IT-Beheer voor MKB

ICT is tegenwoordig de drijvende kracht van een organisatie. Het is daarom essentieel om het systeem en de IT-infrastructuur in topconditie te houden. Voor ontwikkeling, beheer, monitoring, implementaties, migraties, (cloud) werkplekken en support ben je bij Ultimum op het juiste adres. Als Full-service IT-dienstverlener met ruim 24 jaar ervaring verzorgen wij naast IT Beheer voor MKB tevens diensten als Cybersecurity, Business Solutions en Detachering. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze medewerkers of neem direct contact op.

Neem contact op

Ontwikkelingen gaan snel, waardoor het interne kennisniveau vaak is ingehaald. Ultimum neemt vanaf dag één de IT uit handen, zodat de organisatie zich weer kan richten op de core-business. Daarbij ontlast je personeel en bespaar je op infrastructuur, licenties, onderhoud en innovatie. Kies voor een flexibele en schaalbare ICT-omgeving van Ultimum en wees klaar voor de toekomst! Wij brengen de infrastructuur op orde en zorgen dat deze aansluit bij de actuele behoefte en toekomstplannen.

IT Beheer MKB

IT Beheer voor MKB van Ultimum

Door onze centrale organisatie zijn wij instaat om elk IT-vraagstuk adequaat op te lossen. Het gedeeltelijke of volledige IT beheer uitbesteden? Wij horen graag wat we kunnen betekenen op het gebied van:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Systeembeheer voor MKB

Onderdeel van IT beheer voor MKB is het systeembeheer. Systeembeheer is tegenwoordig meer dan het simpel onderhouden van technische installaties. Het geeft inzicht en beheersing op verschillende vlakken, zoals:

 • Onderhoud en risico's
 • Storing, herstel en service
 • Energiekosten en netwerkkosten
 • Exploitatiekosten

Met systeembeheer voor MKB van Ultimum is alles in één keer goed geregeld en draaien processen zorgeloos door. Bij problemen of vraagstukken is er slechts één contactpersoon en wordt 95% direct op afstand opgelost. Met klanten als overheidsinstanties en eBay, Shell, KPN en ING pakken wij onze verantwoordelijkheid. Zo profiteer je van een toegewijd servicemanagement en 24/7 support. Dit alles tegen overzichtelijke, vaste en vaak lagere kosten.

Samenwerken met Ultimum? Als toonaangevend IT specialist staan wij voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden door te nemen.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.

Uitgelichte topics