Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Microsoft 365 beheer uitbesteden

Onlangs gemigreerd of wil je Microsoft 365 juist nog implementeren? Ultimum is vaste IT partner voor diverse organisaties in Nederland en neemt zorgen uit handen. Zo implementeren of migreren wij de huidige ICT-omgeving naar het toegankelijke en kostenbesparende Microsoft 365 platform. Vervolgens doen wij de optimalisatie, ondersteuning, het beheer, monitoring en storing afhandeling. Uiteraard zorgen wij voor de optimale configuratie, zodat alles soepel werkt en business 24/7 doordraait. Samenwerken met Ultimum? Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Office 365 of Microsoft 365 beheer uitbesteden? Wij staan voor je klaar en bieden zowel support, ontwikkeling als beheer vanuit onze vestiging in Almere. Met Micorosoft 365 beheer van Ultimum kan je zorgeloos werken, heb je 24/7 support en een veilige werkomgeving. Met ruim 23 jaar ervaring e klanten als eBay, Shell, KPN en ING zijn wij de aangewezen partij. Niet alleen ondersteunen wij bij de implementatie en het beheer, maar zorgen wij tevens voor adoptie binnen de organisatie. Draagvlak en tevredenheid is minstens zo belangrijk bij gebruik van het gebruiksvriendelijke platform.

Microsoft 365 beheer

Microsoft 365 beheer van Ultimum

Medewerkers maken intensief gebruik van het platform. Microsoft 365 beheer is daarom van groot belang. Niet alleen voor de service en gebruiksvriendelijkheid, maar ook de veiligheid en performance staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen voor een optimale beschikbaarheid en schenken continu aandacht aan security, governance, updates, adoptie en optimalisatie. Essentieel als je alles uit het platform wilt halen en ervoor wilt zorgen dat IT de drijvende kracht van de organisatie is.

Waarom beheer uitbesteden?

 • Meer focus op core-business
 • Toegang tot resources, kennis en kunde
 • Professionele en betrokken IT Service Desk

Microsoft 365 licenties

Voor de keuze uit de juist licentie gaan wij in gesprek. Vervolgens maken wij een analyse van de behoefte en geven advies voor de benodigde licentie. Hierin zullen wij vanzelfsprekend eerlijk adviseren.

Microsoft 365 beheer opties

Vragen die onder andere aanbod komen zijn:

 • Welke functionaliteiten worden er nu gebruikt?
 • Wat zijn de eisen/wensen voor Microsoft 365?
 • Welke licentie mix is er nodig?
 • Wat is het gewenste securityniveau?
 • Hoe gaan we om met governance en rechten?
 • Kiezen we wel of niet voor hybrid Exchange?
 • Welke functionaliteiten zetten we wel of juist niet aan in Microsoft 365?
 • Wat is het kennisniveau van je medewerkers?
 • Welke adoptiestrategie past het beste bij de medewerkers?

Samenwerken?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en nemen het Microsoft 365 beheer uit handen.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Business Solutions

Waarom Business Solutions uitbesteden?

MS Dynamics en Office 365 vereisen expertise. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Door diverse disciplines in-house te verenigen biedt Ultimum een totaaloplossing, maar kan je ook slechts een deel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig zijn de Business Solutions?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.