ICT Beheer voor Den Haag uitbesteden

Klaar voor de toekomst? Outsourcing & Beheer is het kloppend hart van een organisatie. Door het samenbrengen van verschillende disciplines in één servicecentrum is er voor elk IT-vraagstuk een passende oplossing. Ultimum neemt zowel de IT-infrastructuur als het beheer uit handen. Hierbij werkt ons team continu aan realisatie, beheer en optimalisatie van ICT-omgevingen. Mede door onze centrale organisatie kunnen wij elke uitdaging aan. Van implementatie tot beheer en nazorg zijn wij de geschikte partner.

Neem contact op

Zowel voor als tijdens het traject maakt dat extra beetje expertise het verschil. Daarom staan bij Ultimum diverse specialisten, consultants en managers voor je klaar. Zo staan wij met raad en daad bij. Om alles volgens afspraak te realiseren werken wij volgens een projectmatige werkwijze en is er een duidelijk begin- en eindpunt. Door onze praktijkervaring met alle fases van het traject verloopt het proces soepel en voorkomen wij problemen.

ICT Beheer Den Haag

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

ICT Beheer, infrastructuur en meer

Als full-service IT-dienstverlener leveren wij IT beheer in Den Haag met een landelijke dekking en 24/7 support. Met ruim 24 jaar ervaring en overheidsinstanties, MKB en grote organisaties als klant nemen wij onze verantwoordelijkheid. Zo is er vanaf dag één slechts één aanspreekpunt voor alle IT-vraagstukken en lossen wij problemen adequaat op. Interesse? Plan een gesprek met één van onze specialisten, zodat wij de mogelijkheden kunnen doornemen.

Naast ICT beheer in Den Haag detacheren wij als vaste (staffing)partner ICT specialisten op tijdelijke of vaste basis. Bruikbaar bij onderbezetting, projecten of een complexe implementatie. Ook Cybersecurity en Business Solutions behoren onze vaste diensten, waarmee wij zowel een deel of het volledige beheer kunnen verzorgen. Kies voor goed IT beheer en maak kennis met de persoonlijke en professionele benadering van Ultimum. Wij zorgen dat de ICT-omgeving aansluit bij de huidige behoefte en klaar is voor de toekomst! Wat wij o.a. doen:

  • Systeembeheer
  • Applicatiebeheer
  • Infrastructuur
  • ICT Support
  • Serverbeheer
  • Werkplekken
  • Cybersecurity
  • Microsoft (Dynamics) 365

IT Beheer Den Haag

U-Manage: IT Beheer in Den Haag

Door innovatie is het interne kennisniveau vaak ingehaald. Uitbesteden is dan de oplossing en scheelt uiteindelijk in de kosten. Ons personeel is bekend met de nieuwste producten en technieken. Daarnaast beschikken zij over een bewezen track-record en een up-to-date certificering.

Breng de focus op de core-business terug en besteed ICT uit aan een expert. Als specialist leveren wij IT beheer in Den Haag en nemen wij de mogelijkheden graag met je door. Outsourcing heeft verschillende positieve effecten, zoals lagere kosten door besparing op infrastructuur, onderhoud en personeel. Ook flexibiliteit, innovatiemogelijkheden en security zijn belangrijke factoren om Outsourcing te overwegen.

Cybersecurity en Business Solutions

Nooit eerder is cybersecurity zo belangrijk geweest. Met ICT Beheer in Den Haag van Ultimum is alles in één keer goed geregeld. Bedrijfsprocessen draaien zorgeloos door en werkplekken in de cloud zijn altijd bereikbaar. Daarnaast bieden wij als Microsoft-partner Business Solutions aan zoals Microsoft 365 en Microsoft Dynamics 365.

Laat ICT aan ons over en neem contact met ons op.

FAQ: IT Beheer Den Haag

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Dit tevens met IT beheer in Den Haag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Zo ook voor IT beheer in Den Haag.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics