Bedrijfsprocessen moeten mee kunnen veren met de dynamische bewegingen van de markt, wij snappen hoe. Wij ondersteunen u graag met onze Business Solutions om zo uw prestaties te verhogen met toonaangevende technologie.

Het goed on-top zijn op de kern van uw bedrijfsprocessen, met inzet van toonaangevende technologie, is waarmee wij u ondersteunen met onze business line: Business Solutions.

Business is 365

Business is al lang geen 9 tot 5 verhaal meer, maar juist een 365 dagen en 24/7 continu proces. Vandaar dat wij u helpen met onze Business 365 aanpak, om uw businessvraagstukken de “BAAS” te kunnen zijn.

Microsoft Dynamics 365

Als Microsoft-partner werken we met het meest complete en innovatieve platform voor bedrijfssoftware: Microsoft Dynamics 365. Ultimum stelt haar klanten in staat om toonaangevend te zijn in hun branche. Dit doen we door samen te werken in wendbare teams, inventieve technologie toe te passen en daarmee gepassioneerd klantwaarde te leveren.

Uitgebreide kennis van het Microsoft Dynamics 365-platform zien wij als een basisvereiste. Onze toegevoegde waarde zit dan ook in de bedrijfsproceskennis waarmee wij uw Dynamics 365 kunnen verrijken. Onze mensen lopen al jaren mee in het vak. Dit betekent dat wij kunnen meepraten en meedenken over uw vraagstukken en de uitdagingen in uw branche, om zo best practices in te zetten. Daag ons uit!

Het BAAS model

Wij bieden Business Solutions als een Service aan, kortom een BAAS oplossing. Onze aanpak bestaat uit een agile methode waarmee we snel implementeren, beheren en adviseren; inclusief de benodigde technologielicenties. Hierdoor weet u exact waar u aan toe bent.  

Meer weten? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Uitgelichte topics