ICT Beheer voor Haarlem

De wereld van ICT blijft zich doorontwikkelen en IT is allang geen eenmalige investering meer. Steeds vaker kijken bedrijven en organisaties naar de mogelijkheid van IT outsourcing. Ultimum biedt ook ICT beheer in Haarlem aan diverse bedrijven en organisaties. Onze diensten omvatten o.a. serverbeheer, ICT support, werkplekbeheer, cybersecurity of IT professionals. Wij brengen het beheer weer op orde en lossen problemen en vraagstukken adequaat op.

Neem contact op

Breng de focus op de core-business weer terug met het uitbesteden van IT beheer in Haarlem. Naast dat we zorgen voor een hoger servicelevel en meer flexibiliteit gaat outsourcing vaak gepaard met een kostenbesparing. Je hoeft namelijk niet te investeren in onderhoud, hardeware, licenties, personeel en kennis. Daarbij betaal je enkel voor de middelen die je nodig hebt. Zo kan je eenvoudig op- en afschalen en zijn kosten overzichtelijk en voorspelbaar. Nieuwsgierig? Met U-manage is alles mogelijk. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

ICT Beheer voor Haarlem

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

U-Manage: ICT Beheer in Haarlem

Ultimum levert IT beheer in Haarlem en omgeving. Met een centraal gelegen vestiging in Almere bieden wij landelijke dekking. Binnen onze organisatie brengen wij kennis en ervaring van verschillende disciplines bij elkaar. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om elk probleem of vraagstuk adequaat op te lossen.

Als full-service IT-dienstverlener gaan wij verder dan andere. Zo zijn wij van advies tot implementatie en beheer de aangewezen partij. Vanaf dag één is er slechts één aanspreekpunt. Waar nodig nemen wij contact op met overige IT-leveranciers. Zo is er slechts één aanspreekpunt en zijn alle verantwoordelijkheden duidelijk.

Werkzaam voor overheidsinstanties, MKB en klanten als eBay, Shell, KPN en ING zijn wij geschikt voor zowel de gedeeltelijke als volledige IT-omgevingen. Onze specialisten horen graag wat wij kunnen betekenen voor onder andere:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

ICT Bedrijf in Haarlem

Systeembeheer, IT Beheer of een ICT bedrijf in Haarlem nodig? Ultimum is een allround dienstverlener. Zo is alles in één keer goed geregeld. Als klant profiteer je van diverse voordelen, zoals:

 • Focus op kernactiviteiten van organisatie
 • Toegewijd servicemanagement met diverse SLA's
 • Vast bedrag per maand met voorspelbare kosten
 • Single Point of Contact (één vast aanspreekpunt voor alle IT vraagstukken)
 • 95% van incidenten direct op afstand opgelost
 • Proactieve monitoring

Cybersecurity in Haarlem

Is jouw ICT-omgeving veilig? Hoe zit het met de cybersecurity awareness van jouw personeel? Als expert levert Ultimum cybersecurity in Haarlem van het hoogste niveau. Voorkom de ernstige gevolgen van hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Doe de gratis Quickscan of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten!

De vraag is vaak niet 'of',maar 'wanneer' je wordt gehackt.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: IT Beheer Haarlem

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze IT Beheer specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Ook in omgeving Haarlem.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Haarlem zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Hierbij verzorgen wij onder andere IT beheer voor onze klanten.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics