ICT Beheer in Zwolle uitbesteden

Je wilt als organisatie tegenwoordig flexibiliteit, veiligheid en kwaliteit tegen een vast tarief. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Ultimum biedt IT beheer in Zwolle met een landelijke dekking. Werkzaam voor overheidsinstanties en MKB bieden wij als full-service IT-dienstverlener diensten als serverbeheer, ICT support, werkplekbeheer, cybersecurity of IT professionals. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Neem contact op

Elke organisatie is groot geworden door te doen waar je goed in bent. Laat het IT beheer in Zwolle uitbesteden bij Ultimum, zodat wij kunnen doen waar wij goed in zijn en jij de focus terugbrengt op de core-business. Daarbij verhoog je het servicelevel en krijg je weer grip op de kosten. IT is namelijk allang geen eenmalige investering meer en gaat vaak gepaard met hoge onvoorspelbare kosten. Laat het IT beheer uitbesteden en kies voor een vast tarief per maand.

IT Beheer Zwolle

U-Manage: ICT beheer in Zwolle

Goed IT beheer in Zwolle regel je met U-manage. Het product van Ultimum waarmee je alles in één keer goed regelt en er vanaf de eerste dag één aanspreekpunt is voor alle IT gerelateerde vragen. Waar nodig nemen wij contact op met overige ICT-partners. Met outsourcing van Ultimum kies je voor een systeem dat aansluit bij de huidige behoefte, maar is voorbereid op de langetermijndoelen. Kies ook voor de toekomst.

Met onze centrale organisatie brengen wij diverse disciplines bij elkaar, waardoor wij instaat zijn om elk vraagstuk adequaat op te lossen. De continuïteit blijft gewaarborgd met onze 24/7 storingdienst, een toegewijd servicemanagement en 95% van de incidenten die wij direct op afstand oplossen.

IT outsourcing brengt diverse voordelen met zich mee.

  • Kostenbesparing: geen licenties, hardware, onderhoud of personeel.
  • Flexibiliteit: eenvoudig op- en afschalen.
  • Security: als cybersecurity specialist is alles direct goed geregeld.
  • Innovatie: onze specialisten kennen altijd de nieuwste producten en technieken.
  • Optimalisatie: ICT-omgeving is altijd up-to-date, onderhouden en optimaal functionerend.

ICT Beheer in Zwolle

Meer dan ICT beheer

Ultimum biedt meer dan alleen ICT beheer. Zo zijn wij trots op onze specialisatie in cybersecurity, wat of dit moment en zeker in de toekomst belangrijker wordt voor bedrijven en organisaties. Daarbij bieden wij verschillende slimme business oplossingen met onze businessline "Business Solutions" en detacheren wij ICT specialisten. Als vaste (staffing) partner voor diverse bedrijven en organisaties in Nederland detacheren wij tijdelijke en vaste krachten. Zo beschik je snel over (tijdelijke) kennis en vaardigheden voor de meest complexe projecten of implementaties.

Interesse?

Samenwerken met Ultimum? Neem direct contact met ons op!


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.