Microsoft 365 gebruikersadoptie

De overstap naar een nieuwe ICT-omgeving verloopt niet altijd even soepel. Als specialist ondersteunen wij hier graag bij en zorgen wij voor een geruisloze implementatie en data migratie. Daarbij configureren en optimaliseren wij de Microsoft 365 omgeving, zodat je profiteert van de eenvoud en voordelen. Vervolgens is het belangrijk dat gebruikers de nieuwe omgeving eigen maken, omarmen en hier productief mee zijn. Met Microsoft 365 adoptie zorgen we in de opstartfase al voor betrokkenheid onder gebruikers. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Vraag het een specialist!

Neem contact op

Gebruikersadoptie, ‘user adoption’ of adoptie zijn veel gebruikte termen en spelen een cruciale rol bij een verandering. Zeker bij een ingrijpende veranderingen als de migratie naar Microsoft 365. Ontdek wat wij doen om betrokkenheid te stimuleren en voordelen merkbaar te maken. Daarnaast bieden wij ondersteuning ter behoeve van de Microsoft 365 adoptie. Denk aan zowel persoonlijke als online training en coaching, zodat er snel hulp is wanneer dit noodzakelijk is. Het is verstandig om een expert in te schakelen ter  ondersteuning van het proces.

Microsoft 365 adoptie

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Doorlopende Microsoft 365 adoptie

IT is allang geen eenmalige investering meer. Ook de Microsoft 365 omgeving blijft zich ontwikkelen. Voor toekomstige updates en producten blijft het handig om over een competent en gedreven ICT partner te beschikken. Als vaste partner bieden wij trainingen en assistentie op afstand of op locatie, zodat processen doordraaien en de continuïteit gewaarborgd blijft.

Overtref verwachtingen en kies voor Ultimum. Als full-service IT-dienstverlener bieden wij als vaste partner voor MKB en grote organisaties in Nederland een 24/7 storingdienst, deskundig personeel en één vast aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde vragen. Door het samenbrengen van verschillende disciplines in onze organisatie lossen wij elk IT-vraagstuk adequaat op.

Nazorg en proactief beheer

Het proces van Microsoft 365 adoptie helemaal doorlopen, maar zijn er toch nog vragen? Geen probleem, want ook de nazorg behoort tot onze Business Solutions. Verder verzorgen wij graag proactief beheer. Door onze (praktijk)ervaring en kennis voorkomen wij problemen en bieden wij oplossingen naar mate de IT-behoefte veranderd. Zo haal je het maximale uit de nieuwe ICT-omgeving en ben je voorbereid op de toekomst.

Interesse?

Ondersteuning nodig bij de adoptie van Microsoft 365? Ontdek Ultimum! Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en kent de nieuwste producten en technieken als geen ander. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: MS 365 adoptie

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze MS 365 specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met bijvoorbeeld de MS 365 adoptie.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere met toonaangevende producten als Microsoft 365 en diensten als adoptie, migratie en implementatie daarvan.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics