Cybersecurity bedrijf voor Leiden

Bedrijven, (overheids)instanties en particulieren zijn steeds vaker doelwit van cyberaanvallen. Criminelen gaan steeds slimmer te werk, waardoor beveiligingsmaatregelen en awareness onder personeel essentieel is. Als specialist bieden wij 24/7 cyber security in Leiden met een landelijke dekking. Zo bieden wij o.a. diensten als pentesting, social engineering, ethical hacking en security awareness training. Bescherm jouw organisatie en ontdek de mogelijkheden. Neem direct contact op of plan een afspraak met één van onze specialisten.

Neem contact op

In het afgelopen jaar is cybercrime sterk gegroeid en een serieuze dreiging voor Nederland. Uit onderzoek blijkt dat 72% van de organisaties in Nederland in 2020 te maken heeft gehad met een cyberaanval. Het is daarom niet langer de vraag of je wordt gehack, maar wanneer. Met een juiste security strategie borg je processen en applicaties en voorkom je een datalekken, het plat leggen van (bedrijfs)processen en gijzeling van bedrijfssoftware. Kies voor Ultimum en cyber security in Leiden. Met een doelgericht stappenplan brengen wij de IT security op orde.

Waarom cybersecurity?

  • Krijg inzicht in het security level en kwetsbaarheden.
  • Beveilig doelgericht en voorkom ernstige gevolgen.
  • Waarborg continuïteit met 24/7 monitoring en oplossingen van Ultimum.

Cybersecurity Leiden

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Cybersecurity in Leiden uitbesteden?

Gelukkig kiezen steeds meer bedrijven en (overheids)instanties voor cybersecurity services, waarmee zij risico's inzichtelijk maken en kwetsbaarheden doelgericht verbeteren. Ook aan de slag met IT security? Wij nemen zorgen uit handen en beschermen de organisatie tegen kwaadwillende. 

Werkzaam voor MKB en groot bedrijf bieden wij enkel ervaren specialisten, zodat data en processen maximaal beveiligd zijn. Tevens belangrijk voor de ISO of NEN certificeringen. Uiteraard voldoet onze eigen veiligheid ook aan het hoogste niveau. Cyber security in Leiden uitbesteden? Onze specialisten (o.a. ethische hackers, pentesters en awareness trainers) staan voor je klaar. In een kort gesprek nemen wij de mogelijkheden met je door.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Cybersecurity Leiden

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met cybersecurity in Leiden.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Zo leveren wij onder andere cybersecurity in Leiden en omgeving.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Ontvang SOC-Whitepaper!

Uitgelichte topics