Cybersecurity bedrijf in Amsterdam

Steeds vaker zijn bedrijven en organisaties doelwit van cybercriminelen die steeds slimmer te werk gaan. Wees voorbereid en kies voor cybersecurity van Ultimum. Als specialist bieden wij cyber security in Amsterdam en andere delen van Nederland. Met diensten als pentesting, social engineering, ethical hacking en security awareness training bescherm je jouw organisatie. Ontdek de mogelijkheden en plan een afspraak met één van onze specialisten.

Neem contact op

Het aantal cyberaanvallen stijgt jaarlijks. Zo heeft 72% van de organisaties in Nederland te maken gehad met een cyberaanval en is cybersecurity in Amsterdam essentieel. Hoe gaat jouw organisatie hiermee om? En hoe zit het met medewerkers? De juiste security strategie borg je in processen en met technische toepassingen. Denk aan de architectuur of netwerk, endpoint, e-mail of cloud security toepassingen. Hiervoor brengen wij de kwetsbaarheden in kaart middels pentesten en ethische hackers. Vervolgens beveiligen wij de zwakke plekken doelgericht, monitoren we het netwerk en bieden awareness trainingen aan. Zo brengen wij jouw security level op Ultiem niveau.

Waarom cybersecurity?

  • Inzicht in de cyberdreigingen en zwakke plekken
  • Beveilig kwetsbaarheden en stel een cybersecurity plan op.
  • Zorgeloos ondernemen met 24/7 monitoring van Ultimum.

Cybersecurity bedrijf Amsterdam

Cybersecurity in Amsterdam uitbesteden?

Kwaliteit van phishingmail wordt steeds beter en hackers steeds slimmer. Het is daarom niet meer de vraag of je gehackt zult worden, maar wanneer. Cybersecurity in Amsterdam uitbesteden is daardoor van cruciaal belang. Ook voor audits om aan de ISO en NEN norm te voldoen is het inschakelen van een specialist essentieel. Werkzaam voor klanten als overheidsinstanties en eBay, Shell, KPN en ING kennen wij onze verantwoordelijkheden en voldoet ons eigen security level ook aan het hoogste niveau.

Relevante ISO normen

  • ISO 27002: richtlijnen voor implementatie van maatregelen beschreven in ISO 27001.
  • ISO 27004: richtlijnen voor het meten van informatiebeveiliging. Zo maak je behaalde doelen van ISO 27001 meetbaar.
  • ISO 27005: richtlijnen voor informatiebeveiliging risicomanagement, waarmee je details krijgt over hoe je een risicobeoordeling en analyse correct moet uitvoeren.

Interesse?

Ook aan de slag met cybersecurity? Kies voor Ultimum en maak een afspraak met één van onze specialisten!


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?

Uitgelichte topics