Incident Response Management

Waarborg continuïteit van de digitale omgeving en processen met Incident Response van Ultimum. Krijg 24/7 professionele ondersteuning van onze cybersecurity experts. In geval van een cyberaanval is het belangrijk om adequaat en gecoördineerd te reageren, zodat je de schade beperkt en processen operationeel blijven. Wil je meer informatie of direct hulp nodig? Maak een afspraak of neem direct contact op. Onze specialisten staan voor je klaar en nemen de mogelijkheden graag met je door.

Neem contact op

Je beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel. De kleinste opening kan al voldoende zijn voor een succesvolle cyberaanval. Het is daarom niet langer de vraag 'of', maar 'wanneer' je slachtoffer wordt. Met ons Incident Response-team bescherm je jezelf tegen hacks, virussen en Ransomware en voorkom een datalek, overname van accounts of het stilvallen van processen.

Incident respons management

Incident respons plan

Bij een security incident is het cruciaal om adequaat en gecoördineerd te handelen, om zo effectief mogelijk te handelen en schade te beperken. Met een Incident Response-plan zijn verantwoordelijkheden, dreigingen en risico's helder, waarna je per scenario een stappenplan opstelt. Op deze manier zijn procedures voor elke situaties duidelijk en kan de organisatie efficiënt en snel handelen om schade te beperken.

Als vaste partner voor diverse (overheids)instanties, MKB en groot bedrijf fungeert Ultimum als 24/7 meldpunt. Waar nodig gaan we direct over op actie. Zo blijft data veilig en blijven processen operationeel. Daarbij is het belangrijk om plannen goed te borgen en toegankelijk te maken.

incident respons plan

Incident respons management

Ons incident respons management team staat voor je klaar en weet in elke situatie na een korte analyse te handelen. Daarbij geven we direct advies van nuttige tips ter preventie van escalatie. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op voor meer informatie of plan een afspraak met één van onze specialisten. Op basis van de doelstellingen en behoefte nemen we de mogelijkheden graag met je door.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?