IT-Beheer voor MKB

ICT is tegenwoordig de drijvende kracht van een organisatie. Het is daarom essentieel om het systeem en de IT-infrastructuur in topconditie te houden. Voor ontwikkeling, beheer, monitoring, implementaties, migraties, (cloud) werkplekken en support ben je bij Ultimum op het juiste adres. Als Full-service IT-dienstverlener met 25 jaar ervaring verzorgen wij naast IT Beheer voor MKB tevens diensten als Cybersecurity, Business Solutions en Detachering. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze medewerkers of neem direct contact op.

Neem contact op

Ontwikkelingen gaan snel, waardoor het interne kennisniveau vaak is ingehaald. Ultimum neemt vanaf dag één de IT uit handen, zodat de organisatie zich weer kan richten op de core-business. Daarbij ontlast je personeel en bespaar je op infrastructuur, licenties, onderhoud en innovatie. Kies voor een flexibele en schaalbare ICT-omgeving van Ultimum en wees klaar voor de toekomst! Wij brengen de infrastructuur op orde en zorgen dat deze aansluit bij de actuele behoefte en toekomstplannen.

IT Beheer MKB

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

IT Beheer voor MKB van Ultimum

Door onze centrale organisatie zijn wij instaat om elk IT-vraagstuk adequaat op te lossen. Het gedeeltelijke of volledige IT beheer uitbesteden? Wij horen graag wat we kunnen betekenen op het gebied van:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Systeembeheer voor MKB

Onderdeel van IT beheer voor MKB is het systeembeheer. Systeembeheer is tegenwoordig meer dan het simpel onderhouden van technische installaties. Het geeft inzicht en beheersing op verschillende vlakken, zoals:

 • Onderhoud en risico's
 • Storing, herstel en service
 • Energiekosten en netwerkkosten
 • Exploitatiekosten

Met systeembeheer voor MKB van Ultimum is alles in één keer goed geregeld en draaien processen zorgeloos door. Bij problemen of vraagstukken is er slechts één contactpersoon en wordt 95% direct op afstand opgelost. Met klanten als overheidsinstanties en eBay, Shell, KPN en ING pakken wij onze verantwoordelijkheid. Zo profiteer je van een toegewijd servicemanagement en 24/7 support. Dit alles tegen overzichtelijke, vaste en vaak lagere kosten.

Samenwerken met Ultimum? Als toonaangevend IT specialist staan wij voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden door te nemen.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: MKB en IT beheer

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze IT Beheer specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde ondersteunen bij MKB met hoogwaardig IT beheer.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics