ICT Beheer in Zwolle uitbesteden

Je wilt als organisatie tegenwoordig flexibiliteit, veiligheid en kwaliteit tegen een vast tarief. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Ultimum biedt IT beheer in Zwolle met een landelijke dekking. Werkzaam voor overheidsinstanties en MKB bieden wij als full-service IT-dienstverlener diensten als serverbeheer, ICT support, werkplekbeheer, cybersecurity of IT professionals. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Neem contact op

Elke organisatie is groot geworden door te doen waar je goed in bent. Laat het IT beheer in Zwolle uitbesteden bij Ultimum, zodat wij kunnen doen waar wij goed in zijn en jij de focus terugbrengt op de core-business. Daarbij verhoog je het servicelevel en krijg je weer grip op de kosten. IT is namelijk allang geen eenmalige investering meer en gaat vaak gepaard met hoge onvoorspelbare kosten. Laat het IT beheer uitbesteden en kies voor een vast tarief per maand.

IT Beheer Zwolle

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

U-Manage: ICT beheer in Zwolle

Goed IT beheer in Zwolle regel je met U-manage. Het product van Ultimum waarmee je alles in één keer goed regelt en er vanaf de eerste dag één aanspreekpunt is voor alle IT gerelateerde vragen. Waar nodig nemen wij contact op met overige ICT-partners. Met outsourcing van Ultimum kies je voor een systeem dat aansluit bij de huidige behoefte, maar is voorbereid op de langetermijndoelen. Kies ook voor de toekomst.

Met onze centrale organisatie brengen wij diverse disciplines bij elkaar, waardoor wij instaat zijn om elk vraagstuk adequaat op te lossen. De continuïteit blijft gewaarborgd met onze 24/7 storingdienst, een toegewijd servicemanagement en 95% van de incidenten die wij direct op afstand oplossen.

IT outsourcing brengt diverse voordelen met zich mee.

  • Kostenbesparing: geen licenties, hardware, onderhoud of personeel.
  • Flexibiliteit: eenvoudig op- en afschalen.
  • Security: als cybersecurity specialist is alles direct goed geregeld.
  • Innovatie: onze specialisten kennen altijd de nieuwste producten en technieken.
  • Optimalisatie: ICT-omgeving is altijd up-to-date, onderhouden en optimaal functionerend.

Outsourcing IT Beheer Zwolle

Meer dan ICT beheer

Ultimum biedt meer dan alleen ICT beheer. Zo zijn wij trots op onze specialisatie in cybersecurity, wat of dit moment en zeker in de toekomst belangrijker wordt voor bedrijven en organisaties. Daarbij bieden wij verschillende slimme business oplossingen met onze businessline "Business Solutions" en detacheren wij ICT specialisten. Als vaste (staffing) partner voor diverse bedrijven en organisaties in Nederland detacheren wij tijdelijke en vaste krachten. Zo beschik je snel over (tijdelijke) kennis en vaardigheden voor de meest complexe projecten of implementaties.

Interesse?

Samenwerken met Ultimum? Neem direct contact met ons op!


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: IT Beheer Zwolle

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met IT beheer in Zwolle.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Zwolle zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Zo ondersteunen wij tevens bij IT beheer in Zwolle.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics