ICT Beheer in Haarlem?

De wereld van ICT blijft zich doorontwikkelen en IT is allang geen eenmalige investering meer. Steeds vaker kijken bedrijven en organisaties naar de mogelijkheid van IT outsourcing. Ultimum biedt ook ICT beheer in Haarlem aan diverse bedrijven en organisaties. Onze diensten omvatten o.a. serverbeheer, ICT support, werkplekbeheer, cybersecurity of IT professionals. Wij brengen het beheer weer op orde en lossen problemen en vraagstukken adequaat op.

Neem contact op

Breng de focus op de core-business weer terug met het uitbesteden van IT beheer in Haarlem. Naast dat we zorgen voor een hoger servicelevel en meer flexibiliteit gaat outsourcing vaak gepaard met een kostenbesparing. Je hoeft namelijk niet te investeren in onderhoud, hardeware, licenties, personeel en kennis. Daarbij betaal je enkel voor de middelen die je nodig hebt. Zo kan je eenvoudig op- en afschalen en zijn kosten overzichtelijk en voorspelbaar. Nieuwsgierig? Met U-manage is alles mogelijk. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

IT Beheer Haarlem

U-Manage: ICT Beheer in Haarlem

Ultimum levert IT beheer in Haarlem en omgeving. Met een centraal gelegen vestiging in Almere bieden wij landelijke dekking. Binnen onze organisatie brengen wij kennis en ervaring van verschillende disciplines bij elkaar. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om elk probleem of vraagstuk adequaat op te lossen.

Als full-service IT-dienstverlener gaan wij verder dan andere. Zo zijn wij van advies tot implementatie en beheer de aangewezen partij. Vanaf dag één is er slechts één aanspreekpunt. Waar nodig nemen wij contact op met overige IT-leveranciers. Zo is er slechts één aanspreekpunt en zijn alle verantwoordelijkheden duidelijk.

Werkzaam voor overheidsinstanties, MKB en klanten als eBay, Shell, KPN en ING zijn wij geschikt voor zowel de gedeeltelijke als volledige IT-omgevingen. Onze specialisten horen graag wat wij kunnen betekenen voor onder andere:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

ICT Bedrijf Haarlem

ICT Bedrijf in Haarlem

Systeembeheer, IT Beheer of een ICT bedrijf in Haarlem nodig? Ultimum is een allround dienstverlener. Zo is alles in één keer goed geregeld. Als klant profiteer je van diverse voordelen, zoals:

 • Focus op kernactiviteiten van organisatie
 • Toegewijd servicemanagement met diverse SLA's
 • Vast bedrag per maand met voorspelbare kosten
 • Single Point of Contact (één vast aanspreekpunt voor alle IT vraagstukken)
 • 95% van incidenten direct op afstand opgelost
 • Proactieve monitoring

Cybersecurity in Haarlem

Is jouw ICT-omgeving veilig? Hoe zit het met de cybersecurity awareness van jouw personeel? Als expert levert Ultimum cybersecurity in Haarlem van het hoogste niveau. Voorkom de ernstige gevolgen van hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Doe de gratis Quickscan of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten!

De vraag is vaak niet 'of',maar 'wanneer' je wordt gehackt.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.