IT Security oplossingen

IT Security oplossingen

Steeds meer organisaties krijgen er mee te maken. Cyberaanvallen in de vorm van Ransomware, Malware, Phishing of doelgerichte hackers. Nederlandse bedrijven zijn interessant voor cybercriminelen, maar waarom eigenlijk? We lopen voor op automatisering, digitale transformatie en gebruik van bedrijfssystemen, waardoor de kans op kwetsbaarheden in de infrastructuur of het netwerk toeneemt. Toch blijkt uit onderzoek dat driekwart van de mkb’ers zich geen zorgen maakt om de IT Security.

Neem contact op

IT Security van Ultimum

Breng met Ultimum de zwakke plekken van de infrastructuur en het netwerk in kaart en bepaal de noodzakelijke stappen om het IT security niveau te verbeteren.

  • Inzicht in de cyberdreigingen en zwakke plekken
  • Beveilig kwetsbaarheden en stel een cybersecurity plan op.
  • Zorgeloos ondernemen met 24/7 monitoring van Ultimum.

Een kwaadwillend virus kan een enorme impact hebben. Dit kan uiteenlopen van een website die tijdelijk plat ligt tot de complete productielijn of het bedrijfsnetwerk dat volledig wordt uitgeschakeld. Het is daarom verstandig om de IT Security van jouw organisatie preventief te beveiligen. De kleinste opening dient als toegangspoort voor een hacker, waarvan de gevolgen vaak niet te overzien zijn.IT Security en ICT Beveiliging

IT Security voor MKB

Het is goed om eens in te zoomen op de IT security van jouw organisatie. Heb je bijvoorbeeld een virusscanner? Hoe zit het met de netwerk beveiliging? Weet je zeker dat alle zwakke plekken van de ICT-omgeving zijn afgedicht? Zelfs machines en apparaten die aangesloten zijn op het internet of bedrijfsnetwerk kunnen een opening zijn.

Uiteraard is dit iets wat je niet zelf kan doen en zal moeten uitbesteden. Ultimum levert IT Security voor MKB en grote organisaties, waarbij elke bedreiging wordt uitgesloten. Doel is het ultieme beveiligingsniveau, waarmee de continuïteit van bedrijfsprocessen en de organisatie wordt gewaarborgd.

Werkwijze van Ultimum

Om de veiligheid van jouw ICT-omgeving waterdicht te maken doorloopt Ultimum een aantal stappen. Allereerst is het van belang om inzicht te krijgen in de kwetsbaarheden. Hiervoor worden cyber security scans, penetratietesten en ethical hackers ingezet. Wanneer de zwakke plekken in kaart zijn gebracht geeft Ultimum advies, waarna maatregelen worden getroffen. 

De zwakte plek in een organisatie is vaak de gebruiker zelf. Hiervoor wordt gekeken naar bedrijfsprocessen, coaching en duidelijke richtlijnen. Een bewuste gebruiker zorgt uiteindelijk voor de optimale IT security. Om de veiligheid te waarborgen scant en monitort Ultimum dagelijks het netwerk. Waar nodig grijpen specialisten handmatig in. Ook onze eigen beveiliging voldoet aan de ISO27001 en NEN7510 norm.

IT Security uitbesteden

Voorkomen is beter dan genezen. Heb je twijfels over de veiligheid of weerbaarheid tegen cybercriminelen. Of heb je binnenkort een cyber security assesment of audit? Geen probleem. Ontdek hoe je voor netwerk- en databeveiliging op ISO-niveau zorgt door Cybersecurity-maatregelen effectief in jouw organisatie te beleggen.

Twijfels, vragen of IT security uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op of vraag een gesprek aan.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: IT Security

Hoe zorgt Ultimum voor IT security

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan stellen we een plan op om de IT security te maximaliseren. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken met IT security?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, zoals penetratietesten. Hierdoor werken we aan kwetsbaarheden in de IT security en zijn wij cybercriminelen een stap voor.

Kan ik iets doen aan de IT Security ter voorkoming van een hack?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?

Uitgelichte topics