Pentest bedrijf voor Amsterdam en omgeving

Continuïteit is tegenwoordig sterk afhankelijk van IT. Data en processen moeten daarom veilig en toegankelijk blijven en cybersecurity is daarmee belangrijker dan ooit. Benieuwd hoe het met de beveiliging gesteld is en opzoek naar een Certified Penetration Testing Consultant (CPTC)? Met ruim 24 jaar ervaring bieden wij penetratietesten en pentesten voor o.a. Amsterdam en brengen de beveiliging op orde. Ook aan de slag? Plan een afspraak met onze pentest consultant of neem direct contact op.

Neem contact op

Cybercriminelen hebben voldoende aan de kleinste opening. Met pentesting rapporteren specialisten de kwetsbaarheden in het systeem, netwerk en applicaties. Vervolgens kan je deze preventief en doelgericht beveiligen voor optimale bescherming. Hiervoor bieden wij een volledige Cyber Defense Center (CDC), monitoring en specifiekere als ethical hacking, social engineering en phishing.

Pentest Amsterdam

Pentest bedrijf voor Amsterdam

Bij pentesting wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende testmethoden; black box, grey box en white box. Als pentest bedrijf voor Amsterdam maken wij de keuze op basis van de situatie en behoefte. Na een kort gesprek bepalen wij de geschikte testmethode.

Black box pentest: zonder informatie of kennisdeling gaat een ethische hacker opzoek naar openingen en kwetsbaarheden. Hij kruipt hierbij in de huid van een ambitieuze hacker en gebruikt daarbij diverse methode.

Grey box pentest: een veelvoorkomende methodiek is de Grey-box test, waarbij een ethische hacker (beperkt) toegang krijgt tot een deel van het systeem. Middels diverse tools en technieken bekijken onze specialisten de zwakke plekken.

White box pentest: bij deze variant krijgt de specialist volledige toegang tot het systeem, waarmee alles grondig kan worden geanalyseerd. De methode kost tijd en wordt ingezet voor kleine, maar kritische applicaties om veiligheid te garanderen.

Pentest laten uitvoeren

Ontdek hoe het is gesteld met het veiligheidsniveau en laat een pentest uitvoeren. Na de pentest ontvang je een volledig rapport en kan je gericht beveiligingsmaatregelen treffen. Doe de gratis quickscan of maak een afspraak met één van onze consultants. Wij brengen de IT security op orde.

FAQ: Netwerk beveiliging

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig netwerk?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan stellen we een plan op om de netwerk beveiliging te optimaliseren. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken in de netwerk beveiliging?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren, zoals pentesten. Vervolgens brengen we de netwerk beveiliging op orde en zijn we cybercriminelen een stap voor.

Kan ik iets doen aan mijn netwerk beveiliging om een hack te voorkomen?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?

Uitgelichte topics