Social Engineering uitbesteden

Doet jouw organisatie voldoende aan cybersecurity? Cybercriminelen vallen steeds vaker aan door middel van social engineering met een datalek, overname van accounts of Ransomware als gevolg. Voor slachtoffers kost het oplossen van de problemen veel geld, waarna zij alsnog de beveiliging op orde moeten brengen. Wees daarom voorbereid en voorkom de ernstige gevolgen van cybercriminaliteit. Wij bieden social engineering als een service en testen personeel structureel om de beveiliging op niveau te houden. Daarbij bieden wij training aan om de security awareness te verhogen. Neem hiervoor contact met ons op of plan een afspraak met één van onze specialisten.

Neem contact op

Naast PEN-testing, ethical hacking en digitale maatregelen bieden wij social engineering aan als een dienst. Zo trainen en testen wij personeel om alert te blijven. Cybercriminelen worden steeds agressiever en e-mails steeds beter. Het is niet meer de vraag 'of' je slachtoffer wordt van een cyberaanval, maar 'wanneer'. Schuif maatregelen daarom niet langer vooruit en kies voor Ultimum als security-partner.

Social Engineering als dienst

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Social Engineering explosief gestegen

Het beveiligen van de ICT-omgeving en het verhogen van security awareness is belangrijker dan ooit. Zo ziet ook politie Nederland een verschuiving van traditionele 'zichtbare' criminaliteit naar 'onzichtbare' criminaliteit. Daarbij is de schade vaak groter, zoals het lekken van bedrijf- of persoonsgegevens, overname van accounts of het gijzelen van complete IT systemen. Preventiemaatregelen zijn daarom noodzakelijk voor nu, maar zeker in de toekomst.

Een scenario wat helaas steeds vaker voorkomt is dat een bedrijf or organisatie geïnfecteerd raakt met Ransomware. Nadat een medewerker een mail opent of inloggegevens heeft afgestaan plaatsen hackers gevaarlijke software op het systeem. Vervolgens worden bestanden en delen van het systeem versleuteld, waardoor processen of de gehele omgeving onbereikbaar is. Cybercriminelen vragen vaak losgeld om de blokkering op te heffen. Dit voorkomen? Doe er alles aan en neem contact op met onze cybersecurity specialisten.

Social Engineering uitbesteden

Het is belangrijk om op een juiste manier doelgericht aan de slag te gaan. Wij kennen de valkuilen en verbeterpunten als geen ander. Daarbij testen wij het personeel en besteden wij EXTRA aandacht aan medewerkers die niet slagen. Zo verhogen wij de security awareness en leggen wij extra focus op de zwakke plekken binnen een organisatie.

Direct social engineering uitbesteden? Neem direct contact met ons op.

FAQ: Social Engineering

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze Social Engineering specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Onder andere middels Social Engineering technieken borgen wij de informatiebeveiliging.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics