Incident Response Team

Is jouw organisatie voorbereid op een cyberaanval of datalek? En wat zijn de procedures? In een cyber incident response plan leg je deze processen vast, zodat je passend handelt en escalatie voorkomt. Met expertise en adequaat handelen ben je cybercriminelen een stap voor. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en biedt cybersecurity als dienst. Door het incident response team en plan samen te brengen schakel je snel en ben je voorbereid op een digitale noodsituatie. Wil je meer informatie, heb je een vraag of direct aan de slag? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Met een professioneel incident response team voorkom je ernstige schade en hoge (herstel)kosten. Juist de expertise is essentieel bij een noodsituatie. Als vast cybersecurity partner dragen we middels SOC Monitoring en IT security specialisten bij aan de veiligheid van organisaties. Het security response team acteert direct met passende oplossingen om de bedreiging, schade en impact te minimaliseren.

Incident Resons Team

Cyber incident response team

Als full-service IT-dienstverlener met ruim 24 jaar ervaring kennen wij de huidige ontwikkelingen als geen ander. Werkzaam voor MKB, Groot bedrijf en (overheids)instanties kunnen wij elke situatie aan. Afhankelijk van de doelstellingen en behoefte adviseren wij diverse toepassingen. Zo ben je voorbereid op huidige ontwikkelingen, maar bereiden we de beveiliging voor op de toekomst en ben je cybercriminelen een stap voor.

Ook aan de slag met incident response manamement? Het is belangrijk voor elke organisatie. Je waarborgt continuïteit en houdt data en processen toegankelijk. Kleine organisaties kiezen dikwijls voor een intern team met een gebrek aan kennis en kunde. Het gevolg is veelal niet tijdig en adequaat handelen met onherstelbare schade als gevolg. Overweeg daarom Ultimum en vermijdt risico's. Onze specialisten staan voor je klaar en nemen zorgen uit handen.

Incident Response Team

Extern incident response team

Vanzelfsprekend is personeel uit de eigen organisatie onderdeel van het team, maar het is raadzaam om de specialistische kennis extern te zoeken. Het up-to-date houden van kennis en kunde is bepalend in de wereld van cybersecurity. Met een extern incident response team haal je expertise in huis. Zo zijn risico's inzichtelijk en procedures helder.

Samenwerken? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem direct contact of maak een afspraak met één van onze consultants.

 

Uitgelichte topics