IT Cyber security

Bedrijven en organisaties zijn steeds vaker slachtoffer van een cyberaanval. Ondanks de waarschuwingen en risico's besteden slechts weinigen voldoende aandacht aan IT / Cyber security. Met ruim 24 jaar ervaring neemt Ultimum als Full-Service IT-dienstverlener zorgen uit handen en zorgt dat data en processen operationeel en toegankelijk blijven. Door inzet van hoogwaardige kennis en kunde richten wij processen slim en veilig in, zodat je efficiënt werkt en continuïteit gewaarborgd blijft. Wil je meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op of vraag naar één van onze specialisten.

Neem contact op

In enkele stappen brengen wij de IT en Cyber security op orde. Zo testen en analyseren wij in de eerste fase de huidige situatie, waarna er inzicht is in de kwetsbaarheden. Vervolgens zorgen wij voor digitale maatregelen en adviseren wij op vervolgstappen, zoals security awareness training en phishing as a service. Voor maximale bescherming monitoren wij het netwerk op verdachte activiteiten en bieden wij 24/7 support.

IT cyber security

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

IT en Cybersecurity van Ultimum

Ook aan de slag met cybersecurity? De noodzaak van IT security is hoger dan ooit. Het is niet meer de vraag 'of' je wordt aangevallen, maar 'wanneer'. Ultimum luistert en voorziet in de actuele behoefte. Zo voorkom je succesvolle cyberaanvallen en ben je klaar voor de toekomst. 

In de praktijk besteden bedrijven te weinig aandacht aan online bedreigingen met een datalek, overname van accounts of volledige gijzeling van het systeem als gevolg. Dit gaat vaak gepaard met hoge herstelkosten en boetes, waarna je alsnog moet investeren in cyber security services.

Waarom cybersecurity?

  • Inzicht in de cyberdreigingen en kwetsbaarheden
  • Beveilig kwetsbaarheden en een cybersecurity plan.
  • Voorkomen van problemen met 24/7 monitoring.
  • Borg je continuïteit
  • Data en processen altijd toegankelijk

Ontvang SOC-Whitepaper

Samenwerken?

Ook aan de slag met cybersecurity of de huidige maatregelen uitbreiden? Wij vertellen graag meer en nemen de mogelijkheden met je door. Onze specialisten kennen de nieuwste ontwikkelingen en technieken als geen ander en brengen het IT security niveau op orde.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: IT en Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met IT en Cybersecurity oplossingen.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere middels passende IT en Cybersecurity toepassingen.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics