Incident Response Team

Is jouw organisatie voorbereid op een cyberaanval of datalek? En wat zijn de procedures? In een cyber incident response plan leg je deze processen vast, zodat je passend handelt en escalatie voorkomt. Met expertise en adequaat handelen ben je cybercriminelen een stap voor. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en biedt cybersecurity als dienst. Door het incident response team en plan samen te brengen schakel je snel en ben je voorbereid op een digitale noodsituatie. Wil je meer informatie, heb je een vraag of direct aan de slag? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Met een professioneel incident response team voorkom je ernstige schade en hoge (herstel)kosten. Juist de expertise is essentieel bij een noodsituatie. Als vast cybersecurity partner dragen we middels SOC Monitoring en IT security specialisten bij aan de veiligheid van organisaties. Het security response team acteert direct met passende oplossingen om de bedreiging, schade en impact te minimaliseren.

Incident Resons Team

Telefoon: 0031881189820 of E-mail: sales@ultimum.nl

Cyber incident response team

Als full-service IT-dienstverlener met ruim 24 jaar ervaring kennen wij de huidige ontwikkelingen als geen ander. Werkzaam voor MKB, Groot bedrijf en (overheids)instanties kunnen wij elke situatie aan. Afhankelijk van de doelstellingen en behoefte adviseren wij diverse toepassingen. Zo ben je voorbereid op huidige ontwikkelingen, maar bereiden we de beveiliging voor op de toekomst en ben je cybercriminelen een stap voor.

Ook aan de slag met incident response manamement? Het is belangrijk voor elke organisatie. Je waarborgt continuïteit en houdt data en processen toegankelijk. Kleine organisaties kiezen dikwijls voor een intern team met een gebrek aan kennis en kunde. Het gevolg is veelal niet tijdig en adequaat handelen met onherstelbare schade als gevolg. Overweeg daarom Ultimum en vermijdt risico's. Onze specialisten staan voor je klaar en nemen zorgen uit handen.

Incident Response Team

Extern incident response team

Vanzelfsprekend is personeel uit de eigen organisatie onderdeel van het team, maar het is raadzaam om de specialistische kennis extern te zoeken. Het up-to-date houden van kennis en kunde is bepalend in de wereld van cybersecurity. Met een extern incident response team haal je expertise in huis. Zo zijn risico's inzichtelijk en procedures helder.

Samenwerken? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem direct contact of maak een afspraak met één van onze consultants.

FAQ: Incident response

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met het samenstellen en coachen van Incident Response Teams.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere middels Incident Response Teams.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics