Pentest bedrijf voor Amsterdam en omgeving

Continuïteit is tegenwoordig sterk afhankelijk van IT. Data en processen moeten daarom veilig en toegankelijk blijven en cybersecurity is daarmee belangrijker dan ooit. Benieuwd hoe het met de beveiliging gesteld is en opzoek naar een Certified Penetration Testing Consultant (CPTC)? Met 25 jaar ervaring bieden wij penetratietesten en pentesten voor Amsterdam en omstreken en brengen wij de beveiliging op orde. Ook aan de slag? Plan een afspraak met onze pentest consultant of neem direct contact op.

Neem contact op

Cybercriminelen hebben voldoende aan de kleinste opening. Met pentesting rapporteren specialisten de kwetsbaarheden in het systeem, netwerk en applicaties. Vervolgens kan je deze preventief en doelgericht beveiligen voor optimale bescherming. Hiervoor bieden wij een volledige Cyber Defense Centre (CDC), monitoring en specifiekere als ethical hacking, social engineering en phishing.

Pentest Amsterdam

Telefoon: 0031881189820 of E-mail: sales@ultimum.nl

Pentest bedrijf voor Amsterdam

Bij pentesting wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende testmethoden; black box, grey box en white box. Als pentest bedrijf voor Amsterdam maken wij de keuze op basis van de situatie en behoefte. Na een kort gesprek bepalen wij de geschikte testmethode.

Black box pentest: zonder informatie of kennisdeling gaat een ethische hacker opzoek naar openingen en kwetsbaarheden. Hij kruipt hierbij in de huid van een ambitieuze hacker en gebruikt daarbij diverse methode.

Grey box pentest: een veelvoorkomende methodiek is de Grey-box test, waarbij een ethische hacker (beperkt) toegang krijgt tot een deel van het systeem. Middels diverse tools en technieken bekijken onze specialisten de zwakke plekken.

White box pentest: bij deze variant krijgt de specialist volledige toegang tot het systeem, waarmee alles grondig kan worden geanalyseerd. De methode kost tijd en wordt ingezet voor kleine, maar kritische applicaties om veiligheid te garanderen.

Pentest laten uitvoeren

Ontdek hoe het is gesteld met het veiligheidsniveau en laat een pentest uitvoeren. Na de pentest ontvang je een volledig rapport en kan je gericht beveiligingsmaatregelen treffen. Doe de gratis quickscan of maak een afspraak met één van onze consultants. Wij brengen de IT security op orde.

FAQ: Pentest bedrijf

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Dit onder andere middels pentesten en andere diensten. Hiervoor zijn wij eveneens actief in regio Amsterdam.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere middels pentesten in regio Amsterdam.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics