Cybersecurity bedrijf in Leiden

Bedrijven, (overheids)instanties en particulieren zijn steeds vaker doelwit van cyberaanvallen. Criminelen gaan steeds slimmer te werk, waardoor beveiligingsmaatregelen en awareness onder personeel essentieel is. Als specialist bieden wij 24/7 cyber security in Leiden met een landelijke dekking. Zo bieden wij o.a. diensten als pentesting, social engineering, ethical hacking en security awareness training. Bescherm jouw organisatie en ontdek de mogelijkheden. Neem direct contact op of plan een afspraak met één van onze specialisten.

Neem contact op

In het afgelopen jaar is cybercrime sterk gegroeid en een serieuze dreiging voor Nederland. Uit onderzoek blijkt dat 72% van de organisaties in Nederland in 2020 te maken heeft gehad met een cyberaanval. Het is daarom niet langer de vraag of je wordt gehack, maar wanneer. Met een juiste security strategie borg je processen en applicaties en voorkom je een datalekken, het plat leggen van (bedrijfs)processen en gijzeling van bedrijfssoftware. Kies voor Ultimum en cyber security in Leiden. Met een doelgericht stappenplan brengen wij de IT security op orde.

Waarom cybersecurity?

  • Krijg inzicht in het security level en kwetsbaarheden.
  • Beveilig doelgericht en voorkom ernstige gevolgen.
  • Waarborg continuïteit met 24/7 monitoring en oplossingen van Ultimum.

Cybersecurity Leiden

Cybersecurity in Leiden uitbesteden?

Gelukkig kiezen steeds meer bedrijven en (overheids)instanties voor cybersecurity services, waarmee zij risico's inzichtelijk maken en kwetsbaarheden doelgericht verbeteren. Ook aan de slag met IT security? Wij nemen zorgen uit handen en beschermen de organisatie tegen kwaadwillende. 

Werkzaam voor MKB en groot bedrijf bieden wij enkel ervaren specialisten, zodat data en processen maximaal beveiligd zijn. Tevens belangrijk voor de ISO of NEN certificeringen. Uiteraard voldoet onze eigen veiligheid ook aan het hoogste niveau. Cyber security in Leiden uitbesteden? Onze specialisten (o.a. ethische hackers, pentesters en awareness trainers) staan voor je klaar. In een kort gesprek nemen wij de mogelijkheden met je door.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?

Uitgelichte topics