Pentest consultant inhuren?

Door de toename van cyberaanvallen is het belang van cyber- en datasecurity hoger dan ooit. Reden voor veel (overheids)instanties en bedrijven om hier aandacht aan te besteden. Een eerste stap is om het huidige veiligheidsniveau in kaart te brengen. Een pentest consultant van Ultimum neemt de mogelijkheden met je door en traceert kwetsbaarheden in het netwerk en applicaties middels penetratiestesten en ethical hacking. Vervolgens kan je de zwakke plekken doelgericht beveiligen.

Neem contact op

De ICT-beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel. Een cybercrimineel heeft immers maar een kleine opening nodig. Expertise is daarom van cruciaal belang. Specialisten van Ultimum zijn op de hoogte van de recente ontwikkelingen en technieken. Werkzaam voor (overheids)instanties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING pakken wij onze verantwoordelijkheid. Doe geen concessie, voorkom hoge (herstel)kosten en waarborg continuïteit. Kies voor cybersecurity van Ultimum.

Pentest consultant bedrijf

Pentest consultant inhuren bij Ultimum?

Cyber- en datasecurity begint bij het grondig in kaart brengen van kwetsbaarheden, maar ook diensten als ethical hacking, social engineering en phishing behoren tot essentiële diensten voor een optimale beveiliging. Onze pentest consultants adviseren transparant en oprecht over de geschikte toepassingen voor jouw organisatie.  Interesse? Wij brengen het veiligheidsniveau graag op orde. Maak een afspraak met één van onze specialisten of neem direct contact met ons op.

Het is niet meer de vraag 'of' je slachtoffer wordt van een cyberaanval, maar 'wanneer'. Onze Pentest consultants en cyberspecialisten komen vaak te laat, met hoge herstelkosten en eventuele boetes als gevolg. Vervolgens dien je alsnog te investeren in security maatregelen. Voorkom een datalek, overname van accounts of een gijzeling van het systeem middels Ransomware. Onze security professionals informeren na een korte analyse over de huidige situatie, risico's en behoefte.

Huur een pentest consultant

Drie verschillende PENtest methodes

Afhankelijk van de situatie en behoefte kiezen we uit drie verschillende PENtest methodes, namelijk blackbox, whitebox en greybox.

Black box

Wil je de algehele veiligheid bepalen? Dan is Black box pentesting een optie. De pentest consultant kruipt in de huid van een ambitieuze hacker en doet diverse pogingen op basis van de meest recente technieken.

White box

De ICT-omgeving optimaal beveiligen? Dan zetten wij White box pentesting veelvuldig in, waarbij we de gehele scope tot in het kleinste detail analyseren. De White box penetratietesten zetten wij regelmatig in voor kleinere, maar bedrijfskritische applicaties of processen.

Grey box

Een zeer actuele methode is Grey box testing, waarbij wij een phishing situatie simuleren en opzoek gaan naar de mogelijkheden. Zo krijgt de pentester beperkte informatie en toegang tot gebruikersaccounts, zoals die van een klant of medewerker. Vervolgens gaat hij opzoek naar de zwakke plekken en opties binnen het systeem.

Gratis Quickscan bij Ultimum

Doe de gratis Quickscan van Ultimum en krijg inzicht in jouw huidige veiligheidsniveau. Spoedgeval of extra informatie nodig? Neem direct contact met ons op.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?

Uitgelichte topics