Cybersecurity awareness training

Wanneer digitale maatregelen zijn getroffen is de menselijke factor vaak de zwakste schakel. Al bij het klikken op een link of downloaden van bijlage kan een cybercrimineel toegang krijgen tot het systeem. Met cybersecurity awareness training van Ultimum verhoog je het bewustzijn. Ons Awareness-programma legt de focus op juist handelen en het herkennen van dreigingen. Ook voor IT-beheerders bieden wij trainingen, zodat zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en tools voor cybersecurity. Samenwerken? Plan een afspraak met één van onze specialisten.

Neem contact op

Als onderdeel van de cybersecurity awareness training testen wij personeel, middels social engineering en phishing. Hiervoor versturen wij Phishingmails voor een realistische simulatie. Vervolgens monitoren wij de resultaten van de testmails op individueel niveau. Personeel dat niet slaagt voor de test, bieden wij specifieke training aan. Zo werken wij doelgericht aan de veiligheid.

Naast Phishing as a service proberen onze specialisten middels social engineering in te breken. Door slim gebruik te maken van de zwakste schakel in de beveiliging; namelijk de mens, leggen wij de kwetsbaarheden bloot.

Cybersecurity awareness training

Cybersecurity awareness tranining van Ultimum

Het is niet meer de vraag 'of' je slachtoffer wordt van een cyberaanval, maar 'wanneer'. De verdediging is zo sterk als de zwakste schakel. Verhoog daarom het bewustzijn en krijg inzicht in de risicio's. Met ons awareness-programma nemen wij zorgen uit handen en brengen wij de IT security op orde.


Lees ook: Cybersecurity bedrijf


Voorkom een datalek, overname van accounts of Ransomware. Bedrijven wachten vaak tot het te laat is met hoge herstelkosten en boetes als gevolg. Vervolgens dienen zij alsnog te investeren in cybersecurity. Neem daarom vandaag nog contact met onze cybersecurity specialisten op en we bespreken samen de mogelijkheden. Denk aan bijvoorbeeld:

  • Awareness trainingen
  • Awareness testen
  • Social Engineering
  • Pentesten
  • Ethical hackers
  • 24/7 monitoring
  • Analyse van IT architectuur
  • Technische maatregelen

Snel aan de slag!

Ook aan de slag met cybersecurity? Neem direct contact met ons op.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl

Uitgelichte topics