Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Infrastructuur beheer uitbesteden?

Ontwikkelingen in de hedendaagse IT-wereld volgen elkaar razendsnel op. Processen, communicatie en data zijn gedigitaliseerd en de behoefte naar efficiëntie, duurzaamheid, performance, flexibiliteit en gebruiksgemak nemen toe. Een optimaal functionerend en onderhouden systeem is daarom essentieel voor de bedrijfsvoering. Laat infrastructuur beheer uitbesteden bij een specialist die voorziet in de behoefte. De keus voor een geschikte IT-partner is alles bepalend.

Neem contact op

Ultimum heeft ruim 23 jaar ervaring en in-house specialisten van verschillende disciplines. Hierdoor zijn wij als geen ander instaat om elk IT-vraagstuk adequaat op te lossen. Naar wens nemen wij een deel of de volledige infrastructuur over. Met klanten als overheidsinstanties en eBay, Shell, KPN en ING bieden wij oplossingen voor elke situatie.

Infrastructuur uitbesteden

Infrastructuur uitbesteden bij Ultimum

De Infrastructuur is het kloppende hart van de organisatie en je moet er blind op kunnen vertrouwen. Laat de infrastructuur uitbesteden bij Ultimum. Wij streven naar een veilig, betrouwbare en verbonden samenleving en kenmerken ons als flexibele organisatie. Samen met de klant kijken wij vanuit een business-visie naar uitdagingen en kansen op de weg naar digitalisering. Vanwege onze kennis en praktijkervaring zorgen wij dat de Infrastructuur naadloos aansluit bij de behoefte.

Naast het technisch beheer kan je bij ons terecht voor applicatiebeheer, systeembeheer, netwerkbeheer en tal van andere diensten. Zo kan je eventueel het volledige IT beheer uitbesteden. Kennis of krachten nodig op de werkvloer? Hiervoor detacheren wij (tijdelijke) IT professionals in geval van onderbezetting, ziekte, zwangerschap of vakantieperiodes. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Optimaliseren infrastructuur

Wat is infrastructuur beheer?

Technisch beheer omvat het operationeel houden, onderhouden, optimaliseren en vernieuwen van de technische infrastructuur. Hierbij denk je aan zowel de bedrade als draadloze netwerken en internetverbindingen. Ook werkplekken en bijbehorende hardware behoort tot de infrastructuur, zoals  laptops, tablets, smartphones en andere werkplekgerelateerde middelen. Verder gaan wij verder dan andere IT-dienstverleners en voorzien graag in de behoefte. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Infrastructuur verbeteren?

Wil je de infrastructuur uitbesteden of meer informatie? Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en brengen de ICT-omgeving op orde. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.