ICT Beheer in Den Haag uitbesteden

Klaar voor de toekomst? Outsourcing & Beheer is het kloppend hart van een organisatie. Door het samenbrengen van verschillende disciplines in één servicecentrum is er voor elk IT-vraagstuk een passende oplossing. Ultimum neemt zowel de IT-infrastructuur als het beheer uit handen. Hierbij werkt ons team continu aan realisatie, beheer en optimalisatie van ICT-omgevingen. Mede door onze centrale organisatie kunnen wij elke uitdaging aan. Van implementatie tot beheer en nazorg zijn wij de geschikte partner.

Neem contact op

Zowel voor als tijdens het traject maakt dat extra beetje expertise het verschil. Daarom staan bij Ultimum diverse specialisten, consultants en managers voor je klaar. Zo staan wij met raad en daad bij. Om alles volgens afspraak te realiseren werken wij volgens een projectmatige werkwijze en is er een duidelijk begin- en eindpunt. Door onze praktijkervaring met alle fases van het traject verloopt het proces soepel en voorkomen wij problemen.

ICT Beheer Den Haag

ICT Beheer, infrastructuur en meer

Als full-service IT-dienstverlener leveren wij IT beheer in Den Haag met een landelijke dekking en 24/7 support. Met ruim 24 jaar ervaring en overheidsinstanties, MKB en grote organisaties als klant nemen wij onze verantwoordelijkheid. Zo is er vanaf dag één slechts één aanspreekpunt voor alle IT-vraagstukken en lossen wij problemen adequaat op. Interesse? Plan een gesprek met één van onze specialisten, zodat wij de mogelijkheden kunnen doornemen.

Naast ICT beheer in Den Haag detacheren wij als vaste (staffing)partner ICT specialisten op tijdelijke of vaste basis. Bruikbaar bij onderbezetting, projecten of een complexe implementatie. Ook Cybersecurity en Business Solutions behoren onze vaste diensten, waarmee wij zowel een deel of het volledige beheer kunnen verzorgen. Kies voor goed IT beheer en maak kennis met de persoonlijke en professionele benadering van Ultimum. Wij zorgen dat de ICT-omgeving aansluit bij de huidige behoefte en klaar is voor de toekomst! Wat wij o.a. doen:

 • Systeembeheer
 • Applicatiebeheer
 • Infrastructuur
 • ICT Support
 • Serverbeheer
 • Werkplekken
 • Cybersecurity
 • Microsoft (Dynamics) 365

 

Outsourcing en IT Beheer in Alkmaar

U-Manage: IT Beheer in Den Haag

Door innovatie is het interne kennisniveau vaak ingehaald. Uitbesteden is dan de oplossing en scheelt uiteindelijk in de kosten. Ons personeel is bekend met de nieuwste producten en technieken. Daarnaast beschikken zij over een bewezen track-record en een up-to-date certificering.

Breng de focus op de core-business terug en besteed ICT uit aan een expert. Als specialist leveren wij IT beheer in Den Haag en nemen wij de mogelijkheden graag met je door. Outsourcing heeft verschillende positieve effecten, zoals lagere kosten door besparing op infrastructuur, onderhoud en personeel. Ook flexibiliteit, innovatiemogelijkheden en security zijn belangrijke factoren om Outsourcing te overwegen.

Cybersecurity en Business Solutions

Nooit eerder is cybersecurity zo belangrijk geweest. Met ICT Beheer in Den Haag van Ultimum is alles in één keer goed geregeld. Bedrijfsprocessen draaien zorgeloos door en werkplekken in de cloud zijn altijd bereikbaar. Daarnaast bieden wij als Microsoft-partner Business Solutions aan zoals Microsoft 365 en Microsoft Dynamics 365.

Laat ICT aan ons over en neem contact met ons op.

FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.