Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Infrastructuur beheer uitbesteden?

Ontwikkelingen in de hedendaagse IT-wereld volgen elkaar razendsnel op. Processen, communicatie en data zijn gedigitaliseerd en de behoefte naar efficiëntie, duurzaamheid, performance, flexibiliteit en gebruiksgemak nemen toe. Een optimaal functionerend en onderhouden systeem is daarom essentieel voor de bedrijfsvoering. Laat infrastructuur beheer uitbesteden bij een specialist die voorziet in de behoefte. De keus voor een geschikte IT-partner is alles bepalend.

Neem contact op

Ultimum heeft ruim 23 jaar ervaring en in-house specialisten van verschillende disciplines. Hierdoor zijn wij als geen ander instaat om elk IT-vraagstuk adequaat op te lossen. Naar wens nemen wij een deel of de volledige infrastructuur over. Met klanten als overheidsinstanties en eBay, Shell, KPN en ING bieden wij oplossingen voor elke situatie.

Infrastructuur uitbesteden

Infrastructuur uitbesteden bij Ultimum

De Infrastructuur is het kloppende hart van de organisatie en je moet er blind op kunnen vertrouwen. Laat de infrastructuur uitbesteden bij Ultimum. Wij streven naar een veilig, betrouwbare en verbonden samenleving en kenmerken ons als flexibele organisatie. Samen met de klant kijken wij vanuit een business-visie naar uitdagingen en kansen op de weg naar digitalisering. Vanwege onze kennis en praktijkervaring zorgen wij dat de Infrastructuur naadloos aansluit bij de behoefte.

Naast het technisch beheer kan je bij ons terecht voor applicatiebeheer, systeembeheer, netwerkbeheer en tal van andere diensten. Zo kan je eventueel het volledige IT beheer uitbesteden. Kennis of krachten nodig op de werkvloer? Hiervoor detacheren wij (tijdelijke) IT professionals in geval van onderbezetting, ziekte, zwangerschap of vakantieperiodes. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Optimaliseren infrastructuur

Wat is infrastructuur beheer?

Technisch beheer omvat het operationeel houden, onderhouden, optimaliseren en vernieuwen van de technische infrastructuur. Hierbij denk je aan zowel de bedrade als draadloze netwerken en internetverbindingen. Ook werkplekken en bijbehorende hardware behoort tot de infrastructuur, zoals  laptops, tablets, smartphones en andere werkplekgerelateerde middelen. Verder gaan wij verder dan andere IT-dienstverleners en voorzien graag in de behoefte. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Infrastructuur verbeteren?

Interesse in het uitbesteden van IT beheer? Neem gerust even contact met ons op of maak een afspraak met één van onze medewerkers via het contactformulier.