Microsoft 365 gebruikersadoptie

De overstap naar een nieuwe ICT-omgeving verloopt niet altijd even soepel. Als specialist ondersteunen wij hier graag bij en zorgen wij voor een geruisloze implementatie en data migratie. Daarbij configureren en optimaliseren wij de Microsoft 365 omgeving, zodat je profiteert van de eenvoud en voordelen. Vervolgens is het belangrijk dat gebruikers de nieuwe omgeving eigen maken, omarmen en hier productief mee zijn. Met Microsoft 365 adoptie zorgen we in de opstartfase al voor betrokkenheid onder gebruikers. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Vraag het een specialist!

Neem contact op

Gebruikersadoptie, ‘user adoption’ of adoptie zijn veel gebruikte termen en spelen een cruciale rol bij een verandering. Zeker bij een ingrijpende veranderingen als de migratie naar Microsoft 365. Ontdek wat wij doen om betrokkenheid te stimuleren en voordelen merkbaar te maken. Daarnaast bieden wij ondersteuning ter behoeve van de Microsoft 365 adoptie. Denk aan zowel persoonlijke als online training en coaching, zodat er snel hulp is wanneer dit noodzakelijk is. Het is verstandig om een expert in te schakelen ter  ondersteuning van het proces.

Microsoft 365 Adoptie

Doorlopende Microsoft 365 adoptie

IT is allang geen eenmalige investering meer. Ook de Microsoft 365 omgeving blijft zich ontwikkelen. Voor toekomstige updates en producten blijft het handig om over een competent en gedreven ICT partner te beschikken. Als vaste partner bieden wij trainingen en assistentie op afstand of op locatie, zodat processen doordraaien en de continuïteit gewaarborgd blijft.

Overtref verwachtingen en kies voor Ultimum. Als full-service IT-dienstverlener bieden wij als vaste partner voor MKB en grote organisaties in Nederland een 24/7 storingdienst, deskundig personeel en één vast aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde vragen. Door het samenbrengen van verschillende disciplines in onze organisatie lossen wij elk IT-vraagstuk adequaat op.

Waarom Microsoft 365

  • Naadloos samenwerken
  • Altijd en overal toegankelijk
  • Geavanceerde beveiligingsfuncties
  • Automatische updates

Gebruikersadoptie Microsoft 365

Nazorg en proactief beheer

Het proces van Microsoft 365 adoptie helemaal doorlopen, maar zijn er toch nog vragen? Geen probleem, want ook de nazorg behoort tot onze Business Solutions. Verder verzorgen wij graag proactief beheer. Door onze (praktijk)ervaring en kennis voorkomen wij problemen en bieden wij oplossingen naar mate de IT-behoefte veranderd. Zo haal je het maximale uit de nieuwe ICT-omgeving en ben je voorbereid op de toekomst.

Interesse?

Ondersteuning nodig bij de adoptie van Microsoft 365? Ontdek Ultimum! Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en kent de nieuwste producten en technieken als geen ander. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Business Solutions

Waarom Business Solutions uitbesteden?

MS Dynamics en Office 365 vereisen expertise. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Door diverse disciplines in-house te verenigen biedt Ultimum een totaaloplossing, maar kan je ook slechts een deel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig zijn de Business Solutions?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.