IT Security oplossingen

Steeds meer organisaties krijgen er mee te maken. Cyberaanvallen in de vorm van Ransomware, Malware, Phishing of doelgerichte hackers. Nederlandse bedrijven zijn interessant voor cybercriminelen, maar waarom eigenlijk? We lopen voor op automatisering, digitale transformatie en gebruik van bedrijfssystemen, waardoor de kans op kwetsbaarheden in de infrastructuur of het netwerk toeneemt. Toch blijkt uit onderzoek dat driekwart van de mkb’ers zich geen zorgen maakt over de gesteldheid van de IT Security.

Neem contact op

IT Security van Ultimum

Breng met Ultimum de zwakke plekken van de infrastructuur en het netwerk in kaart en bepaal de noodzakelijke stappen om het IT security niveau te verbeteren.

  • Inzicht in de cyberdreigingen en zwakke plekken
  • Beveilig kwetsbaarheden en stel een cybersecurity plan op.
  • Zorgeloos ondernemen met 24/7 monitoring van Ultimum.

Een kwaadwillend virus kan een enorme impact hebben. Dit kan uiteenlopen van een website die tijdelijk plat ligt tot de complete productielijn of het bedrijfsnetwerk dat volledig wordt uitgeschakeld. Het is daarom verstandig om de IT Security van jouw organisatie preventief te beveiligen. De kleinste opening dient als toegangspoort voor een hacker, waarvan de gevolgen vaak niet te overzien zijn.

IT Security uitbesteden

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

IT Security voor MKB

Het is goed om eens in te zoomen op de IT security van jouw organisatie. Heb je bijvoorbeeld een virusscanner? Hoe zit het met de netwerk beveiliging? Weet je zeker dat alle zwakke plekken van de ICT-omgeving zijn afgedicht? Zelfs machines en apparaten die aangesloten zijn op het internet of bedrijfsnetwerk kunnen een opening zijn.

Uiteraard is dit iets wat je niet zelf kan doen en zal moeten uitbesteden. Ultimum levert IT Security voor MKB en grote organisaties, waarbij elke bedreiging wordt uitgesloten. Doel is het ultieme beveiligingsniveau, waarmee de continuïteit van bedrijfsprocessen en de organisatie wordt gewaarborgd.

Werkwijze van Ultimum

Om de veiligheid van jouw ICT-omgeving waterdicht te maken doorloopt Ultimum een aantal stappen. Allereerst is het van belang om inzicht te krijgen in de kwetsbaarheden. Hiervoor worden cyber security scans, penetratietesten en ethical hackers ingezet. Wanneer de zwakke plekken in kaart zijn gebracht geeft Ultimum advies, waarna maatregelen worden getroffen. 

De zwakte plek in een organisatie is vaak de gebruiker zelf. Hiervoor wordt gekeken naar bedrijfsprocessen, coaching en duidelijke richtlijnen. Een bewuste gebruiker zorgt uiteindelijk voor de optimale IT security. Om de veiligheid te waarborgen scant en monitort Ultimum dagelijks het netwerk. Waar nodig grijpen specialisten handmatig in. Ook onze eigen beveiliging voldoet aan de ISO27001 en NEN7510 norm.

IT Security uitbesteden

Voorkomen is beter dan genezen. Heb je twijfels over de veiligheid of weerbaarheid tegen cybercriminelen. Of heb je binnenkort een cyber security assesment of audit? Geen probleem. Ontdek hoe je voor netwerk- en databeveiliging op ISO-niveau zorgt door Cybersecurity-maatregelen effectief in jouw organisatie te beleggen.

Twijfels, vragen of IT security uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op of vraag een gesprek aan.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: IT Security

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze IT Security specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere met toonaangevende IT security oplossingen.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics