ICT Beheer in Arnhem uitbesteden

Opzoek naar een externe partij voor IT beheer in Arnhem. Kies voor flexibiliteit, security en kwaliteit tegen een vast tarief per maand. Ultimum is specialist op de markt en is actief voor diverse MKB bedrijven, overheidsinstanties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING. Trots werken wij dagelijks voor deze klanten aan diverse services, zoals serverbeheer, ICT support, werkplekbeheer, cybersecurity of IT professionals. Interesse? Neem vrijblijvend contact op of plan een gesprek met één van onze specialisten.

Neem contact op

Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en technologie heeft vaak de interne kennis ingehaald. Reden voor veel bedrijven om IT beheer uit te besteden. Zo investeert Ultimum als ICT-partner continu in kennis en vaardigheden over de nieuwste producten en technologieën. Profiteer van onze kennis en kies voor goed ICT beheer in Arnhem. Hiermee breng je de focus terug op de core-business, verhoog je het servicelevel en krijg je weer grip op de kosten. IT is namelijk allang geen eenmalig investering meer en gaat vaak gepaard met onverwachte kosten.

IT Beheer Arnhem

U-Manage: ICT beheer in Arnhem

Overtref verwachtingen met goed IT beheer in Arnhem. Met Ultimum als vaste ICT-partner is alles in één keer goed geregeld. Zo is er de eerste dag één aanspreekpunt en nemen wij waar nodig contact op met andere partners. Verder zorgen wij er met de nieuwste producten en technieken voor dat de omgeving aansluit bij de huidige behoeft en is voorbereid op de toekomst.

Het samenbrengen van verschillende disciplines stelt ons in staat om elk IT-vraagstuk en probleem adequaat op te lossen. Gecombineerd met onze 24/7 storingdienst blijft de continuïteit gewaarborgd en is 95% van de incidenten direct op afstand opgelost.

Maak kennis met de voordelen van IT outsourcing

  • Kostenbesparing: geen licenties, hardware, onderhoud, training of personeel.
  • Flexibiliteit: eenvoudig op- en afschalen.
  • Security: als cybersecurity expert zorgen wij voor een optimale beveiliging.
  • Innovatie: klaar voor de toekomst.
  • Optimalisatie: ICT-omgeving is altijd up-to-date, onderhouden en functioneert optimaal

ICT Beheer Arnhem

Meer dan IT Outsourcing

Naast IT outsourcing zijn wij expert op een aantal andere gebieden. Zo bieden wij als full-service IT-dienstverlener diensten als Cybersecurity, Business Solutions en detacheren wij ICT specialisten. Als vaste (staffing) partner voor diverse organisaties leveren wij vaste en tijdelijke krachten. Zo beschik je snel over de juiste kennis en vaardigheden voor elke situatie. Benieuwd naar onze professionals, security en business oplossingen? Neem dan direct contact met ons op.

Interesse?

Samenwerken met Ultimum? Neem direct contact met ons op!


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.