Microsoft Dynamics 365 uitbesteden?

Wees toonaangevend in jouw branche en krijg weer grip op processen. Met Microsoft Dynamics 365 beschik je over een totaal platform, waarmee zowel gebruikers-, als applicatie- en functioneel beheer in één keer is geregeld. Als specialist zorgen wij dat je het maximale uit de Business Central omgeving haalt. Daarbij bieden wij als full-service IT-dienstverlener ondersteuning in het hele traject. Zo verzorgen wij werkzaamheden als het opstellen van de businesscase, de implementatie, migratie, adoptie, support, het beheer en de nazorg. Samen werken met Ultimum? Maak een afspraak met één van onze specialisten of neem direct contact op.

Neem contact op

De huidige tijd vraagt om flexibiliteit en schaalbaarheid. Als Microsoft-partner werken wij met het meest complete en innovatieve platform op de markt. Microsoft Dynamics 365 uitbesteden? Hiermee kies je voor toonaangevende technologie en kan je snel anticiperen, sturen en op- en afschalen wanneer dit nodig blijkt. Als specialist ondersteunen wij hier graag bij en zorgen wij dat het platform aansluit bij de huidige behoefte. Vanzelfsprekend denken wij ook mee over de toekomst en bereiden wij de omgeving (eventueel) alvast voor.

Microsoft 365 beheer

Business Solution: Microsoft 365 Dyndamics 365 uitbesteden

Wanneer je Microsoft Dynamics 365 uitbesteedt zijn pasklare oplossingen binnen handbereik. Gecombineerd met onze jarenlange praktijk ervaring zijn wij als geen ander instaat om mee te denken over vraagstukken en uitdagingen in jouw branche. Daarnaast beschik je met het uitbesteden van Dynamics 365 Business Central over 24/7 support en een veilige omgeving. Met ruim 23 jaar ervaring en klanten als eBay, Shell, KPN en ING zijn wij de aangewezen partij en kennen wij onze verantwoordelijkheden.

Dynamics Business Central

Cybersecurity, beheer en meer

Als full-service IT-dienstverlener voorzien wij in elke behoefte. Zo zijn wij betrokken bij de strategiebepaling en het opstellen van de businesscase, maar zijn wij er ook voor de implementatie, data migratie, configuratie, optimalisatie en het beheer. Ook detacheren wij IT-professionals en staat gebruikersadoptie bij ons hoog in het vaandel. Daarom verzorgen wij coaching, begeleiding en training, zodat je het optimale uit de (nieuwe) werkomgeving haalt.

Cybersecurity is belangrijker dan ooit. Het aantal cyberaanvallen stijgt jaarlijks en awareness onder personeel is niet altijd op het gewenste niveau. Als cybersecurity specialist kijken wij graag mee om het beveiligingsniveau naar een gewenste niveau te krijgen. Uiteraard voldoet het securitylevel van onze producten altijd aan de hoogste eisen.

Cybersecurity en Microsoft Dynamics 365

Interesse?

Samenwerken met Ultimum om uw IT-infrastructuur op orde te krijgen?
Neem direct contact met ons op!


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl