Business Solutions: BAAS model en Microsoft Dynamics 365

De wereld om ons heen verandert snel. Bedrijfsprocessen moeten daarom ook mee kunnen veren met de dynamische bewegingen van de markt. Snel kunnen anticiperen, sturen en echt grip hebben op bijvoorbeeld uw verkoopproces is daar één van. Zoals wij dat zeggen wees uw kernproces de BAAS. Het begrijpen van wat er in een organisatie gebeurt doet Ultimum als geen ander. Wij ondersteunen u graag met onze businessline "Business Solutions" door middel van toonaangevende technologie, zoals Microsoft Dynamics 365.

 

Het goed on-top zijn op de kern van uw bedrijfsprocessen, met inzet van toonaangevende technologie, is waarmee wij u ondersteunen met onze business line: Business Solutions.

Business is 365

Business is al lang geen 9 tot 5 verhaal meer, maar juist een 365 dagen en 24/7 continu proces. Vandaar dat wij u helpen met onze Business 365 aanpak, om uw businessvraagstukken de “BAAS” te kunnen zijn.

Microsoft Dynamics 365

Als Microsoft-partner werken we met het meest complete en innovatieve platform voor bedrijfssoftware: Microsoft Dynamics 365. Ultimum stelt haar klanten in staat om toonaangevend te zijn in hun branche. Dit doen we door samen te werken in wendbare teams, inventieve technologie toe te passen en daarmee gepassioneerd klantwaarde te leveren.

Uitgebreide kennis van het Microsoft Dynamics 365-platform zien wij als een basisvereiste. Onze toegevoegde waarde zit in de bedrijfsproceskennis waarmee wij Dynamics 365 verrijken. Onze mensen lopen al jaren mee in het vak. Dit betekent dat wij meepraten en meedenken over uw vraagstukken en de uitdagingen in uw branche om zo best practices inzetten. Daag ons uit!

Meer over Microsoft 365 implementatie en migratie.

Het BAAS model

Wij bieden Business Solutions als een Service aan, kortom een BAAS oplossing. Onze aanpak bestaat uit een agile methode waarmee we snel implementeren, beheren en adviseren; inclusief de benodigde technologielicenties. Hierdoor weet u exact waar u aan toe bent.  

Meer weten? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Interesse?

Samenwerken met Ultimum om uw IT-infrastructuur op orde te krijgen?
Neem direct contact met ons op!