Microsoft 365 beheer uitbesteden

Onlangs gemigreerd of wil je Microsoft 365 juist nog implementeren? Ultimum is vaste IT partner voor diverse organisaties in Nederland en neemt zorgen uit handen. Zo implementeren of migreren wij de huidige ICT-omgeving naar het toegankelijke en kostenbesparende Microsoft 365 platform. Vervolgens doen wij de optimalisatie, ondersteuning, het beheer, monitoring en storing afhandeling. Uiteraard zorgen wij voor de optimale configuratie, zodat alles soepel werkt en business 24/7 doordraait. Samenwerken met Ultimum? Maak een afspraak of neem direct contact op. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Office 365 of Microsoft 365 beheer uitbesteden? Wij staan voor je klaar en bieden zowel support, ontwikkeling als beheer vanuit onze vestiging in Almere. Met Micorosoft 365 beheer van Ultimum kan je zorgeloos werken, heb je 24/7 support en een veilige werkomgeving. Met ruim 25 jaar ervaring en diverse grote klanten zijn wij de aangewezen partij. Niet alleen ondersteunen wij bij de implementatie en het beheer, maar zorgen wij tevens voor adoptie binnen de organisatie. Draagvlak en tevredenheid is minstens zo belangrijk bij gebruik van het gebruiksvriendelijke platform.

Microsoft 365 beheer

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Microsoft 365 beheer van Ultimum

Medewerkers maken intensief gebruik van het platform. Microsoft 365 beheer is daarom van groot belang. Niet alleen voor de service en gebruiksvriendelijkheid, maar ook de veiligheid en performance staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen voor een optimale beschikbaarheid en schenken continu aandacht aan security, governance, updates, adoptie en optimalisatie. Essentieel als je alles uit het platform wilt halen en ervoor wilt zorgen dat IT de drijvende kracht van de organisatie is.

Microsoft 365 licenties

Voor de keuze uit de juist licentie gaan wij in gesprek. Vervolgens maken wij een analyse van de behoefte en geven advies voor de benodigde licentie. Hierin zullen wij vanzelfsprekend eerlijk adviseren.

Vragen die onder andere aanbod komen zijn:

•    Welke functionaliteiten worden er nu gebruikt?
•    Wat zijn de eisen/wensen voor Microsoft 365?
•    Welke licentie mix is er nodig?
•    Wat is het gewenste securityniveau?
•    Hoe gaan we om met governance en rechten?
•    Kiezen we wel of niet voor hybrid Exchange?
•    Welke functionaliteiten zetten we wel of juist niet aan in Microsoft 365?
•    Wat is het kennisniveau van je medewerkers?
•    Welke adoptiestrategie past het beste bij de medewerkers?

FAQ: MS 365 beheer

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met o.a. MS 365 beheer, implementaties en/of migraties.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur met toonaangevende producten als Microsoft 365 beheer.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics