IT Professional nodig?

Een IT Professional voor uw organisatie nodig? Ultimum detacheert hoogwaardig personeel aan diverse organisaties in Nederland. Wij leveren ervaren krachten met een bewezen track-record. Daarbij zorgen wij continu voor het up-to-date houden van de certificering, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste producten en technologie. Opzoek naar een ICT uitzendbureau in Almere? Neem eerst even contact op met Ultimum. Met onze betrokken werkwijze en ruim 25 jaar ervaring kan de juiste specialist snel aan de slag.

Neem contact op

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor Ultimum? Wij gaan verder dan andere IT-dienstverleners! Voor het vinden van de juiste kandidaat verdiepen wij ons echt in de organisatie. Zo kijken wij naast de match op technische vaardigheden, ook op teamcultuur, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden. Hiermee voorkomen wij onnodige gesprekken en zorgen wij snel voor een perfecte match.

IT Professionals

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

IT Professionals van Ultimum

Snel ervaren personeel nodig in geval van ziekte, onderbezetting of complexe implementaties? Dan biedt Ultimum als vaste (staffing) partner IT-professionals met niet alleen technische, maar tevens een persoonlijke match.

Wij geloven niet in het aandragen van kandidaten die enkel op papier voldoen aan de gestelde eisen. Daarom verdiepen wij ons in de organisatie, teamcultuur, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden, waarmee wij direct voor een geschikte match zorgen. Op deze manier hoef je geen onnodige gesprekken te voeren en zit de juiste persoon snel op de juiste plek.


Lees ook: Detachering van Ultimum


IT Professional inhuren: Waar moet je opletten?

Een IT professional nodig? waar moet je nou eigenlijk op letten? Een aantal factoren zijn belangrijk om in het oog te houden. Ten eerste wil je natuurlijk geen tijd en energie investeren in een tijdelijke kracht. Ten tweede zijn IT vraagstukken of projecten vaak specialistisch en complex. Een ervaren ICT specialist kan je dan uit de brand helpen, terwijl een minder geschikte kandidaat juist een blok aan het been is.

Juist waar een ICT uitzendbureau enkel kijkt naar een match op papier, zorgen wij voor de ultieme match. Een die zorgen uit handen neemt en goed in het team past. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op of vraag een gesprek aan.

FAQ: IT Professional

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze IT Professionals start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing. Kies voor ervaren en kundige IT professionals en wees klaar voor de toekomst.

Uitgelichte topics