Pentest voor aansluiting CoronaCheck

Ter bescherming van data en privacygevoelige informatie is een penetratietest of pentest voor aansluiting op CoronaCheck verplicht. Als vaste partner voor diverse CoronatestBedrijven als Spoedtest.nl is Ultimum specialist op het gebied. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en kennen de procedure als geen ander. Zo ontvang je een pentest rapportage, waarmee je als testaanbieder aan de voorwaarden voldoet. Meer informatie of hulp nodig? Neem direct contact!

Neem contact op

Als testaanbieder ben je verplicht te voldoen aan normen als NEN-7510, -7512, -7513 en/of NTA-7516. Daarbij is veilig datatransport, versleuteling en een DPIA vereist. Ook de pentest voor aansluiting op de CoronaCheck is cruciaal voor goedkeuring. Doel hiervan is het voorkomen van datalekken en serieuze kwetsbaarheden. Hiervoor zijn diverse standaarden beschikbaar, zoals Penetration Testing Execution Standaard (PTES) voor het testen van de infrastructuur en OWASP voor applicaties.

Telefoon: 0031881189820 of E-mail: sales@ultimum.nl

Pentest voor aansluiting op CoronaCheck

Als pentest bedrijf leveren wij de rapportage aan met bijbehorende CVSS-score, waarbij het ministerie een minimum van 4.0 hanteert. Bij het niet behalen van deze score begeleiden wij testlocaties in het traject om zo snel mogelijk aan de gestelde eisen te voldoen.

Tevens is aangekondigd dat er een periodieke controle plaatsvindt voor testlocaties, om veiligheid van data te waarborgen. Derhalve monitoren wij voor optimale beveiliging en draait de Corona testlocatie zorgeloos door. Ook voldoen aan de voorwaarden? Laat een pentest CoronaCheck uitvoeren door Ultimum. Wij brengen de cybersecurity op orde en brengen deze desgewenst op ISO-niveau. Uiteraard voldoet ook ons security-niveau aan de ISO27001 en de NEN7510 norm.

Samenwerken met Ultimum?

Ultimum kenmerkt zich met 24 jaar ervaring als een kwalitatieve, professionele en flexibele IT-dienstverlener. Naast Cybersecurity bieden wij diensten als IT Beheer, Business Solutions en Detachering, wat ons in staat stelt om voor elke uitdaging een passende oplossing te vinden.

Zo heb je als bedrijf meer focus op de kernactiviteiten en nemen wij zorgen uit handen. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Nieuwsgierig? In een kort adviesgesprek nemen onze specialisten de mogelijkheden graag met je door.

FAQ: CoronaCheck Pentest

Wat is een Pentest

Een pentest, penetratietest of penetration test is een legale methode om het systeem te testen op kwetsbaarheden. Middels pentesting vinden etische hackers de openingen. Door bedreigingen en zwakke plekken te traceren ben je cybercriminelen een stap voor.

Waarom een Pentest?

Middels een Pentest verkrijg je inzicht in de zwakke plekken van het systeem, het netwerk of applicaties. Op deze manier kan je efficiënt verbeteringen om de beveiliging te versterken.

Hoe kan ik een Pentest uitvoeren?

Bij een pentest kruipt de expert in de huid van een hacker. Door toepassing van diverse technieken, methode en software probeert hij toegang te krijgen tot een applicatie, het netwerk of volledige systeem. Je legt de kwetsbaarheden bloot waarna je deze doelgericht kan beveiligen.

Uitgelichte topics