Netwerk engineer inhuren?

Voldoet jouw netwerk aan de behoefte van de organisatie? Hoe zit het met de veiligheid? Ultimum neemt het netwerkbeheer uit handen of detacheert Netwerk Engineers voor een optimale configuratie. Ontwikkelingen staan niet stil en zowel voor de veiligheid als snelheid van het netwerk is kennis van de nieuwste technologieën en producten van cruciaal belang.

Neem contact op

IT is allang geen eenmalige investering meer. Wij ervaren dat maar al te goed en zien dat organisaties profiteren van onze Netwerk Engineers. Zo profiteer je niet alleen van vaste en overzichtelijke kosten, maar breng het vaak een besparing met zich mee. Je hoeft namelijk niet meer te investeren in personeel en trainingen. Wanneer je het netwerkbeheer volledig uitbesteedt vervallen ook nog eens de kosten voor hardware, licenties en onderhoud. Benieuwd wat Ultimum voor jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Netwerk engineer of specialist

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Wat is een Netwerk Engineer?

In de basis houden Netwerk Specialisten zich bezig met het ontwerpen, inrichten en het onderhoud van ICT-netwerken. Daarbij bieden Netwerk Engineers ondersteuning bij problemen met software of de apparatuur. Het is gebruikelijk dat netwerk specialisten tijdelijk worden ingezet op projectbasis ter behoeve van productontwikkeling, een complexe implementatie, onderhoud of een project.

Kwaliteiten zijn:

  • Analytisch
  • Besluitvaardig
  • Aanpassingsvermogen
  • Innovatief
  • Doelgericht

Ervaren netwerk specialisten van Ultimum

Een netwerk specialist of engineer nodig? Ultimum detacheert tijdelijke krachten voor diverse organisaties in heel Nederland. Met ruim 25 jaar ervaring hebben wij altijd de juiste kandidaat beschikbaar. Maak kennis met Ultimum en laat IT voor jou werken. Ons personeel heeft ervaring met projecten en verschillende netwerken. De certificering van ons personeel is up-to-date en ervaring zie je terug in een bewezen trackrecord.

Netwerk Engineer inhuren? Neem contact met ons op of vraag een gesprek aan.

Vacature Netwerk Engineer

Ultimum ondersteunt op dit moment ruim 20 jaar diverse bedrijven bij strategische en operationele ICT. Zo verzorgen wij Managed Services & Cloud diensten, Cyber Security, Detachering en sinds kort onze nieuwe Business Solutions. Wij zijn altijd opzoek naar Netwerk Specialisten. Kom jij ons team versterken als Netwerk Engineer? Bekijk de vacature hier.

FAQ: Netwerk Engineer

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie. Zo detacheren wij netwerk engineers.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics