspreekpunt voor al uw IT outsourcing (Single Point of Contact)
 • Proactieve monitoring inclusief gedetailleerde rapportages
 • Keuze uit diverse SLA’s en toegewijd servicemanagement
 • Voorspelbare en overzichtelijke (lagere) kosten.

Netwerk beheer bedrijf

Interesse?

Als netwerkbeheer bedrijf horen wij graag wat we kunnen betekenen op het gebied van:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Ontdek Ultimum! Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Ultimum is ervaren en kent de nieuwste producten en technieken als geen ander. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Netwerkbeheer

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met o.a. netwerkbeheer voor bedrijven.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Ook netwerkbeheer voor bedrijven valt onder onze dienstverlening.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics