ICT Beheer in Arnhem uitbesteden

Opzoek naar een externe partij voor IT beheer in Arnhem. Kies voor flexibiliteit, security en kwaliteit tegen een vast tarief per maand. Ultimum is specialist op de markt en is actief voor diverse MKB bedrijven, overheidsinstanties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING. Trots werken wij dagelijks voor deze klanten aan diverse services, zoals serverbeheer, ICT support, werkplekbeheer, cybersecurity of IT professionals. Interesse? Neem vrijblijvend contact op of plan een gesprek met één van onze specialisten.

Neem contact op

Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en technologie heeft vaak de interne kennis ingehaald. Reden voor veel bedrijven om IT beheer uit te besteden. Zo investeert Ultimum als ICT-partner continu in kennis en vaardigheden over de nieuwste producten en technologieën. Profiteer van onze kennis en kies voor goed ICT beheer in Arnhem. Hiermee breng je de focus terug op de core-business, verhoog je het servicelevel en krijg je weer grip op de kosten. IT is namelijk allang geen eenmalig investering meer en gaat vaak gepaard met onverwachte kosten.

IT Beheer Arnhem

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

U-Manage: ICT beheer in Arnhem

Overtref verwachtingen met goed IT beheer in Arnhem. Met Ultimum als vaste ICT-partner is alles in één keer goed geregeld. Zo is er de eerste dag één aanspreekpunt en nemen wij waar nodig contact op met andere partners. Verder zorgen wij er met de nieuwste producten en technieken voor dat de omgeving aansluit bij de huidige behoeft en is voorbereid op de toekomst.

Het samenbrengen van verschillende disciplines stelt ons in staat om elk IT-vraagstuk en probleem adequaat op te lossen. Gecombineerd met onze 24/7 storingdienst blijft de continuïteit gewaarborgd en is 95% van de incidenten direct op afstand opgelost.

Maak kennis met de voordelen van IT outsourcing

  • Kostenbesparing: geen licenties, hardware, onderhoud, training of personeel.
  • Flexibiliteit: eenvoudig op- en afschalen.
  • Security: als cybersecurity expert zorgen wij voor een optimale beveiliging.
  • Innovatie: klaar voor de toekomst.
  • Optimalisatie: ICT-omgeving is altijd up-to-date, onderhouden en functioneert optimaal

ICT specialist Arnhem

Meer dan IT Outsourcing

Naast IT outsourcing zijn wij expert op een aantal andere gebieden. Zo bieden wij als full-service IT-dienstverlener diensten als Cybersecurity, Business Solutions en detacheren wij ICT specialisten. Als vaste (staffing) partner voor diverse organisaties leveren wij vaste en tijdelijke krachten. Zo beschik je snel over de juiste kennis en vaardigheden voor elke situatie. Benieuwd naar onze professionals, security en business oplossingen? Neem dan direct contact met ons op.

Samenwerken?

Interesse in de diensten van Ultimum? Neem direct contact met ons op!


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: IT Beheer Arnhem

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Ook actief voor IT beheer in Arnhem.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Arnhem zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics