Detachering: IT Specialisten en Professionals

Behoefte aan extra, tijdelijke, ondersteuning op uw IT-afdeling? Met ruim 25 jaar ervaring in het detacheren van IT-specialisten en professionals, zijn wij de betrouwbare (staffing)partner op wie u kunt terugvallen in elke situatie.

Of het nu gaat om bij het beheer van de IT-omgeving of het ondersteunen bij (complexe) implementaties of projecten Ultimum biedt verschillende detacheringsmogelijkheden aan. Naast tijdelijke inzet bijvoorbeeld bij ziekte, vakantievervanging of extra specialistische kennis, detacheren we ook met regelmaat bij klanten die voor co-sourcing hebben gekozen. Wij zorgen voor een goede match op technisch, maar ook op persoonlijk vlak. De klik met de medewerkers en communicatieve skills vinden wij erg belangrijk.

Neem contact op

Ultimum gaat met haar selectie en matching verder dan andere IT-dienstverleners! Wij geloven niet in het simpelweg doorschuiven van CV’s die op het eerste oog wel passen, maar verdiepen ons echt in uw organisatie. Zo letten wij, naast de match op technische vaardigheden, ook op teamcultuur, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden. Wij zorgen goed voor onze Ultimumers. Verder nemen wij de tijd om ons te verdiepen in uw organisatie hierdoor weten we welke kandidaat perfect past binnen het team en de opdracht. Dat bespaart tijd, omdat er achteraf geen gesprekken meer gevoerd hoeven te worden met mensen die niet goed bij je organisatie passen. Direct de juiste persoon op de juiste plaats, dat is de Ultimum methode!


U Profs: IT Professionals bij u

Al ruim 25 jaar bemiddelt Ultimum eigen (en freelance) IT-Specialisten voor diverse opdrachtgevers. Juist in een wereld waarin de IT niet stil staat en constant verandert zorgen wij ervoor dat onze IT-Specialisten (Ultimummers) kennis hebben van de nieuwste producten, technologieën en dat hun certificering up-to-date zijn. Daarnaast blijven onze specialisten niet alleen up-to-date, ze hebben ook een bewezen track-record en meerdere jaren ervaring.


Onze IT-professionals zijn gecertificeerd op verschillende niveaus:

MCSE CCNA
VCP CCNP
CCA CCIE
CCP RHCSA
RES AM/ WM RHCE
Scrum Masters RHCA
Prince 2 Practitioner JNCIA
Togaf CCSA
CCSE  

U-consult Detachering: IT en Business komen samen laat u adviseren

Het doel van IT consulting is om u optimaal te adviseren bij het gebruik van IT zodat bedrijfsdoelen kunnen worden gehaald. Net als bij business consulting, omvat U-consult zowel IT consulting als advies- als implementatie diensten. U-consult kent een projectmatige werkwijze waardoor er een duidelijk begin en eindpunt is. Voor en tijdens een project maakt net dat stukje extra expertise het verschil. Ultimum heeft diverse specialisten voor u klaar staan op het gebied van Detachering die u met raad en daad bij kunnen staan.


FAQ: Detachering ICT

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kunt u snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.


 

Uitgelichte topics