ICT Beheer in Zaandam

De digitalisering brengt veel voordelen met zich mee, maar gaat vaak gepaard met storingen, onderhoud en hoge kosten. Bedrijven en organisaties kiezen daarom steeds vaker voor IT oursourcing. Ook ICT beheer in Zaandam leveren wij aan diverse organisaties. Hierbij kan je denken aan serverbeheer, IT servicedesk, werkplekbeheer, cybersecurity of ICT specialisten. Ultimum zorgt ervoor dat de middelen aansluiten bij de behoefte op korte- en lange termijn. 

Neem contact op

Breng de focus op de core-business van de organisatie of het bedrijf weer terug. Niet alleen breng je de focus terug op de kernactiviteiten van het bedrijf, maar verhoog je vaak het serviceleven en verlaag je de kosten. Je hoeft namelijk niet te investeren in onderhoud, personeel, hardware en licenties. Een extra werkplek nodig of wil je doorontwikkelen? Geen probleem, want met Ultimum ben je er klaar voor.

IT beheer Zaandam

U-manage: IT Beheer in Zaandam

Ultimum heeft een centrale organisaties, waarbij verschillende disciplines bij elkaar worden gebracht. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om elk vraagstuk adequaat op te lossen. IT stopt niet en daarom staan wij 24/7 voor je klaar. Hierbij is 95% van de incidenten direct op afstand verholpen en waar nodig komen wij natuurlijk op locatie.

Vanaf dag één zijn alle verantwoordelijkheden duidelijk en is er één vast aanspreekpunt. Zo weet iedereen precies bij wie hij moet zijn. Mocht het nodig zijn communiceren wij ook met overige IT-partners. Het is bij ons mogelijk om een deel of het volledige ICT beheer uit te besteden. Zo zijn wij onder andere werkzaam op het gebied van:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

IT outsourcing Zaandam

IT Bedrijf, cybersecurity en meer

Met het uitbesteden van IT beheer creëer je meer flexibiliteit. Daarbij is het schaalbaar, kostenbesparend en gebruiksvriendelijk. Wat onze klanten het meest aanspreekt is dat zij de focus terugbrengen naar de kernactiviteiten. Zo kan je doen waar je goed in bent en wordt je niet afgeleidt door randzaken. Naast ICT beheer biedt Ultimum als full-service IT-dienstverlener andere diensten, zoals cybersecurity, business solutions en detacheren wij IT professionals. Als vaste (staffing) partner voor diverse bedrijven bieden wij tijdelijke of vaste krachten, als jij het nodig hebt. Denk aan complexe implementaties, onderbezetting, ziekte of vakantie.

De veiligheid van de IT systemen is belangrijk. Als expert op dit gebied kennen en voorkomen wij bedreigingen. Doordat steeds meer bedrijven in Nederland innoveren worden wij een gewild doelwit. Het aantal aanvallen is in de afgelopen jaren dan ook exponentieel gestegen en cybersecurity is belangrijker dan ooit. Voorkom hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Doe de gratis security scan op onze website of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.