Pentest bedrijven in Nederland

Het komt steeds vaker voor, maar niet elke organisatie is er tegen bestand. Cyberaanvallen van kwaadwillende die met verschillende technieken binnen proberen te komen. Het is tegenwoordig niet meer de vraag 'of' je wordt aangevallen, maar 'wanneer'. Het is daarom van groot belang dat je jouw applicaties, website, netwerk en systeem laat testen door specialisten. Hiervoor zijn diverse pentest bedrijven in Nederland die door middel van scans, stresstesten en penetratietesten opzoek gaan naar kwetsbaarheden.

Neem contact op

Wanneer je een pentest bedrijf inschakelt kom je achter de zwakke plekken van de ICT-omgeving en kan je deze doelgericht beveiligen. Zo ben je beschermt tegen hacks, datalekken en andere veiligheidsincidenten en voorkom je hoge boetes of erger. Er zijn reeds diverse voorbeelden van organisaties die compleet stil komen te liggen door gijzelsoftware, waardoor processen, het netwerk en systemen onbereikbaar zijn. Is jouw IT-omgeving veilig? Doe de gratis scan op onze website of neem contact op met één van onze specialisten.

Pentest bedrijf

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Pentest bedrijven in Nederland

Een pentest is een specialistische klus en dient met zorg te worden uitgevoerd. Het heeft enkel zin als dit op de je juiste manier gedaan wordt en alle kwetsbaarheden naar boven komen. Hierin gaat Ultimum verder dan andere pentest bedrijven in Nederland. Zo bestaat ons team niet alleen uit pentesters, maar ook uit ethische hackers met kennis van de laatste technieken, methodes en producten.

Een pentest uitvoeren? Vraag het Ultimum en wij brengen het cybersecurity niveau op orde. Natuurlijk voldoet onze eigen beveiliging ook aan de ISO27001 en NEN7510 norm.

Pentest bedrijf Ultimum

Kennis van de nieuwste technieken en producten is essentieel. De IT professionals van Ultimum werken reeds ruim 25 jaar op dagelijkse basis aan de cybersecurity van diverse overheidsinstanties en grote organisaties. Niet alleen zijn wij een pentest bedrijf, maar verzorgen tevens IT Beheer, Business solutions en detachering, waarmee wij de volledige ICT van bedrijven en organisaties op ons (kunnen) nemen.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten en wij informeren graag over de mogelijkheden.

FAQ: Pentest bedrijf

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met diensten, zoals pentesten, monitoring, awarness en ethical hacking.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics