Cybersecurity bedrijf voor Amsterdam

Steeds vaker zijn bedrijven en organisaties doelwit van cybercriminelen die steeds slimmer te werk gaan. Wees voorbereid en kies voor cybersecurity van Ultimum. Als specialist bieden wij cyber security in Amsterdam en andere delen van Nederland. Met diensten als pentesting, social engineering, ethical hacking en security awareness training bescherm je jouw organisatie. Ontdek de mogelijkheden en plan een afspraak met één van onze specialisten.

Neem contact op

Het aantal cyberaanvallen stijgt jaarlijks. Zo heeft 72% van de organisaties in Nederland te maken gehad met een cyberaanval en is cybersecurity in Amsterdam essentieel. Hoe gaat jouw organisatie hiermee om? En hoe zit het met medewerkers? De juiste security strategie borg je in processen en met technische toepassingen. Denk aan de architectuur of netwerk, endpoint, e-mail of cloud security toepassingen. Hiervoor brengen wij de kwetsbaarheden in kaart middels pentesten en ethische hackers. Vervolgens beveiligen wij de zwakke plekken doelgericht, monitoren we het netwerk en bieden awareness trainingen aan. Zo brengen wij jouw security level op Ultiem niveau.

Waarom cybersecurity?

  • Inzicht in de cyberdreigingen en zwakke plekken
  • Beveilig kwetsbaarheden en stel een cybersecurity plan op.
  • Zorgeloos ondernemen met 24/7 monitoring van Ultimum.

Cybersecurity bedrijf Amsterdam

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Cybersecurity in Amsterdam uitbesteden?

Kwaliteit van phishingmail wordt steeds beter en hackers steeds slimmer. Het is daarom niet meer de vraag of je gehackt zult worden, maar wanneer. Cybersecurity in Amsterdam uitbesteden is daardoor van cruciaal belang. Ook voor audits om aan de ISO en NEN norm te voldoen is het inschakelen van een specialist essentieel. Werkzaam voor klanten als overheidsinstanties en eBay, Shell, KPN en ING kennen wij onze verantwoordelijkheden en voldoet ons eigen security level ook aan het hoogste niveau.

Relevante ISO normen

  • ISO 27002: richtlijnen voor implementatie van maatregelen beschreven in ISO 27001.
  • ISO 27004: richtlijnen voor het meten van informatiebeveiliging. Zo maak je behaalde doelen van ISO 27001 meetbaar.
  • ISO 27005: richtlijnen voor informatiebeveiliging risicomanagement, waarmee je details krijgt over hoe je een risicobeoordeling en analyse correct moet uitvoeren.

Interesse?

Ook aan de slag met cybersecurity? Kies voor Ultimum en maak een afspraak met één van onze specialisten!


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Cybersecurity Amsterdam

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met o.a. cybersecurity in Amsterdam.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Zo werken wij onder andere in regio Amsterdam aan cybersecurity oplossingen.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Ontvang SOC-Whitepaper!

Uitgelichte topics