Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Netwerk engineer inhuren?

Voldoet jouw netwerk aan de behoefte van de organisatie? Hoe zit het met de veiligheid? Ultimum neemt het netwerkbeheer uit handen of detacheert Netwerk Engineers voor een optimale configuratie. Ontwikkelingen staan niet stil en zowel voor de veiligheid als snelheid van het netwerk is kennis van de nieuwste technologieën en producten van cruciaal belang.

Neem contact op

IT is allang geen eenmalige investering meer. Wij ervaren dat maar al te goed en zien dat organisaties profiteren van onze Netwerk Engineers. Zo profiteer je niet alleen van vaste en overzichtelijke kosten, maar breng het vaak een besparing met zich mee. Je hoeft namelijk niet meer te investeren in personeel en trainingen. Wanneer je het netwerkbeheer volledig uitbesteedt vervallen ook nog eens de kosten voor hardware, licenties en onderhoud. Benieuwd wat Ultimum voor jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Netwerk engineer of specialist

Wat is een Netwerk Engineer?

In de basis houden Netwerk Specialisten zich bezig met het ontwerpen, inrichten en het onderhoud van ICT-netwerken. Daarbij bieden Netwerk Engineers ondersteuning bij problemen met software of de apparatuur. Het is gebruikelijk dat netwerk specialisten tijdelijk worden ingezet op projectbasis ter behoeve van productontwikkeling, een complexe implementatie, onderhoud of een project.

Kwaliteiten zijn:

  • Analytisch
  • Besluitvaardig
  • Aanpassingsvermogen
  • Innovatief
  • Doelgericht

Ervaren netwerk specialisten van Ultimum

Een netwerk specialist of engineer inhuren? Ultimum detacheert tijdelijke krachten voor diverse organisaties in heel Nederland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij altijd de juiste kandidaat beschikbaar. Maak kennis met Ultimum en laat IT voor jou werken. Ons personeel heeft ervaring met projecten en verschillende netwerken. De certificering van ons personeel is up-to-date en ervaring zie je terug in een bewezen trackrecord.

Vacature Netwerk Engineer

Ultimum ondersteunt op dit moment ruim 20 jaar diverse bedrijven bij strategische en operationele ICT. Zo verzorgen wij Managed Services & Cloud diensten, Cyber Security, Detachering en sinds kort onze nieuwe Business Solutions. Wij zijn altijd opzoek naar Netwerk Specialisten. Kom jij ons team versterken als Netwerk Engineer? Bekijk de vacature hier.

Interesse?

Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Netwerk engineers van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en staan voor je klaar.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Detachering ICT

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kunt u snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.