Infrastructuur beheer uitbesteden?

Ontwikkelingen in de hedendaagse IT-wereld volgen elkaar razendsnel op. Processen, communicatie en data zijn gedigitaliseerd en de behoefte naar efficiëntie, duurzaamheid, performance, flexibiliteit en gebruiksgemak nemen toe. Een optimaal functionerend en onderhouden systeem is daarom essentieel voor de bedrijfsvoering. Laat infrastructuur beheer uitbesteden bij een specialist die voorziet in de behoefte. De keus voor een geschikte IT-partner is alles bepalend.

Neem contact op

Ultimum heeft ruim 25 jaar ervaring en in-house specialisten van verschillende disciplines. Hierdoor zijn wij als geen ander instaat om elk IT-vraagstuk adequaat op te lossen. Naar wens nemen wij een deel of de volledige infrastructuur over. Met klanten als overheidsinstanties en eBay, Shell, KPN en ING bieden wij oplossingen voor elke situatie.

Infrastructuur beheer als dienst

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Infrastructuur uitbesteden bij Ultimum

De Infrastructuur is het kloppende hart van de organisatie en je moet er blind op kunnen vertrouwen. Laat de infrastructuur uitbesteden bij Ultimum. Wij streven naar een veilig, betrouwbare en verbonden samenleving en kenmerken ons als flexibele organisatie. Samen met de klant kijken wij vanuit een business-visie naar uitdagingen en kansen op de weg naar digitalisering. Vanwege onze kennis en praktijkervaring zorgen wij dat de Infrastructuur naadloos aansluit bij de behoefte.

Naast het technisch beheer kan je bij ons terecht voor applicatiebeheer, systeembeheer, netwerkbeheer en tal van andere diensten. Zo kan je eventueel het volledige IT beheer uitbesteden. Kennis of krachten nodig op de werkvloer? Hiervoor detacheren wij (tijdelijke) IT professionals in geval van onderbezetting, ziekte, zwangerschap of vakantieperiodes. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat is infrastructuur beheer?

Technisch beheer omvat het operationeel houden, onderhouden, optimaliseren en vernieuwen van de technische infrastructuur. Hierbij denk je aan zowel de bedrade als draadloze netwerken en internetverbindingen. Ook werkplekken en bijbehorende hardware behoort tot de infrastructuur, zoals  laptops, tablets, smartphones en andere werkplekgerelateerde middelen. Verder gaan wij verder dan andere IT-dienstverleners en voorzien graag in de behoefte. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Infrastructuur verbeteren?

Wil je de infrastructuur uitbesteden of meer informatie? Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en brengen de ICT-omgeving op orde. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Infra Beheer

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze ICT Infrastructuur specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof ICT infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics