Microsoft 365 training

Overgestapt naar Microsoft 365? Om het maximale uit de functionaliteiten te halen, raden wij aan om een Microsoft 365 training aan uw medewerkers aan te bieden. Dit is mogelijk voor elk gewenst niveau en product. Zo kan je met korte trainingen de productiviteit, communicatie en samenwerking van de hele organisatie verbeteren. Nieuwsgierig? Wij nemen graag de mogelijkheden met je door. Vraag een gesprek aan met één van onze medewerkers of neem direct contact op.

Neem contact op

Haal alles uit de intelligente Office-apps en cloudservices met een Microsoft 365 training. Zowel de basis als specialistische trainingen met bijbehorende examens verhogen de productiviteit en efficiëntie van de organisatie aanzienlijk. Ook voor de adoptie van Microsoft 365 is het van belang dat er voldoende specialisten aanwezig zijn en personeel weet hoe zij de nieuwe functionaliteiten kunnen inzetten. Met ruim 25 jaar ervaring ondersteunt Ultimum bedrijven in heel Nederland in het gehele traject. Zo bieden wij ondersteuning in elke fase van het traject, zoals strategiebepaling, ontwerpen, implementatie, migratie, adoptie, nazorg en proactief beheer.

Microsoft 365 training

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Microsoft 365 training met Ultimum

Als vaste IT-partner voor diverse overheidsinstanties, MKB en klanten als eBay, Shell, KPN en ING bieden wij trainingen voor elk niveau. Opzoek naar een vaste kennispartner voor het opdoen of opfrissen van kennis en vaardigheden? Maak kennis met de persoonlijke aanpak van Ultimum. Wij zorgen altijd voor de Ultieme oplossing.

Overzicht Microsoft 365 trainingen

Ook voor de specialistische functies zijn Microsoft 365 trainingen beschikbaar voor diverse doeleinde, zoals samenwerken, security, beheer en meer. Hieronder vind je een aantal van de trainingen en de bijbehorende certificering.

 • MS-900: 365 fundamentals
 • MS-200: Planning Associate
 • MS-201: Implementing Associate
 • MS-300: Teamwork Associate
 • MS-301: Sharepoint Hybrid Associate
 • MD-100: Desktop Administrator Associate
 • MD-101: Managing Desktops Associate
 • PS-003: Powershell Advanced Associate
 • MS-030: Office 365 Administrator
 • MS-100: 365 Identity en Services Expert
 • MS-101: 365 Mobility en Security Expert

Direct een ICT specialist nodig? Als full-service IT-dienstverlener detacheren wij IT-professionals met een bewezen trackrecord en een up-to-date certificering. Zo heb je direct de juiste persoon op de juiste plek.

Direct aan de slag!

Samenwerken? Ontdek Ultimum! Wij geven Microsoft 365 training en nemen de mogelijkheden graag met je door. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en kent de nieuwste producten en technieken als geen ander. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: MS 365 training

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze MS 365 specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met bijvoorbeeld Microsoft 365 training.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere met Microsoft 365 training.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics