ICT Beheer voor Zaandam

De digitalisering brengt veel voordelen met zich mee, maar gaat vaak gepaard met storingen, onderhoud en hoge kosten. Bedrijven en organisaties kiezen daarom steeds vaker voor IT oursourcing. Ook ICT beheer in Zaandam leveren wij aan diverse organisaties. Hierbij kan je denken aan serverbeheer, IT servicedesk, werkplekbeheer, cybersecurity of ICT specialisten. Ultimum zorgt ervoor dat de middelen aansluiten bij de behoefte op korte- en lange termijn. 

Neem contact op

Breng de focus op de core-business van de organisatie of het bedrijf weer terug. Niet alleen breng je de focus terug op de kernactiviteiten van het bedrijf, maar verhoog je vaak het serviceleven en verlaag je de kosten. Je hoeft namelijk niet te investeren in onderhoud, personeel, hardware en licenties. Een extra werkplek nodig of wil je doorontwikkelen? Geen probleem, want met Ultimum ben je er klaar voor.

IT Beheer in Zaandam

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

U-manage: IT Beheer in Zaandam

Ultimum heeft een centrale organisaties, waarbij verschillende disciplines bij elkaar worden gebracht. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om elk vraagstuk adequaat op te lossen. IT stopt niet en daarom staan wij 24/7 voor je klaar. Hierbij is 95% van de incidenten direct op afstand verholpen en waar nodig komen wij natuurlijk op locatie.

Vanaf dag één zijn alle verantwoordelijkheden duidelijk en is er één vast aanspreekpunt. Zo weet iedereen precies bij wie hij moet zijn. Mocht het nodig zijn communiceren wij ook met overige IT-partners. Het is bij ons mogelijk om een deel of het volledige ICT beheer uit te besteden. Zo zijn wij onder andere werkzaam op het gebied van:

  • Infrastructuur beheer
  • Werkplekbeheer
  • Applicatiebeheer
  • Service desk
  • Single point of contact
  • Cybersecurity operations management
  • Change Management

IT outsourcing Zaandam

IT Bedrijf, cybersecurity en meer

Met het uitbesteden van IT beheer creëer je meer flexibiliteit. Daarbij is het schaalbaar, kostenbesparend en gebruiksvriendelijk. Wat onze klanten het meest aanspreekt is dat zij de focus terugbrengen naar de kernactiviteiten. Zo kan je doen waar je goed in bent en wordt je niet afgeleidt door randzaken. Naast ICT beheer biedt Ultimum als full-service IT-dienstverlener andere diensten, zoals cybersecurity, business solutions en detacheren wij IT professionals. Als vaste (staffing) partner voor diverse bedrijven bieden wij tijdelijke of vaste krachten, als jij het nodig hebt. Denk aan complexe implementaties, onderbezetting, ziekte of vakantie.

De veiligheid van de IT systemen is belangrijk. Als expert op dit gebied kennen en voorkomen wij bedreigingen. Doordat steeds meer bedrijven in Nederland innoveren worden wij een gewild doelwit. Het aantal aanvallen is in de afgelopen jaren dan ook exponentieel gestegen en cybersecurity is belangrijker dan ooit. Voorkom hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Doe de gratis security scan op onze website of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: IT Beheer Zaandam

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze IT Beheer specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Wij zijn ook actief in regio Zaandam.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in regio Zaandam zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics