Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

IT Professional nodig?

Een IT Professional voor uw organisatie nodig? Ultimum detacheert hoogwaardig personeel aan diverse organisaties in Nederland. Wij leveren ervaren krachten met een bewezen track-record. Daarbij zorgen wij continu voor het up-to-date houden van de certificering, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste producten en technologie. Een vraag, meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak met een specialist.

Neem contact op

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor Ultimum? Wij gaan verder dan andere IT-dienstverleners! Voor het vinden van de juiste kandidaat verdiepen wij ons echt in de organisatie. Zo kijken wij naast de match op technische vaardigheden, ook op teamcultuur, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden. Hiermee voorkomen wij onnodige gesprekken en vinden wij snel voor een perfecte match.

IT Professionals

IT Professionals van Ultimum

Snel ervaren personeel nodig in geval van ziekte, onderbezetting of complexe implementaties? Dan biedt Ultimum als vaste (staffing) partner IT professionals met niet alleen technische, maar tevens een persoonlijke match. Wij geloven niet in het aandragen van kandidaten die enkel op papier voldoen aan de gestelde eisen. Daarom verdiepen wij ons in de organisatie, teamcultuur, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden, waarmee wij direct voor een geschikte match zorgen. Op deze manier hoef je geen onnodige gesprekken te voeren en zit de juiste persoon snel op de juiste plek.


Lees ook: Detachering van Ultimum


IT Professional inhuren: Waar moet je opletten?

Een IT professional nodig? waar moet je nou eigenlijk op letten? Een aantal factoren zijn belangrijk om in het oog te houden. Ten eerste wil je natuurlijk geen tijd en energie investeren in een tijdelijke kracht. Ten tweede zijn IT vraagstukken of projecten vaak specialistisch en complex. Een ervaren ICT specialist kan je dan uit de brand helpen, terwijl een minder geschikte kandidaat juist een blok aan het been is.

Juist waar een ICT uitzendbureau enkel kijkt naar een match op papier, zorgen wij voor de ultieme match. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. IT van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en nemen zorgen uit handen.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Detachering ICT

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kunt u snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.