Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Pentest bedrijven in Nederland

Het komt steeds vaker voor, maar niet elke organisatie is er tegen bestand. Cyberaanvallen van kwaadwillende die met verschillende technieken binnen proberen te komen. Het is tegenwoordig niet meer de vraag 'of' je wordt aangevallen, maar 'wanneer'. Het is daarom van groot belang dat je jouw applicaties, website, netwerk en systeem laat testen door specialisten. Hiervoor zijn diverse pentest bedrijven in Nederland die door middel van scans, stresstesten en penetratietesten opzoek gaan naar kwetsbaarheden.

Neem contact op

Wanneer je een pentest bedrijf inschakelt kom je achter de zwakke plekken van de ICT-omgeving en kan je deze doelgericht beveiligen. Zo ben je beschermt tegen hacks, datalekken en andere veiligheidsincidenten en voorkom je hoge boetes of erger. Er zijn reeds diverse voorbeelden van organisaties die compleet stil komen te liggen door gijzelsoftware, waardoor processen, het netwerk en systemen onbereikbaar zijn. Is jouw IT-omgeving veilig? Doe de gratis scan op onze website of neem contact op met één van onze specialisten.

Pentest bedrijven

Pentest bedrijven in Nederland

Een pentest is een specialistische klus en dient met zorg te worden uitgevoerd. Het heeft enkel zin als dit op de je juiste manier gedaan wordt en alle kwetsbaarheden naar boven komen. Hierin gaat Ultimum verder dan andere pentest bedrijven in Nederland. Zo bestaat ons team niet alleen uit pentesters, maar ook uit ethische hackers met kennis van de laatste technieken, methodes en producten.

Een pentest uitvoeren? Vraag het Ultimum en wij brengen het cybersecurity niveau op orde. Natuurlijk voldoet onze eigen beveiliging ook aan de ISO27001 en NEN7510 norm.

Pentest bedrijf Ultimum

Kennis van de nieuwste technieken en producten is essentieel. De IT professionals van Ultimum werken reeds ruim 23 jaar op dagelijkse basis aan de cybersecurity van diverse overheidsinstanties en grote organisaties. Niet alleen zijn wij een pentest bedrijf, maar verzorgen tevens IT Beheer, Business solutions en detachering, waarmee wij de volledige ICT van bedrijven en organisaties op ons (kunnen) nemen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Als pentest bedrijf kennen we de nieuwste producten en technieken als geen ander en staan voor je klaar.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.