Pentest voor Coronatestbedrijf

Ter preventie van een datalek of manipulatie van uitslagen is een pentest voor Coronatestbedrijven verplicht. Daarnaast dienen (toekomstige) testaanbieders een DPIA (Data Protection Impact Assesment) te deponeren voor aansluiting op de CoronaCheck. Hiermee breng je de risico's in kaart en staan benodigde maatregelen beschreven.

Neem contact op

Als vaste partner voor diverse testbedrijven, zoals Spoedtest.nl zijn wij specialist en zorgen dat alles snel en vakkundig is geregeld. Zo heb je de testlocatie snel en veilig aangesloten op de Coronacheck. Pentest voor Coronatestbedrijf nodig? Neem dan direct contact met ons op en wij nemen in een kort gesprek de mogelijkheden met je door.

Pentest Coronabedrijf

DPIA en Pentest voor Coronatestbedrijf

Als IT security specialist zijn wij bekend met recente ontwikkelingen en veiligheidsrisico's. Niet alleen verzorgen wij een kwalitatieve pentest voor Corona testlocaties, maar monitoren voor optimale beveiliging van data en privacygevoelige informatie. De minister heeft immers aangegeven periodiek te blijven controleren bij aangesloten testlocaties om veiligheid te waarborgen.

Na een kort gesprek bespreken wij de wensen en analyseren de huidige situatie. Vervolgens sporen wij met een pentest de kwetsbaarheden op, waaruit een rapportage volgt. Desgewenst zorgen onze cybersecurity experts ervoor dat de netwerk- en databeveiliging op ISO-niveau komt. Uiteraard voldoet ook onze eigen beveiliging aan ISO27001 en de NEN7510 norm. Zo is de netwerk beveiliging waterdicht en ben je alvast voorbereid op toekomstige maatregelen. 

Werk samen met Ultimum

Kies voor kwaliteit en neem geen risico's. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en bedient overheid, MKB, Groot bedrijf en Enterprise klanten. Wij pakken onze verantwoordelijkheid en zijn de aangewezen partij op alle fronten. Daarnaast zijn wij werkzaam voor IT outsourcing en beheer en Business Solutions. Hierdoor zijn wij in staat om elk IT-vraagstuk adequaat op te lossen.

Direct een pentest voor een CoronatestBedrijf laten uitvoeren of aan de slag met cybersecurity? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem direct contact met ons op of plan een afspraak.