IT beheer bedrijf in Nederland

Ontwikkelingen in de IT-wereld volgen elkaar snel op en processen, communicatie en data verlopen digitaal. De behoefte aan performance, flexibiliteit en een efficiënte duurzame ICT-omgeving is daardoor groter dan ooit. Een IT beheer bedrijf als Ultimum voorziet in de behoefte en is essentieel voor de bedrijfsvoering. Ook aan de slag? Als vaste en betrokken partner helpen wij graag. Maak een afspraak of neem rechtstreeks contact met ons op.

Neem contact op

Kies voor IT outsourcing van Ultimum en laat het IT beheer uitbesteden. Hiermee kies je voor één aanspreekpunt, een verhoging van het servicelevel en een optimaal functionerend systeem. Breng de focus op de core-business weer terug! ICT is allang geen eenmalige investering meer, waardoor je moet blijven investeren in personeel, hardware, licenties, onderhoudt en andere zaken. Een IT beheer bedrijf neemt de zorgen over en levert vaak een kostenbesparing op. Daarbij zijn kosten voorspelbaar en overzichtelijk.

IT Beheer bedrijf

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

IT Beheer bedrijf Ultimum

Gevestigd in Almere biedt Ultimum IT Beheer met een landelijke dekking. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij een full-service IT-dienstverlener voor overheidsinstanties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gesprek aan met één van onze medewerkers. Wij horen graag wat wij kunnen betekenen op het gebied van:

  • Infrastructuur beheer
  • Werkplekbeheer
  • Applicatiebeheer
  • Service desk
  • Single point of contact
  • Cybersecurity operations management
  • Change Management

Infrastructuur beheer

De infrastructuur of het technisch beheer omvat eigenlijk alles wat met ICT te maken heeft, zoals werkplekken, servers, opslag, verbindingen, beveiliging en nog veel meer. Wanneer je middelen aansluit bij de behoefte en dit op een efficiënte manier inricht kan IT de drijvende kracht van een organisatie worden. Ultimummers nemen het onderhoud, de optimalisatie en het actueel houden van de technische infrastructuur over, zodat je het maximale uit de infrastructuur haalt.

Een IT beheer bedrijf nodig? Ontdek Ultimum! Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en kent de nieuwste producten en technieken als geen ander. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Lees ook onze topic: Infrastructuur beheer

Werkplekbeheer

Meest merkbaar in een organisatie is vaak het werkplekbeheer. Wanneer alles goed gaat kan dit werkelijk het verschil uitmaken voor een bedrijf of organisatie. Kies daarom voor de ultieme IT-dienstverlener; Ultimum! Alles werkt perfect en vanaf dag één is er slechts één aanspreekpunt. Waar nodig nemen wij contact op met andere ICT-partners. Kies voor de toekomst en goed werkplekbeheer. Vraag een gesprek aan en ontdek de mogelijkheden.


Lees ook onze topic: Werkplekbeheer

Applicatiebeheer

Overtref verwachtingen van personeel met gedegen applicatiebeheer. Wij zorgen voor een perfect onderhouden, functionerend en veilige omgeving. Zo blijft continuïteit gewaarborgd en draaien processen zorgeloos door. Daarbij richt applicatiebeheer zich op de toekomst. Zo sluit applicatiebeheer aan bij de actuele behoefte, maar is het voorbereid op doelstellingen voor de lange termijn.


Lees ook onze topic: Applicatiebeheer

Servicedesk beheer

Het adequaat oplossen en afhandelen van incidenten, vraagstukken en storingen heeft een grote impact op de beeldvorming van het bedrijf. Bij Ultimum is een speciale afdeling opgericht met skilled-professionals om een gebruiker zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Kies ook voor een externe helpdesk met vaardig personeel. Wanneer problemen of vraagstukken snel opgelost zijn zal dit een positief effect hebben op de organisatie, de sfeer en de beeldvorming.


Lees ook onze topic: Servicedesk beheer

Interesse?

Samenwerken met IT beheer bedrijf Ultimum? Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op!


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: IT Beheer bedrijf

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met het volledige of gedeelelijke IT Beheer voor bedrijven.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Zo nemen wij ondermeer het IT beheer voor bedrijven uit handen.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics