Pentest consultant inhuren?

Door de toename van cyberaanvallen is het belang van cyber- en datasecurity hoger dan ooit. Reden voor veel (overheids)instanties en bedrijven om hier aandacht aan te besteden. Een eerste stap is om het huidige veiligheidsniveau in kaart te brengen. Een pentest consultant van Ultimum neemt de mogelijkheden met je door en traceert kwetsbaarheden in het netwerk en applicaties middels penetratiestesten en ethical hacking. Vervolgens kan je de zwakke plekken doelgericht beveiligen.

Neem contact op

De ICT-beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel. Een cybercrimineel heeft immers maar een kleine opening nodig. Expertise is daarom van cruciaal belang. Specialisten van Ultimum zijn op de hoogte van de recente ontwikkelingen en technieken. Werkzaam voor (overheids)instanties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING pakken wij onze verantwoordelijkheid. Doe geen concessie, voorkom hoge (herstel)kosten en waarborg continuïteit. Kies voor cybersecurity van Ultimum.

Pentest consultant bedrijf

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Pentest consultant inhuren bij Ultimum?

Cyber- en datasecurity begint bij het grondig in kaart brengen van kwetsbaarheden, maar ook diensten als ethical hacking, social engineering en phishing behoren tot essentiële diensten voor een optimale beveiliging. Onze pentest consultants adviseren transparant en oprecht over de geschikte toepassingen voor jouw organisatie.  Interesse? Wij brengen het veiligheidsniveau graag op orde. Maak een afspraak met één van onze specialisten of neem direct contact met ons op.

Het is niet meer de vraag 'of' je slachtoffer wordt van een cyberaanval, maar 'wanneer'. Onze Pentest consultants en cyberspecialisten komen vaak te laat, met hoge herstelkosten en eventuele boetes als gevolg. Vervolgens dien je alsnog te investeren in security maatregelen. Voorkom een datalek, overname van accounts of een gijzeling van het systeem middels Ransomware. Onze security professionals informeren na een korte analyse over de huidige situatie, risico's en behoefte.

Huur een pentest consultant

Drie verschillende PENtest methodes

Afhankelijk van de situatie en behoefte kiezen we uit drie verschillende PENtest methodes, namelijk blackbox, whitebox en greybox.

Black box

Wil je de algehele veiligheid bepalen? Dan is Black box pentesting een optie. De pentest consultant kruipt in de huid van een ambitieuze hacker en doet diverse pogingen op basis van de meest recente technieken.

White box

De ICT-omgeving optimaal beveiligen? Dan zetten wij White box pentesting veelvuldig in, waarbij we de gehele scope tot in het kleinste detail analyseren. De White box penetratietesten zetten wij regelmatig in voor kleinere, maar bedrijfskritische applicaties of processen.

Grey box

Een zeer actuele methode is Grey box testing, waarbij wij een phishing situatie simuleren en opzoek gaan naar de mogelijkheden. Zo krijgt de pentester beperkte informatie en toegang tot gebruikersaccounts, zoals die van een klant of medewerker. Vervolgens gaat hij opzoek naar de zwakke plekken en opties binnen het systeem.

Gratis Quickscan bij Ultimum

Doe de gratis Quickscan van Ultimum en krijg inzicht in jouw huidige veiligheidsniveau. Spoedgeval of extra informatie nodig? Neem direct contact met ons op.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Pentest consultant

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze Pentest consultants start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie. Dit onder andere met vakkundige Pentest consultants.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics